עבור לתוכן

סקר בחירת Call Of Duty

לאיזה Call Of Duty הייתם מעוניינים לעבור באופן קהילתי (כל הקהילה עוברת) 33 הצבעות

1. 1. לאיזה Call Of Duty הייתם מעוניינים לעבור באופן קהילתי (כל הקהילה עוברת)

• 10 - Ghosts
      11
    • 9 - Black ops 2
      14
    • 8 - Modern Warfare 3
      13
    • 7 - Black Ops
      5
    • 6 - Modern Warfare 2
      11
    • 4 - Modern Warfare
      22

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה שאנשים מבינים שהקוד הכי אירופאי ,נקרא לזה ככה, זה קוד4

פורסם

למרות שאני לא מאמין בזה אני אלך על המשחק הכי טוב בסדרה : COD 4

פורסם

COD 4 !

פורסם

טוב יש לי משהו חשוב להגיד בקשר לסקר הזה

אתם חייבים להבין שהקהילה הישראלית צריכה ללכת אחרי הרוב באירופה.

עכשיו בשביל לפרש לכם מה זה אומר, זה אומר שאם רוב הקהילה באירופה היא בCOD4 אז צריך לחזור לCOD4.

אם יש מספיק בGHOSTS אז הקהילה פה צריכה ללכת לGHOSTS.

אבל אתם לא יכולים להכניס פה משחקים כמו MW2/MW3/BO2 ואפילו BO1(רק דברו על זה שאולי יחזרו אליו לא באמת יחזרו אליו)

שאין להם קהילה באירופה ואל תכתבו לי פה שיש את הPROMOD המסריח הזה שזה של פרוצים וזה לא יכול להיות תחרותי בMW2.

הסקר הזה צריך להתייחס לאם נשארים כולם בGHOSTS ושורדים את המשחק המסריח הזה לשנה הזאת למרות שגם הCOD הבא לא יהיה טוב, או שעוברים לCOD4 או לCOD2 ומי שלא רוצה לעבור למשחק אחר וזהו למה COD חדש כבר לא יצליח.

COD2 זאת גם לא אופציה כי הוא משחק ישן מידי ולאף אחד אין באמת מה לשחק בו יותר כי השחקנים שמשחקים בו הם שחקנים ישנים שלא משנה כמה תשחקו לא תצליחו בו(לא שבCOD4 זה יהיה כל כך קל אבל יש שם גם שחקנים לרמה יותר נמוכה שמתחילים במשחק יוכלו לשחק נגדם).

בקיצור האופציות הריאליות הן להמשיך ולשחק GHOSTS לעבור לCOD4 או פשוט לעבור למשחק אחר אני לא מבין מה הכנסתם את כל המשחקי פח האלה.

וזה ברור שאם עוברים פה למשחק חדש יהיו פה שחקנים שיהיו חייבים לקנות את המשחק הזה.

פורסם

לפי מה ששמעתי שHWzone לא תתמוך בפרוצים בCOD 4 אז למשחק הזה לא נעבור כי ליותר מחצי קהילה אין את המשחק המקורי ואם בכל זאת נעבור זה יהפוך לקהילה של עשרים אנשים אז כמו שfano אמר עדיף להישאר בGHOSTS כי אנשים לא יקנו משחקים ישנים יותר למרות שאני לא רוצה להישאר בGHOSTS אבל כנראה שאין ברירה

פורסם
לפי מה ששמעתי שHWzone לא תתמוך בפרוצים בCOD 4 אז למשחק הזה לא נעבור כי ליותר מחצי קהילה אין את המשחק המקורי ואם בכל זאת נעבור זה יהפוך לקהילה של עשרים אנשים אז כמו שfano אמר עדיף להישאר בGHOSTS כי אנשים לא יקנו משחקים ישנים יותר למרות שאני לא רוצה להישאר בGHOSTS אבל כנראה שאין ברירה

לא יעזור להישאר, אני אישית נהנה אבל אין אנשים לא רוצים לשחק, להישאר לא ייתן כלום זאת תהיה תקופה בלי כלום, קוד 4 זה משחק זול אין סיבה שאנשים לא יוכלו לשים תקצת כסף הזה על המשחק, זאת דעתי לפחות, שתדעו בקוד4 לעומת GHOSTS בשנייה מוצאים משחק זאת פשוט לא בעיה, אז זה ממש לא יהיה בזבוז כסף.

פורסם

זה שיש פה 3 קלאנים שהולכים לשחק תחרותי בקוד 4 לא אומר שכל הקהילה תקנה...מאז Vgames הקהילה בנויה רובה מילדים שלא מעניין אותם תחרותי והם לא ירצו לחזור למשחק ישן וזה היה יתרון בקהילה כאשר משחק יוצא כל שנה ועוברים אליו.

שאתם חוזרים אחורה משחק קחו בחשבון שמספר השחקנים ילך ויקטן (לא שהוא גדול ככה) בגלל שרוב הקהילה לא מחפשת משחק תחרותי אלא משחק כיף שיוכל לנצל את המחשבים שלהם.

בתור אחד שניסה להציל את קוד במצבים הכי קשים שלו אני אומר שזהו זה כבר בלתי אפשרי.

קוד4 ימות בקרוב מאוד גם אם יהיה לאן זה לא משנה...זה הפך להיות כמו BO2 וכו' שעל כל פעילות שהולכת להיות אומרים "המשחק פעיל הינה יש לאן!! (עשו לנו ככה ועשו לנו ככה)"

בכל מקרה בחרתי ghosts כי תכלס אין מה לחזור אחורה משחק זה לא ילך ....זה לא הלך ב6 פעמים הקודמות שניסו (כן כן אני סופר כי זה מצחיק אותי כל פעם מחדש) וניסו תאמינו לי שניסו....אין סיבה שזה יצליח פה (יש הרבה פחות שחקנים מפעמים קודמות).

פורסם
eason blµz];4842450']זה שיש פה 3 קלאנים שהולכים לשחק תחרותי בקוד 4 לא אומר שכל הקהילה תקנה...מאז Vgames הקהילה בנויה רובה מילדים שלא מעניין אותם תחרותי והם לא ירצו לחזור למשחק ישן וזה היה יתרון בקהילה כאשר משחק יוצא כל שנה ועוברים אליו.

שאתם חוזרים אחורה משחק קחו בחשבון שמספר השחקנים ילך ויקטן (לא שהוא גדול ככה) בגלל שרוב הקהילה לא מחפשת משחק תחרותי אלא משחק כיף שיוכל לנצל את המחשבים שלהם.

בתור אחד שניסה להציל את קוד במצבים הכי קשים שלו אני אומר שזהו זה כבר בלתי אפשרי.

קוד4 ימות בקרוב מאוד גם אם יהיה לאן זה לא משנה...זה הפך להיות כמו BO2 וכו' שעל כל פעילות שהולכת להיות אומרים "המשחק פעיל הינה יש לאן!! (עשו לנו ככה ועשו לנו ככה)"

בכל מקרה בחרתי ghosts כי תכלס אין מה לחזור אחורה משחק זה לא ילך ....זה לא הלך ב6 פעמים הקודמות שניסו (כן כן אני סופר כי זה מצחיק אותי כל פעם מחדש) וניסו תאמינו לי שניסו....אין סיבה שזה יצליח פה (יש הרבה פחות שחקנים מפעמים קודמות).

רק בשביל הנקודה הקטנה הזאת,קוד ארבע גדל דווקא בשנה האחרונה וכרגע עובדים על אנטי צ'יט חדש בשבילו וכן יש לאן מתוכנן בסגנון district prague אז אני בספק אם הוא ימות...

אני לא אומר שקהילה ישראלית לזה זה הכרחי רק מבהיר את הנקודה

פורסם
רק בשביל הנקודה הקטנה הזאת,קוד ארבע גדל דווקא בשנה האחרונה וכרגע עובדים על אנטי צ'יט חדש בשבילו וכן יש לאן מתוכנן בסגנון district prague אז אני בספק אם הוא ימות...

אני לא אומר שקהילה ישראלית לזה זה הכרחי רק מבהיר את הנקודה

יחסית למה שקוד4 היה זה די עלוב...לא חושב שזה יצליח אבל שיהיה

פורסם

אנשים פה חיים בהזיות.

עשו את אותו מהלך לפניכם עם קהילה הרבה יותר טובה, מבחינת סקיל וגיל, וזה לא הצליח.

אז עכשיו אתם חושבים שזה יצליח כי כיף לכם לשחק פעם ב משחק בcod4?

blbb עם אתה אוהב את המשחק וטוב בו(בחיים לא שיחקתי נגדך סתם אומר) אז אתה סתם מלהיב פה את האנשים כי זה לא מה שהיה.

יש שם כמות של צ'יטרים בילתי מוגבלת, ואם אתה חושב שזה לא משנה כי יש אנטי צ'יט חדש, או מה שזה לא יהיה, אנשים משחקים PCW ובPCW אין אנטי צ'יט.

אז אחרי כמה משחקים ישבר להם ויהיה ואותו דבר כמו שהיה לפני 5,4,3 שנים.

אז מספיק אם ההסתה הזאת למשחק אחר כי זה פשוט לא יעבוד, הקהילה תתפרק וזה הכול.

אם אתם רוצים באמת להעביר קהילה, תעבירו אותה למשחק שהיה בה באמת רמה בארץ(COD6 COD7).

ותפסיקו להסתכל על אירופאים, הם בכלל לא במשוואה.

פורסם
eason blµz];4842463']יחסית למה שקוד4 היה זה די עלוב...לא חושב שזה יצליח אבל שיהיה

דווקא qlimax+stevy ועוד הרבה שחקנים טובים מראים סימני חיים והגעה ללאנים וזה מעודד אנשים לחזור+CG בבעיות מה שאומר שיכול להיות (אפשרי אבל בכלל לא בטוח) שיעברו לESL קצת באיזשהי צורה...

בכל מקרה אני לא אצביע למען ההוגנות :D

פורסם
דווקא qlimax+stevy ועוד הרבה שחקנים טובים מראים סימני חיים והגעה ללאנים וזה מעודד אנשים לחזור+CG בבעיות מה שאומר שיכול להיות (אפשרי אבל בכלל לא בטוח) שיעברו לESL קצת באיזשהי צורה...

בכל מקרה אני לא אצביע למען ההוגנות :D

גם אם ,fnatic,ww,dignitas,וכול החבורה יחזרו, זה עדין לא משנה את העובדה שלישראלים זה לא משנה, ולקהילה בכלל.

פורסם
אנשים פה חיים בהזיות.

עשו את אותו מהלך לפניכם עם קהילה הרבה יותר טובה, מבחינת סקיל וגיל, וזה לא הצליח.

אז עכשיו אתם חושבים שזה יצליח כי כיף לכם לשחק פעם ב משחק בcod4?

blbb עם אתה אוהב את המשחק וטוב בו(בחיים לא שיחקתי נגדך סתם אומר) אז אתה סתם מלהיב פה את האנשים כי זה לא מה שהיה.

יש שם כמות של צ'יטרים בילתי מוגבלת, ואם אתה חושב שזה לא משנה כי יש אנטי צ'יט חדש, או מה שזה לא יהיה, אנשים משחקים PCW ובPCW אין אנטי צ'יט.

אז אחרי כמה משחקים ישבר להם ויהיה ואותו דבר כמו שהיה לפני 5,4,3 שנים.

אז מספיק אם ההסתה הזאת למשחק אחר כי זה פשוט לא יעבוד, הקהילה תתפרק וזה הכול.

אם אתם רוצים באמת להעביר קהילה, תעבירו אותה למשחק שהיה בה באמת רמה בארץ(COD6 COD7).

ותפסיקו להסתכל על אירופאים, הם בכלל לא במשוואה.

שמע, הקהילה כבר במצב אבוד, הקטע הוא שיהיה משהו לעשות ולהנות ממנו, יותר גרוע מגוסטס ? לא מאמין שיש ואני מדבר על המצב של הקהילה בארץ, אני מסכים איתך שאירופה לא במשוואה כי קודם צריך שתהיה קהילה ישראלית ואחר כך שנחשוב על חול, נכון זה לא הצליח הרבה פעמים בעבר אבל זה כי יצא בסופו של דבר קוד חדש, עכשיו יש הרבה זמן עד קוד חדש, אז יהיה הרבה זמן לקוד אחר, שיצא קוד חדש לא רואה סיבה בשביל אנשים פה לקנות אותו לנסות שוב.

- - - תגובה אוחדה: - - -

גם אם ,fnatic,ww,dignitas,וכול החבורה יחזרו, זה עדין לא משנה את העובדה שלישראלים זה לא משנה, ולקהילה בכלל.

שמע טכנית זה כן, כי זה מראה לאן לשאוף, גם אם זה קשה מאוד, ובמשחק קוד 4 תמיד אפשר למצוא משחק נגד חול, כן יש הרבה צייטרים אבל אי אפשר לבכות כל הזמן על מה שיש, צריך להגיד זה מה יש עם זה נסתדר.

פורסם
שמע, הקהילה כבר במצב אבוד, הקטע הוא שיהיה משהו לעשות ולהנות ממנו, יותר גרוע מגוסטס ? לא מאמין שיש ואני מדבר על המצב של הקהילה בארץ, אני מסכים איתך שאירופה לא במשוואה כי קודם צריך שתהיה קהילה ישראלית ואחר כך שנחשוב על חול, נכון זה לא הצליח הרבה פעמים בעבר אבל זה כי יצא בסופו של דבר קוד חדש, עכשיו יש הרבה זמן עד קוד חדש, אז יהיה הרבה זמן לקוד אחר, שיצא קוד חדש לא רואה סיבה בשביל אנשים פה לקנות אותו לנסות שוב.

כשאתה במצב אבוד אתה לא הולך ומתאבד, אתה הולך ומנסה להרים משהוא.

אין פה אפשרויות חוץ מי cod6 7 או extraction.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים