עבור לתוכן

שריקה מעצבנת מהמחשב

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב

מה זה יכול להיות???!!!!

בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!!

Qtec

פורסם

וואלה גם לי את אותה בעיה,אני מאמין שזה קשור למאוורר של המעבד או הארד דיסק

פורסם

תבדוק שאף אחד מהמאווררים לא נוגע בכבלים או שהמאווררים של המארז מוברגים טוב ולא רועדים

פורסם
  • מחבר

אף אחד מהמאווררים שלי לא נוגע בכבלים וכולם מוברגים טוב. וגם השריקה היא לא כל הזמן היא פשוט פתאום מתחילה ופתאום מסתיימת.

אני גם חושב כמו ravid שזה יכול להיות מהמאוורר של המעבד או שזה הספק כוח או משהו...

פורסם

אצלי יש בדיוק אותו דבר עם הרדיסק 8 מגה באפר של ווסטרן דיגיטל..

פורסם

אצלי יש בדיוק אותו דבר עם הרדיסק 8 מגה באפר של ווסטרן דיגיטל..

same here

למרות שיש לי אחד נוסף שככל הנראה לא עושה בעיות

פורסם

תפתחו את המארז ותנסו לזהות מאיזה חלק מגיעה השריקה..

נ.ב. תנתקו את הרמקול הפנימי ...

פורסם

אוהו אני יודע ב-ד-י-ו-ק מה הבעיה - בעיה בהרד דיסק. ביחד עם השריקה אתם מרגישים שהמחשב פועל קצת לאט יותר? נתקע לכמה זמן? זה קורה בעיקר בעבודות כונן מאסיביות (העתקות, התקנות, Loading וכו')? אם כן - ההרד דיסק שלכם דפוק.

היה לי הרד דיסק מלפני 3/4 שנים שהתחיל לפני זמן מה לעשות קולות בדיוק כאלה, שריקות כאלה.. קיצר הבנתי שהגיע זמנו וכעת יש לי Maxtor DiamomdMax 80G 8MB buffer שעובד מצויין.

פורסם

לה זה לא מההרד דיסק ואני כמעט בטוח!!

אני שמעתי את הרעש הזה אצלו (Qtec) ואני שומע את זה אצלי לפעמים נגיד מול הטלוויזיה(אין הרד דיסק שם לא ? ;D) הטלוויזיה היא 100 hertz של פיליפס 29" ;D

אז בגלל זה אני חושב שזה רעש של מתח גבוה

אם משהו יודע מה זה אז בבקשה . ;)

פורסם

שמע תבדוק באמת את המאורר ים תנתק אותם אחד אחד או כש זה קורה פשוט תעצור אותם אע היד. אולי זה המסך זה רעש כזה של קרינה אני קורה לזה. פעם היה לי מקרה דומה אם מחשב ישן P133 הפעלתי אותו הוא לא עלה היה רעש כמו שתיארתה ואחרי שנייה תפוצץ לי קבל בתוך הספק. מאוררים, HD תבדוק בהתחלה אותם תנסה לבודד את הבעייה.

פורסם

אני חייב לציין שבהתחלה חשבתי שהצפצוף החלש והמציק (ממש נכנס למערכת העצבים!) מגיע מהטלויזיה, המסך, או כל דבר אחר בחדר

הקשבתי למארז ולא הייתי בטוח שזה משם

ההרדיסק היה במצב מנוחה לא היה כלום כמעט מופעל

עשיתי ריסט נכנסתי לביוס, הוצאתי את המולקס מהרדיסק בזמן שהוא מסתובב (אבל כמו שאמרתי בביוס...)

הצפצוף הפסיק, החזרתי את המולקס.. הצפצוף חזר...

הבנתי שזה משם

אני כרגע לא מחליף את ההרדיסק כי אני לא יודע אם זה אומר שהוא פגום.. וגם יש לי מידע עליו שאין לי כוח לצרוב הכל ולשים על החדש...

פורסם
  • מחבר

אין זה לא נראה לי מהמאווררים (יכול להיות שזאת שריקה של המאוורר של המעבד) ודווקא בזמן האחרון המחשב לא עושה את זה... ??? ..אז בסדר.

תודה למי שעזר וד"ש ל White Raven

;D

Vatos Locos- יכול להיות שזה מגיע מההארדיסק שלי אבל קשה לי להאמין.. דווקא אם אני נכנס למשחק או משהו כבד אחר אז זה מפסיק (נראה לי)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי אני עומד להפתיע אותך!!!!!!!!!

גם לי היתה את הבעיה הזו....

דחפתי את הראש למארז.....בניסיון לגלות מאיפה הרעש הנורא ....ניתקתע את כל ההרדיסקים...ותנחש מה לא עזר...

ניתקתי את הסידרומים ולא לא עזר....

ובסוף?

הבעיה היתה בכונן הפלופי יימח שמו ...בקיצר תנתק אותו ותראה איך זה מפסיק...

פורסם

דווקא הפלופי שלא משתמשים בו כל הזמן,בחיים לא הייתי חושב על זה.

אצלי גיליתי שמה שעשה את הרעש היה המסך הישן שלי (שריקה רצינית הוא נותן אבל זה לא קורה כל יום)

פורסם

תנסה לכבות את המסך ותראה אם הרעש עדיין מופיע.

לי הייתה גם בעיית ציפצוף מעיק כזה, וזה היה במסך.

אם אני לא טועה העלתי את המספר ב- HERTZ של המסך או משהו כזה.

אבל קודם תבדוק אם זאת באמת הבעיה.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים