עבור לתוכן

יש טעם/נכונות לשדרג מ S3 למכשיר דגל אחר נוכחי ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה S3 וסך הכל מרוצה (מזה כשנה)

אבל יש בעיה עיקרית שקצת מעצבנת וזה הלאגים/תקיעות קטנות/השהיות שבו המכשיר נכנס (ואף לעיתים נדירות קריסות של אפלקציות)

בעיקר זה קורא במצב ריבוי משימות לא כבדות ,

לדוגמא : אם אני מפעיל בו זמנית בין שני אפלקציות ועובר אחד מהשניה או תוך כדי שאני באינטנרט/באפליקציה אני מקבל שיחות או הודעות ואז לפעמיים המכשיר נכנס רגעית(שניה עד 4 שניות בערך ) להשהיה או לקירטועים ..

השאלה אם זה קשור למערכת הפעלה של המכשיר או למעבד ולזכרון ?

אם יש קיום מכשיר כמו S4 או G2 או מכשיר שיתן לי ביצועים,תפקוד ותגובות מהירות בכל מצב כולל ריבוי משימות ללא תקיעות או השהיות ?

* יש באפשרותי למכור את ה S3 שלי סביב ה 1200-1000ש"ח

נערך על-ידי alexc32

• תגובות 32
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל על הכסף.

ה-S3 הוא מכשיר מצויין וספק אם תוספת של 1500-2000 ש"ח תביא אותך למכשיר נטול לאגים, קרטועים והתקעויות קטנות,

ראה תלונותיהם של בעלי ה-S4.

בהנחה ומדובר על מכשיר שמותקן עליו הרום של סאני או רום מבוסס סמסונג אחר,

מה שכן תוכל לעשות ועשוי לשפר את המצב בהרבה הוא החלפת הרום לרום מבוסס גוגל (CyanogenMod, ParanoidAndroid ודומיהם)

שבניגוד לרום של סאני מבוססים על גרסת הקיטקט (אנדרואיד 4.4) של גוגל.

הרומים מבוססי גוגל נקיים מהשטויות של סמסונג שמאיטות ופוגעות במכשירים, החיים החדשים שמקבל גלקסי S קשישא הם עדות חיה לכך.

החלפת רום היא תהליך שחנויות ומפעילות לא אוהבות ולכן התקנת רום מסירה את אחריותן - שקול מה עדיף לך: אחריות או תפקוד.

למידע נוסף והמלצות על רומים ל-S3:

http://iandroid.co.il/forum/forum123.html

פורסם

אם אתה יכול למכור במחיר כזה, קנה במקום את הנקסוס 4.

פורסם

אני משתמש בSGS3 עם רום SlimBean 4.2.2 והוא פשוט מטוס. משתמש בגרסאות של הרום הזה כבר קרוב לשנה ופשוט כמות תקלות אפסית. מבסוט מאוד לא חושב אפילו לא לרגע על שדרוג. אני מקבל חוויית שימוש טובה משמעותית ממשתמשים עם מכשירים מתקדמים ורומים ראשוניים.

פורסם

^ יצא 4.3...

פורסם
^ יצא 4.3...

עדיף לא לעבור לרומים 4.3 מבוססי סמסונג.

כמות הבאגים שסמסונג הצליחה לדחוס ל-4.3 לא תיאמן....

פורסם

הוא מתכוון ל4.3.1 של SLIMBEAN. רום מעולה. אני משתמש בו בלי בעיות. יש גם גרסאות בטא ל4.4.2 שלהם.

פותח הדיון - הבעיה היחידה עם הS3 היום היא שיש לו רק גיגה זכרון ורום סטוק יחסית כבד בשביל זה. מומלץ בחום רב להחליף לרום אחר ולקבל מכשיר מעולה. אם ממש רוצים להתעסק אפשר גם להתקין קרנל שתומך בZRAM ואז בעיית הזכרון כמעט ולא מורגשת.

נערך על-ידי ag43

פורסם
עדיף לא לעבור לרומים 4.3 מבוססי סמסונג.

כמות הבאגים שסמסונג הצליחה לדחוס ל-4.3 לא תיאמן....

דיברתי על slimbean

פורסם

מה שתוקע לך את המכשיר זה הטאצ'וויז של סמסונג.

כמו שאמרו תשים רום מבוסס על AOSP (רומים שמבוססים על הגרסת אנדרויד הנקייה של גוגל).

אני אישית ממליץ על Paranoid Android אבל לוקח להם הרבה זמן להוציא קיטקאט (אני גם עם S3 ומחכה בקוצר רוח), אתה יכול לשים עכשיו CyanogenMod ואם אתה רוצה אותו עם כמה תוספות קטנות אז תנסה את ProBam (ראיתי שהם ממש אוהבים את הS3).

לצרוב רום זה לא תהליך קשה ויש לא מעט מדריכים באינטרנט שמסבירים לך בצורה מפורטת מה לעשות שלב אחרי שלב.

כרגע אני ממליץ לך לתת השראות Root למכשיר במידה ואין לו עדיין, אחרי זה תצרוב לו רום מבוסס AOSP אני ממליץ על אלו:

Android Paranoid (עדיף לך לחכות לKitkat אם אתה חסר סבלנות תתקין אחד מהאחרים).

CyanogenMod (עדכונים מהירים אבל הוא לא מביא משהו מיוחד כל כך, רק מביא אנדרויד נקי, יש כאלה שזה מספיק להם).

Carbon Rom (מושפע מהרבה פונקציות שימושיות של רומים מפורסמים ומאגד אותם לרום אחד).

Temasek (הוא פשוט CyanogenMod עם עוד כמה אופציות, לא התנסתי בו).

OmniRom (מפתחי רומים מוכרים יתאחדו בשביל ליצור את הרום הזה, יש בוא אופציות כמו הmulti window שלא תמצא ברומים אחרים).

אתה תרגיש מיד בשיפורים בסוללה, במהירות, בצריכת משאבים וכו' פשוט ירגיש לך כמו מכשיר דנדש.

תקרא עליהם באינטרנט תנסה למצוא רום שמתאים לך (לא בהכרח מהרשימה).

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים,

1.קודם אני חייב לציין שאני משתמש בלאנצ'ר של NOVA , והוא יותר חלק מברירת מחדל של סמסונג

האם זה עדיין מושפע לרעה מ

הטאצ'וויז של סמסונג

??

2. לקראת סוף חודש ינואר חבר של חבר נוסע לארה"ב וקונה לעצמו מכשיר ויש מצב הוא יוכל לארגן גם לי NEXUS 5 ,הבנתי שם המערכת הכי נקיה ויותר מהירה מ NEXUS 4.

דרך אגב הוא רוצה להביא 3 מכשירים , איך אפשר להביא 3 מכשירים ככה שהו לא יצטרך לשלם מכס? - אם הוא מביא את המכשיר בלי קופסא זה הפתרון?

3.עד אז הייתי מת לנסות לעשות שינויים/ניסויים על הטלפון שלי כמו התקנות של רומים , אבל לא יודע מאיפה להתחיל

איפה לחפש הוראות ברורות ומדוייקות לכל התהליך של התקנות רומים , אשמח מאוד להכוונה מפורטת.

נערך על-ידי alexc32

פורסם

1. כן Nova הוא בסך הכל לאנצ'ר זה רק משנה לך את הויזואליות אבל הטאצ'וויז עדיין קיים ומעיק על המכשיר.

2. עניין של העדפה אישית אני גם עם S3 ואני מתכוון להישאר איתו, זה תלוי מה אתה עושה במכשיר. אם אתה מרגיש שאתה רוצה להחליף אז לך על זה הוא מכשיר מצויין (הnexus 5).

להביא 3 מכשירים זה בעיה, לא יודע מה לומר על זה.

3. יש לך פורומים כמו XDA ויש לך גם את הiAndroid בעברית, יש שם הרבה מדריכים והחבר'ה שם עוזרים מאוד.

אגב בהודעה הזאת וגם בקודמת שים לב שהמילים שצבעתי כוללות קישורים לאתר/קהילה של הרום ששם יש הורדות וניתן להגיע למדריכים.

פורסם
  • מחבר

תודה,

ננסה לעבור בזמן הפנויי על מדריכים .

לפני שאני נכנס לכל הנושא של הרומים , כמה שאלות:

1. אם אני שם רום חדש בעצם נמחק לי כול המידע של הטלפון , כמו אנשי הקשר של טלפון(מה שאפשר להעביר לזכרון של הסים)

2.מה קורא עם כל האפליקציות שהתקנתי בתשלום , הם נמחקים וצריך לקנות מחדש או מה?

פורסם

האפליקציות מקושרות לחשבון גוגל שלך.

אנשי קשר דרך כלל מגובים גם בחשבון גוגל , פשוט תעשה סינכרון ותוודא את זה לפני שתמחק הכל.

תתקין את הrecovery -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1719744

דרך odin ,פשוט תפעל על פי ההוראות.

אחר כך תעשה גיבוי של כל המערכת (אם יש לך כרטיס זיכרון זה הכי טוב) , תעתיק את הגיבוי למחשב ביחד עם כל הקבצים שחשובים לך , ואז תתקין איזה רום שבא לך דרך הrecovery בקלות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

זוועה של רום. גם עם קרנל מקוסטם.

התקנתי cm ולא עבד לי הכרטיס זיכרון , הפלאש בדפדפן והשיחות וידיו ועוד.

בלי הקרנל המקוסטם זה עבד בצורה נוראית (או אפשר להגיד שלא עבד , בחיים שלי לא ראיתי כזה רום גרוע , ואני בדקתי גם את המקורי של סמסונג 4.3 , הטלפון הפך ללא שמיש , מחזיק דפים , אבל אחרי הקרנל זה פשוט עובד לי מצוין , וזה אומנם לא הרום המהיר ביותר , אבל אחד היציבים ומהיר בצורה מספקת + מביא את הכי הרבה פונקציות שעובדות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים