עבור לתוכן

עזרה בקשר למסך של dell שברצוני לקנות

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בפורום מסכי מחשב מסך טוב עד 24 אינץ לקנות וראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מסך מחשב של dell דגם- dell ultrasharp u2412m 24'' with led ips. הבנתי שיש למסך הזה רזולוצייה מעולה 1920x1200 וחיבור DisplayPort(DP.

יש לי כרטיס מסך sapphire hd 7850 2gb עם חיבור displayport 1.2, רציתי לדעת עם אני קונה את המסך הזה ומחבר אותו ב-

DisplayPort אני יקבל את הרזולוצייה המקסימלית 1920x1200 שנותן המסך מחשב..?

*עוד משהו שלא הבנתי- ראיתי שהמסך מחשב מגיע עם חיבור- Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP

מישהו יכול להסביר לי מזה החיבור הזה..ולעומת displayport מה יותר טוב..?

פורסם

ראשית ברוך הבא לפורום

יש לי את המסך הזה בבית ואני ממליץ עליו - אני מחובר אליו ב-DVI ומקבל רזולוציה טבעית

לגבי אם תקבל את אותה רזולוציה מ-DP אני מאמין שכן

ולגבי מה יותר טוב - לא רואה שום הבדל באיכויות של החיבורים האלה - כל עוד שאתה מקבל את אותם ביצועים זה לא משנה כל כך

אגב כבלים של DP ארוכים יותר קשה למצוא מאשר DVI\HDMI

בהצלחה - ותהנה מהמהסך,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אחרי שבדקתי את כל ההמלצות בפורום לגבי מסך מחשב, קניתי את המסך של dell 24 ואני מרוצה מאוד..מסך מדהים, רזולוצייה גבוהה והכי חשוב אני נהנה לשחק במשחקים. צריך להתרגל לגודל חח אחרי שהיה לי מסך 20 אינץ. הבדל שמיים וארץ.. שאלתי את המוכר אם יש הבדל בין חיבר DisplayPort לחיבור dvi שאותו אני כן מקבל אם המחשב והמוכר אמר לי שלא, ה-DisplayPort משמש יותר לריבוי צגים אז לא קניתי את החיבור הזה ונשארתי עם ה-dvi.

למי שמתעניין המסך עלה לי 1225 ש"ח וקניתי אותו ב-ksp.

פורסם

תהנה ממנו :)

אני לא רואה את ההבדל בשימושים יומיומיים בין החיבורים השונים

מבחינתי - HDMI\DVI\DP הנה חיבור לתצוגה - אם הם מעבירים אותה באותה צורה זה ממש לא משנה לי איך יחובר.

אם כבר - אני מעדיף חיבור DVI מסיבה מאוד פשוטה שהמחבר יותר מסיבי וקשה יותר לנתקו בשוגג (יש לי ילדים קטנים)

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים