עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך, ניסיתי כבר הכל.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק.

זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה.

למישהו יש מושג מה עושים בנושא?

פורסם

זה לא נשמע כמו ניתוק כי לוקח הרבה יותר זמן לראווטר לחזור מניתוק הבעיה שלך מעיין "תקיעה" זה קורה רק בדפדפן,נסיתה דפדפן אחר?

פורסם
  • מחבר
זה לא נשמע כמו ניתוק כי לוקח הרבה יותר זמן לראווטר לחזור מניתוק הבעיה שלך מעיין "תקיעה" זה קורה רק בדפדפן,נסיתה דפדפן אחר?

לא, זה לא תקיעה, מדובר בניתוק מוחלט, כל משחק או תוכנה שאני מחובר אליה מתנתקת באותו הרגע

פורסם

אתה עובד עם כרטיס רשת הבנוי על לוח האם

תנסה עם כרטיס רשת חיצוני הנתקע לאחד הסלוטים

תכבה את הפנימי בביוס

פורסם

הנתב הזה גרוע וזה דבר ידוע.

היה לי אותו כשהצטרפתי לבזק בחודש אוקטובר וגם סבלתי מניתוקים מעצבנים כאלה כל הזמן. במיוחד ראו את זה על האייקון של הדרופבוקס שעבר כל הזמן למצב OFFLINE, מה שלא קרה לי אף פעם כשהייתי מחובר להוט.

התעקשתי להחליף את הנתב לדגם שונה ולקחתי במקומו את הדואל בנד החדש של נטגיר ומאז הגלישה גם יותר איכותית ואין ניתוקים בכלל. זה לא קשור לכרטיס רשת אלא לנתב בלבד.

פורסם
  • מחבר
אתה עובד עם כרטיס רשת הבנוי על לוח האם

תנסה עם כרטיס רשת חיצוני הנתקע לאחד הסלוטים

תכבה את הפנימי בביוס

אני אסביר לך למה אין שום קשר לכרטיס רשת, לנתב מחובר מחשב נייח אחד בחיבור ישיר ולפטופ בwifi, לפעמים גם חברים באים אלי עם לפטופים ולכולם יש ניתוקים, אז ברגע שיש 5 מחשבים (2 שלי ו3 של חברים) עם ניתוקים, אני 100% בטוח שלמחשב אין שום קשר לניתוקים.

תודה בכל מקרה

- - - תגובה אוחדה: - - -

הנתב הזה גרוע וזה דבר ידוע.

היה לי אותו כשהצטרפתי לבזק בחודש אוקטובר וגם סבלתי מניתוקים מעצבנים כאלה כל הזמן. במיוחד ראו את זה על האייקון של הדרופבוקס שעבר כל הזמן למצב OFFLINE, מה שלא קרה לי אף פעם כשהייתי מחובר להוט.

התעקשתי להחליף את הנתב לדגם שונה ולקחתי במקומו את הדואל בנד החדש של נטגיר ומאז הגלישה גם יותר איכותית ואין ניתוקים בכלל. זה לא קשור לכרטיס רשת אלא לנתב בלבד.

זה כבר נשמע ה-ר-ב-ה יותר הגיוני, אני אצור קשר עם התמיכה ונראה אם הם יאשרו לי להחליף לראוטר הזה.

רק שאלה, הוא תומך ב30 מגה מהירות?

פורסם

הראוטרים החדשים (DUAL BAND) שבזק משווקת תומכים בכל המהירויות עד 100 מגה.

פורסם
שלום חברים

יש לי בעיה רצינית של ניתוקים בראוטר Dlink DSL 6740U של בזק.

זה התחיל מאז ששידרגתי את מהירות האינטרנט מ15 מגה ל30 מגה, מאז התחילו הניתוקים, דיברתי עם בזק והחלפתי ראוטר, עבד מצויין בערך שבוע עד שהיה את הסופה האחרונה שגרמה להפסקות חשמל מרובות ובעיית הניתוקים חזרה, החלפתי את הראטור שוב אבל עדיין יש לי את הניתוקים, אני רוצה לציין שמדובר בניתוק קצר מאוד, ממש לשנייה והאינטרנט חוזר, רק שהשנייה הזאת מספיקה בשביל להרוס לי את חווית הגלישה.

למישהו יש מושג מה עושים בנושא?

קרה לי פםעמיים!

בשני הפעמים החלפתי ראוטר, בדקתי המחשב הזמניתי טכנאי של הספקת, החלפתי שם משתמש בספקית, הספקית אפילו אישרה שהיא אכן אורה ניתוקים.. ומה לא.... (גם פתחתי מליון דיונים של העניין!)

האמת ששום דבר שהציעו לי לא היה הפתרון .

הפתרון היחידי שעבד בשני הפעמים (בפעם השנייה אפילו לא ניסיתי להתעסק עם זה).... פירמוט!

הפתרון היחידי שאני מצאתי

בדיוק כמו שקרה לך: _ לאחר החלפה של הראוטר ... בערך שבוע והבעיה חוזרת על עצמה.

זה קרה בשנת 2008 בפעם הראשונה, ו2009 או 2010 בפעם השניה _ (אם אני לא טועה יש אפילו דיון שפתחתי כאןׂ)

הלוואי והייתי יודעת מה גורם לניתוקים האלו...

פורסם

מצטער אבל אין שום קשר לפירמוט כשזה קורה גם באייפונים ואייפדים ואנדרואידים למיניהם ובמקבוק ומה לא.. נטו בעיה של ראוטר דפוק ובזק יודעים את זה ובגלל זה מאשרים ללקוחות להחליף לדגמים אחרים.

פורסם
  • מחבר
קרה לי פםעמיים!

בשני הפעמים החלפתי ראוטר, בדקתי המחשב הזמניתי טכנאי של הספקת, החלפתי שם משתמש בספקית, הספקית אפילו אישרה שהיא אכן אורה ניתוקים.. ומה לא.... (גם פתחתי מליון דיונים של העניין!)

האמת ששום דבר שהציעו לי לא היה הפתרון .

הפתרון היחידי שעבד בשני הפעמים (בפעם השנייה אפילו לא ניסיתי להתעסק עם זה).... פירמוט!

הפתרון היחידי שאני מצאתי

בדיוק כמו שקרה לך: _ לאחר החלפה של הראוטר ... בערך שבוע והבעיה חוזרת על עצמה.

זה קרה בשנת 2008 בפעם הראשונה, ו2009 או 2010 בפעם השניה _ (אם אני לא טועה יש אפילו דיון שפתחתי כאןׂ)

הלוואי והייתי יודעת מה גורם לניתוקים האלו...

באים אלי חברים עם הרבה לפטופים, וזה קורה אצל כולם ככה שאין שום קשר לפירמוט, דיברתי עם בזק והם תיאמו איתי טכנאי, הסברתי להם שטכנאי יבוא ויבדוק ויקבע שאין בעיה אם לא יהיה ניתוק בדיוק כשהוא שם (הניתוקים קורים אחד לשעה לסירוגין).

ניסיתי לבקש ראוטר dual band של חברת נטגיר אבל הם אמרו שזה עולה תוספת של 10 שקלים לחודש שזה מגוחך.

בכל אופן אחרי שהטכנאי יבוא ובמידה והבעיה תישאר אני כנראה אבקש לדבר עם מנהל.

פורסם

אולי הפתרון הטוב עבורך הוא לדרוש להחזיר את הנתב, לקחת מבזק מודם בלבד ולקנות בחנות נתב לפי ההמלצות שיש פה בפורומים וככה יהיה לך ראש שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים