פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים אני מניח שזה המקום לשאול,המארז שלי הוא:Thermaltake M5הלוח אם:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4731#spתודה מראש.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים באתר של הלוח שלך, GA-B85M-DS3H, כתוב תחת Form Factor שהלוח הוא בגודל Micro ATX Form Factor; 22.6cm x 19.3cm.באתר של המארז שלך, Thermaltake M5, כתוב תחת Motherboards שהמארז תומך בלוחות בגודל ATX ו Micro ATX.מכאן שהלוח מתאים למארז.אגב, הכותרת צריכה להיות "האם לוח האם מתאים למארז?" או משהו כזה - אין דבר כזה לוח אם שתומך במארז. לוח האם לא בא "לעזור" למארז... (אם כבר אז הפוך - המארז תומך בלוח האם).
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מחבר באתר של הלוח שלך, GA-B85M-DS3H, כתוב תחת Form Factor שהלוח הוא בגודל Micro ATX Form Factor; 22.6cm x 19.3cm.באתר של המארז שלך, Thermaltake M5, כתוב תחת Motherboards שהמארז תומך בלוחות בגודל ATX ו Micro ATX.מכאן שהלוח מתאים למארז.אגב, הכותרת צריכה להיות "האם לוח האם מתאים למארז?" או משהו כזה - אין דבר כזה לוח אם שתומך במארז. לוח האם לא בא "לעזור" למארז... (אם כבר אז הפוך - המארז תומך בלוח האם).אוקיי תודה רבה על ההסבר על הניסוח והכל, יש לי עוד שאלה:יש דבר שנקרא "Mini ATX"?או שזאת סתם המצאה שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.