עבור לתוכן

מחפש תוכנה להקטנת גודל התצוגה

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

בשל בעיה רפואית אני מחפש תוכנה שתקטין את גודל התצוגה (של כל הווינדוס) במסך של הלפטופ שלי.

אני עובד עם לפטופ של 15.6 ואני אשמח אם אפשר אכשהו לסדר שהתוצגה תהיה בגודל של מסך 13.3 למשל...

האם אפשרי הדבר???

תודה

פורסם

לא יודע לגבי תוכנה, נסה לשחק עם הSCALING של המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי.

התכוונתי שממש התצוגה הופכת ליותר קטנה כאילו שאני משתמש במסך 13 אינץ'- ז"א ישארו פסים שחחורים מסביב לתצוגה.

פורסם

זה בדיוק SCALING.

פורסם

אם יש לך NVIDIA, כנס לדרייבר לAdjust desktop size and position ותלך ללשונית השנייה ותסמן Enable desktop resizing, תלחץ Resize ותתאים בדיוק איך שאתה רוצה... אפשר לשאול למה אתה צריך את זה?

פשוט שמעתי מיתוס שמחשב יכול להקטין מספר שלילי במשקפיים, אם זה המקרה, באמת רופא אמר לך את זה או שזה סתם נסיון ?

אם במקרה מדובר על בעיה בשדה ראיה אז אגב יש תוכנה שמציירת לך פס אנכי ופס אופקי שעוזרים לך למצוא בקלות את המיקום של הסמן (עכבר)

פורסם
  • מחבר

11GNR - יש לי ATI :( אני אחפש בדרייברים אם יש אפשרות בכלל.

אין לי בעיה עם הסמן של העכבר יש לי פשוט כאבי ראש ועיניים לא קלים אם אני עובד עם מסכים מעל 13.3 אינץ'.... - לאף רופא בינתיים אין מושג למה זה....

*** עריכה ****

מסתבר שאין אופציה של RESIZE בדרייברים של AMD 8870M שזה פשוט בושה.

מה שכן יש זה דרך האינטל 4000- שיניתי את הSCALLING ועשיתי רזולוציה מותאמת אישית של 1728*972.

זה נראה לא רע השאלה היחידה שלי היא:

איך שאתה מתכוון לעשות רזולוציה מותאמת אישית בדרייברים שלINTEL הם מזהירים שזה יכול לדפוק את הצ'יפסט ולהרוס את הביצועים וכו' וכו'.... עד כמה זה רציני אם הכל נראה תקין ועובד תקין בנתיים???

פורסם

הם מזהירים שתזומנים לא נכונים יכולים לפגוע במסך .... אין לך מה לדאוג לגבי זה, אם היית שם תזמונים לא תקינים פשוט לא היית רואה כלום (או רואה ממש מוזר).

אבל כשאתה עושה את זה אתה מקבל מה שרצית, גבולות שחורים, או שסתם מסך מלא על רזולוציה נמוכה ?

אני סובל מבעיה דומה אגב, יש לך רקע של פזילה במשפחה או נטייה לפזילה כשאתה עייף? תנסה להסתכל במראה על עצמך, להסתיר עין אחת עם היד, ולהוריד ממנה את היד בלי למצמץ או להזיז את המבט. היא מסתכלת לאן שצריך אחרי זה ? :smile1:

תנסה גם לשים אור מאחורי המסך של המחשב ככה שהקיר מאחורי המסך מואר הרבה יותר מהמסך עצמו.

זאתי הבדיקה שדיברתי קודם -

העין שלך צריכה להיות מכוונת כבר לאן שצריך כשאתה מזיז את היד ממנה, אם אתה סובל מזה ברמה קלה ואתה לא מודע, רוב הסיכויים שאתה תזיז אותה ממש מהר למקום כשתזיז את היד ולא תבחין בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים