עבור לתוכן

AMD משתפרת?

Featured Replies

פורסם

רק שיקול כלכלי צריך להכריע. אבל אני אסביר למה אני מתכוון, כי כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו הדבר:

שיקול כלכלי הוא לא מדד FPS לדולר/ש"ח, אלא בחינה של כלל הפרמטרים והתכונות שהמוצר מציע. בין היתר מחיר, ביצועים, הספק, רעש, אורך חיים, איכות תוכנה, פיצ'רים מיוחדים, באנדלים וכל מה שציינת. את כל זה צריך הצרכן לשקלל לערך כלשהו ולהחליט אם משתלם לו לשלם X ש"ח עבור המוצר הכולל. אפילו את מחנות הפאנבויז, שלכאורה נוהגים באופן לא רציונלי, אפשר לשקלל באופן כלכלי - בדוחות הכספיים של החברות זה יופיע כנכס מוניטין.

לא רק שהייתי שמח אם הייתה חברה שלישית בשוק, אלא הייתי מאוד שמח אם היו 10 חברות. ככל שלצרכן יש יותר אפשרויות (יותר התחבטות כלשונך), כך מצבו טוב יותר, כך שולי הרווח של היצרנים קטן יותר, וכך הם יותר מתאמצים להשביע את רצונו, לשפר, להוסיף, למשוך אותו. כמו בכל שוק, תחרות משוכללת היא ברכה לצרכנים. אבל בכל מקרה, זה רק בתיאוריה. באופן מעשי, לא סביר שתיכנס מתחרה חדשה בגלל חסמי הכניסה הגבוהים - ידע, עלויות פיתוח וכו'.

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
זה לא נכון.

סידרת ה Rage נמכרה היטב מאוד בישראל. לאחר מכן היו את ה 8500 וה - 8500 LE, כל סידרת ה 9X00 שהיתה במעמד ממש אגדי בזמנה (9500 פרו, 9600 פרו, 9700, 9700 פרו).

הכרתי דאז המון אנשים שהיו בבעלותם הכרטיסים הללו. היו ממליצים עליהם המון בפורומים השונים.

אז, לצורך העניין, גם מעבדיה של AMD (אז חברה נפרדת לחלוטין, כמובן) הצליחו מאוד (תקופת ה K7 וה K8). מוכרים המליצו עליהם ללקוחות ולקוחות קנו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מפה מתחילה כל הבעיה. אין פה שום קשר ל*דעה*.

יש משמעות למילה קמבאק :)

פורסם

לכל אחת מהחברות האלה יש יתרונות וחסרונות. NVIDIA לרוב מקדימה בפיתוח, AMD לרוב בוחרים להשתמש בכלים קיימים פתוחים יותר ולשפר אותם. הפיתרון של NVIDIA מצויין לזמן קצר, הפיתרון של AMD לדעתי לפחות טוב יותר וברי יותר.

לדעתי עם NVIDIA לא יעשו שינוי חד בשנים הקרובות הם ימצאו את עצמם במצב של סוני שאת השינוי עשתה ברגע האחרון כשהחברה במצב מאוד לא טוב.

עד לפני שנה CUDA היה יתרון ענק, השנה יותר ויותר חברות הגבירו את התמיכה ב OPENCL ופתרונות פתוחים אחרים ואת ההבדל ניתן לראות בשטח, המגמה הזו כנראה לא תשתנה.

מספיק לראות את התחזיות לגידול במכירות של כרטיסי FIREPRO (לא רק מצד AMD) בשביל להבין ש NVIDIA פישלו טיפה.

פורסם

ואם אני רוצה לקנות למשל 270X, הוא יספק אותי? אני לא גיימר מטורף אבל כן רוצה שמשחקים יפעלו מצוין.

סליחה שאני שואל פה

פורסם

כי NVIDIA ממש מוכרת, לא שיחקתי עם AMD.

תודה.

ל-NVIDIA יש טכנולוגיות טובות ממש כמו SHADOWPLAY וPHYSX... היא יותר טכנולוגית מ-AMD..

אני לא יודע אם אהנה מכרטיס מסך של AMD.

I5 3470

8GB RAM

לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק.

HD7950 SAPPHIRE

SEAGATE 1TB

ספק כוח SEASONIC S12II 520W

מארז של TMS (הישן)

המחשב בן שנה וחצי בערך.. כמה שווה למכור?

סורי על ההקפצה, אבל אני חייב להדגיש עד כמה מדובר בטרול.

פורסם
  • מחבר

ואולי אני מפרסם מפרט של חבר שלי ואני מברר בשבילו בנוגע למחיר? מה דעתך?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

-

פורסם

חוסר תמיכה בפלאש? על מה אתה מדבר? יש תמיכה מלאה. אם הייתה לך תקלה, היא נקודתית בלבד

פורסם

-

פורסם

על אותו משקל אציין שלי לא קרתה בעיה שאני יכול להצביע אליה שמגיעה מיותר מאשר דרייבר מסויים. בטח לא מאקרו של סדרת כרטיסי מסך שלמה או יותר מכך, יצרנית כרטיסי מסך שלמה. לא עם 36 כרטיסי המסך האחרונים של NVIDIA לפחות שבהם השתמשתי...

פורסם

-

פורסם

^ הוא סוקר חומרה באתר... יש לו ניסיון הרבה יותר גדול משלך.

פורסם

-

פורסם

אני מצטער, אבל כך מתבטא פרנואיד וקונספירטור.

משוחד? אני הבנאדם הכי לא משוחד שיש. AMD שאתה כל כך אוהב מסרבת להקצות כרטיסי מסך לביקורת, וכך גם יצרניות מסויימות מעת לעת. כמות הבקשות ששלחתי גובלת בהטרדה.

אני מסקר את כל מה שהחברות מוכנות לשלוח לישראל - צא מהסרט.

לשאר לא שווה לי להתייחס, אתה מסב יותר נזק למוניטין של עצמך ממה שכל אחד כנראה יוכל, לפחות מזל שאחד מאיתנו נשאר אנונימי.

פורסם

-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים