עבור לתוכן

סקר בחירת Call Of Duty

לאיזה Call Of Duty הייתם מעוניינים לעבור באופן קהילתי (כל הקהילה עוברת) 33 הצבעות

1. 1. לאיזה Call Of Duty הייתם מעוניינים לעבור באופן קהילתי (כל הקהילה עוברת)

• 10 - Ghosts
      11
    • 9 - Black ops 2
      14
    • 8 - Modern Warfare 3
      13
    • 7 - Black Ops
      5
    • 6 - Modern Warfare 2
      11
    • 4 - Modern Warfare
      22

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

קוד מת אלוהים ישמור אתכם

Extraction כבר מחליף אותו ועושה אחלה עבודה.

• תגובות 36
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כשאתה במצב אבוד אתה לא הולך ומתאבד, אתה הולך ומנסה להרים משהוא. אין פה אפשרויות חוץ מי cod6 7 או extraction.

לכל כך הרבה אנשים אין COD 7 ולחלק גדול גם אין COD 6 ליותר יש קוד 4 וזה גם יותר זול לקנות אותו, אני בעד ה MW2 הפרוץ בגירסת הפרומוד שאותו אפשר להוריד.

פורסם
גם אם ,fnatic,ww,dignitas,וכול החבורה יחזרו, זה עדין לא משנה את העובדה שלישראלים זה לא משנה, ולקהילה בכלל.

אתה צודק, בליב לא מבין עניין,

ואור תן לי להסביר לך משהו קוד 4 התחיל למות מ2011 והוא היה מת להמון זמן, אז פתחו CGI עוד פעם וצריך לשלם בשביל להיכנס יפה ויש שם 20 קבוצות שזה יפה יחסית לליגה שאתה אשכרה צריך לשלם כסף בשביל להיכנס אליה (למרות שזה לא הרבה כסף) אבל זה בתכלס לא כזה הרבה קבוצות.

אולי המשחק חזר טיפה בזמן האחרון במיוחד עם GHOSTS שלא מראה שום תקווה לתחרותיות אבל יודע מה זה יהיה בידיוק כמו בלאן הקודם מלא קבוצות חזרו כדי להתאמן ללאן ואחרי הלאן הכל חזר לשיט הישן.

ברמה שיש פה כרגע אין סיבה לעבור לקוד 4 כי זה בתכלס לא משנה גם ברמה הכי גבוהה יש ציטרים ואין מה לעשות זה הגיע למצב שזה לא שאתה רואה ציטר לוקח TIMESTAMPS ומביא לו באן זה לא פשוט בכלל במיוחד עם האדמינים של היום, עם הרמה פה בכלל יחשבו שסתם שחקן טוב הוא ציטר, ברמה גבוהה זה גם משתנה כי הציטרים לא OBV מפגרים הם יודעים לשחק הם עושים AVOIDING הם מחכים מעבר לקיר ומחכים לטיימינג מושלם וכזה דבר לא תמיד אפשר לתפוס ואם כן אפשר לתפוס אז זה רק אחרי שעשרים אנשים עושים על הבן אדם TIMESTAMP ואז האדמינים מבינים שמשהו חשוד אבל גם אחרי כל זה לא בטוח שהוא ציטר כי רמה גבוהה+מזל=דברים מוזרים.

וכדי לנפץ לך חלום שאתה חושב שאנשים מתאמנים ללאן וחורשים וזה, Ww נצחו את הלאן הקודם בלשחק פעם אחת בחודש שלפני הלאן פעם אחת והם לקחו את הלאן הזה, זה פשוט מראה שאף אחד לא באמת התאמן חוץ מ H2K אולי ו XNC קצת אבל פחות או יותר זה סתם באו לשחק לנסות הכי טוב ולראות אולי ינצחו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שמע, הקהילה כבר במצב אבוד, הקטע הוא שיהיה משהו לעשות ולהנות ממנו, יותר גרוע מגוסטס ? לא מאמין שיש ואני מדבר על המצב של הקהילה בארץ, אני מסכים איתך שאירופה לא במשוואה כי קודם צריך שתהיה קהילה ישראלית ואחר כך שנחשוב על חול, נכון זה לא הצליח הרבה פעמים בעבר אבל זה כי יצא בסופו של דבר קוד חדש, עכשיו יש הרבה זמן עד קוד חדש, אז יהיה הרבה זמן לקוד אחר, שיצא קוד חדש לא רואה סיבה בשביל אנשים פה לקנות אותו לנסות שוב.

שמע טכנית זה כן, כי זה מראה לאן לשאוף, גם אם זה קשה מאוד, ובמשחק קוד 4 תמיד אפשר למצוא משחק נגד חול, כן יש הרבה צייטרים אבל אי אפשר לבכות כל הזמן על מה שיש, צריך להגיד זה מה יש עם זה נסתדר.

LYNCH אתה חי בסרט יאוו חחחחחחחחחחחחח איזה לאן לשאוף?? לאן לשאוף אין שום דבר לשאוף אליו המשחק מת אין לאן לשאוף במיוחד ברמה שלך אתה תצטרך שנתיים כדי להגיע לרמה בינונית.

פורסם

ואור תן לי להסביר לך משהו קוד 4 התחיל למות מ2011 והוא היה מת להמון זמן, אז פתחו CGI עוד פעם וצריך לשלם בשביל להיכנס יפה ויש שם 20 קבוצות שזה יפה יחסית לליגה שאתה אשכרה צריך לשלם כסף בשביל להיכנס אליה (למרות שזה לא הרבה כסף) אבל זה בתכלס לא כזה הרבה קבוצות.

אולי המשחק חזר טיפה בזמן האחרון במיוחד עם GHOSTS שלא מראה שום תקווה לתחרותיות אבל יודע מה זה יהיה בידיוק כמו בלאן הקודם מלא קבוצות חזרו כדי להתאמן ללאן ואחרי הלאן הכל חזר לשיט הישן.

ברמה שיש פה כרגע אין סיבה לעבור לקוד 4 כי זה בתכלס לא משנה גם ברמה הכי גבוהה יש ציטרים ואין מה לעשות זה הגיע למצב שזה לא שאתה רואה ציטר לוקח TIMESTAMPS ומביא לו באן זה לא פשוט בכלל במיוחד עם האדמינים של היום, עם הרמה פה בכלל יחשבו שסתם שחקן טוב הוא ציטר, ברמה גבוהה זה גם משתנה כי הציטרים לא OBV מפגרים הם יודעים לשחק הם עושים AVOIDING הם מחכים מעבר לקיר ומחכים לטיימינג מושלם וכזה דבר לא תמיד אפשר לתפוס ואם כן אפשר לתפוס אז זה רק אחרי שעשרים אנשים עושים על הבן אדם TIMESTAMP ואז האדמינים מבינים שמשהו חשוד אבל גם אחרי כל זה לא בטוח שהוא ציטר כי רמה גבוהה+מזל=דברים מוזרים.

וכדי לנפץ לך חלום שאתה חושב שאנשים מתאמנים ללאן וחורשים וזה, Ww נצחו את הלאן הקודם בלשחק פעם אחת בחודש שלפני הלאן פעם אחת והם לקחו את הלאן הזה, זה פשוט מראה שאף אחד לא באמת התאמן חוץ מ H2K אולי ו XNC קצת אבל פחות או יותר זה סתם באו לשחק לנסות הכי טוב ולראות אולי ינצחו.

LYNCH אתה חי בסרט יאוו חחחחחחחחחחחחח איזה לאן לשאוף?? לאן לשאוף אין שום דבר לשאוף אליו המשחק מת אין לאן לשאוף במיוחד ברמה שלך אתה תצטרך שנתיים כדי להגיע לרמה בינונית.

-.-

דיברתי על לשאוף לרמה שלהם לא ללאן.

למה אתה חייב להתנשא וכל הזמן להגיב למה שאני רושם...

אם אני אצטרך שנתיים כדי להגיע לרמה בינונית אתה לא תצליח בכלל להגיע לרמה בינונית

פורסם

לא אמרתי שום דבר בקשר לקהילה הישראלית,סתם ניסיתי לחדד איזשהי נקודה שהוא העלה...

בקשר לחו"ל זה עניין אחר ולדעתי יש איזשהו סיכוי.

אבל אם קהילה ישראלית תנסה להרים את הקוד וכולם מבינים שאם לא אז קוד בישראל כנראהי מות,נראה לך שמישהו יהיה ציטר?

בכל מקרה בהצלחה איך שזה לא יצא...

פורסם
לכל כך הרבה אנשים אין COD 7 ולחלק גדול גם אין COD 6 ליותר יש קוד 4 וזה גם יותר זול לקנות אותו, אני בעד ה MW2 הפרוץ בגירסת הפרומוד שאותו אפשר להוריד.

ההפך לרוב פה יש cod6 ולא cod4

פורסם

חחחחחחח כל אחד ניהיה לי פה mazarini

פורסם
ההפך לרוב פה יש cod6 ולא cod4

אתה חושב שאני סתם מנחש ? זאת לא הקהילה שהיית פעם ב VGAMES שלכל אחד היה תמשחק, בדקתי עם אנשים שאלתי, אני יודע על מה אני מדבר, אם יהיה משחק שהוא לא קוד 4 זה MW2 אבל פחות סיכויים זה הכל, ל BO1 אין הרבה סיכויים אבל אני מאמין שיותר מקוד אחר חוץ מאלה שציינתי.

פורסם

במקום להתווכח בין כולם,אולי הדרך היחידה זה פשוט להתפשר על מה שהרוב יבחר במקום שכל אחד ילך למשחק שהוא רוצה?

פורסם
-.-

דיברתי על לשאוף לרמה שלהם לא ללאן.

למה אתה חייב להתנשא וכל הזמן להגיב למה שאני רושם...

אם אני אצטרך שנתיים כדי להגיע לרמה בינונית אתה לא תצליח בכלל להגיע לרמה בינונית

טוב אני לא אפילו יגיב לך על השורה אחרונה אתה חי בסרט

אבל לא דיברתי על להגיע ללאן דיברתי שאין לך מה לשאוף לרמה שלהם כי אתה לא תגיע לרמה שלהם אתה לא יכול.

פורסם

מה הטעם לחזור לקוד 4 שהוא משחק מת ואם לא מת ימות עוד יום וחצי אני לא מבין את זה תפעילו תשכל קצת יש לכם משחק חדש שנתמך על ידי החברה FFS די להיות מפגרים

קוד4 - משחק שנוצר לפני 7 שנים והוא תחרותי אבל בואו לא נגזים.

EXTRACTION משחק חדש שדורש פאקינג סקיל ואיים שמי שחושב ויודע שהוא שחקן טוב יצליח ויהנה במשחק הזה..

LE_BRAIN@OVER9000.exez0r

פורסם

אני וn1kz פרשנו ל EXTRACTION

פורסם

siatex תוסיף אותי בסטים

פורסם

אז יאללה תפרשו ל EXTRACTION ותלכו כוסעומו.

אנשים רוצים לשחק COD, אני יודע שאם אני לא אשחק COD אני לא אשחק שום משחק אחר ( אולי BF4 ולבד כי כולכם נובים ^_^ )

נדב תפסיק לחשוב שאתה שחקן תותח....

פורסם
אז יאללה תפרשו ל EXTRACTION ותלכו כוסעומו.

אנשים רוצים לשחק COD, אני יודע שאם אני לא אשחק COD אני לא אשחק שום משחק אחר ( אולי BF4 ולבד כי כולכם נובים ^_^ )

נדב תפסיק לחשוב שאתה שחקן תותח....

שגב תפרוש שגב לך תשחק כדורגל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים