עבור לתוכן

איך מקימים ״רשת״ אינטרנט חוטית ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע יש לי מודם שמחובר לנייח. הכל היה טוב עד שרכשתי נייד. עכשיו ,על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בנייד אני צריך לקנות ראוטר ולעשות רשת אלחוטית, אבל אני לא צריך קרינה מיותרת אז רציתי לחשוב על דרך להשתמש באינטרנט בשני המחשבים בצורה כבלית/חוטית.

הפתרון שעלה לי לראש :

לקנות ראוטר כמו Dynamode BR6004N

צד אחד לחבר לנייח, צד שני למתאם רשת כגון TPLINK - TL-PA211 ,ואז בשקע בסלון למשל להוציא כבל אינטרנט לנייד.

האם זה אפשרי ?

האם הראוטר שצוין יתאים לשימוש הזה?

תודה.

פורסם

הראוטר מתאים לשימוש קווי בלבד (ללא אלחוטי), קח בחשבון שמתאמי רשת על חשמל לא תמיד עובדים בכל בית.

פורסם
  • מחבר

כלומר הראוטר מתאים לי? אגב,לא מצאתי עליו שום ביקורת.. כדאי לקנות אותו?

ומה הכוונה מתאם רשת לא עובד בכל בית? הeth עובר על החשמל ,מה שונה החשמל מבניין לבניין?

פורסם

אתה לא חייב להגביל את עצמך לדגם מיושן של נתב. קנה נתב מהדגמים החדישים יותר עם WIFI ובטל את ה WIFI בהגדרות אם זה כל כך מפחיד אותך (יש גם נתבים עם כפתור פיזי שמאפשר ביטול האלחוט).

לגבי רשת על החשמל - אם יש לך חיבור תלת פאזי תהיה לך בעיה, אם יש לך אמבטיות שקעים וכבלים מאריכים גם אז תהיה לך בעיה. זה עובד הכי טוב כאשר זה מחובר לשקע בודד בלי "שותפים".

קח בחשבון שהמחשב הנייד שלך כבר לא כל כך נייד אם אתה מחבר אותו לאינטרנט באמצעות חוט... בשביל זה המציאו את הרשת האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה להגביל את עצמי?

אני לא רוצה להשקיע פשוט יותר מדי כסף על נתב שאני לא מתכוון להשתמש איתו לאלחוטי...

ואיך אני יודע איזה חיבור יש לי?(תלת פאזי...)

ואם המתאם ש״משדר״ מחובר למאריך , זה עדיין לא יפעל טוב? הכוונה שלך ב״עובד הכי טוב״ זה שיהיו לי ניתוקים אם אחד המתאמים יהיה מחובר למאריך?

ואני יודע שזה לא יהיה כל כך נייד, אבל אני משתמש בנייד בדרכ בשתי נקודות בבית, ושתיהן קרובות לשקע...

נערך על-ידי Ovid

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים