עבור לתוכן

נחתם ההסכם בין המדינה לטננבוים

Featured Replies

פורסם
על פי העסקה, אמור טננבוים למסור לחוקריו את הגרסה האמיתית לגבי הגעתו ללבנון ולחשוף האם מסר לשוביו מידע סודי שהגיע לרשותו משירותו הצבאי במילואים. אם יתברר שנסיעתו למדינת אוייב נעשתה ממניעים של בגידה, הרי שההסדר יבוטל. יו"ר הוועדה לשירותים חשאיים שטייניץ: "מדובר בעסקה חסרת תקדים. לא קבילה מוסרית ולא משפטית"
(ynet)

אני התנגדתי לעיסקה הזו בכל תוקף (לקטע של להביא אותו לפה ולא לקטע של החיילים חס וחלילה) ואני חושב ששילמנו מחיר יקר בעבור איזה עבריין עלוב נפש. אפילו אם הוא לא נסע לשם מטעמי ריגול אלא פלילי, לא היינו צריכים לשלם עליו מחיר כזה. מה הוא שונה מסוחר סמים שנתפס בתיאלנד ונשפט למוות???

אני מבקש בת'רד זה לשמור על חוקי המדינה ולא להפיץ דברים שידועים לכם (ממקור זה או אחר) המוגנים בצו איסור הפירסום שהוציא בית המשפט.

לכתבה

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(ynet)

אני התנגדתי לעיסקה הזו בכל תוקף (לקטע של להביא אותו לפה ולא לקטע של החיילים חס וחלילה) ואני חושב ששילמנו מחיר יקר בעבור איזה עבריין עלוב נפש. אפילו אם הוא לא נסע לשם מטעמי ריגול אלא פלילי, לא היינו צריכים לשלם עליו מחיר כזה. מה הוא שונה מסוחר סמים שנתפס בתיאלנד ונשפט למוות???

אני מבקש בת'רד זה לשמור על חוקי המדינה ולא להפיץ דברים שידועים לכם (ממקור זה או אחר) המוגנים בצו איסור הפירסום שהוציא בית המשפט.

לכתבה

אני בכלל רציתי שישאירו אותו שמה סתם עבריין >:(

פורסם
  • מחבר

חוק בלתי כתוב: לא מצטטים הודעה שמעליך. במיוחד אם אתה מצטט אותה במלואה ולא מדגיש חלק מסויים.

פורסם

מצטער זה לא יחזור על עצמו שנית.

פורסם

במסגרת תחרות המדינה עם האנשים ההומנים ניצחנו ובגדול. עכשיו אנחנו נותנים צא'נס לשני מרגלים גדולים לחיות חיים רגילים בעוד שבמדינות שמצליחות להגן על עצמן (למרות שחלקם הגדול אינו דמוקרטי) מזמן הם היו מקבלים זריקות הרגעה והרתעה.

זה באמת בלתי נסבל היחס החם והאוהב כלפי הזוועה שנקרא טננבאום.

ואל תכתבו לו "הוא לא הורשע".

פורסם

כל השרים בממשלה התנגדו להחלפה הזאת של טננבאום חוץ משרון

כל הסודות שהוא סיפר אם הוא סיפר כבר פגעו במדינת ישראל לפני 3 שנים וזה פשוט שקר שזאת הסיבה שרצו להחזיר אותו

מה שהוא ידע הוא אמר והמידע הזה כבר לא רלוונטי

ההסבר הוא נורא פשוט

יש לו קשר עם שרון זה בטוח

השאלה הנישארת היא איזה סוג של קשר?

האם טננבאום ושרון חברים ושרון באמת עוזר לו ממני חברות טהורים או שמה לטננבאום יש ליכלוך(הרבה ליכלוך) על שרון ומתבצעת פה סחיטה

פורסם

לברטון לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת....אתה לא חשוב שאתה קצת מגזים? טננבאום סוחט את שרון?

שרון רצה להחזיר בראש ובראשונה את החיילים החטופים(בדיעבד גופות החיילים החטופים).....

פורסם

אני התנגדתי בכול תוקף לעיסקה אולי להביא את החיילים זה בסדר אבל להפקיר את רון ערד בשביל איזה פושע לזה אני לא מסכים בכלל.

בכלל כול העיסקה הזאת הייתה על הפנים- המדינה הייתה צריכה לחכות ולא ישר להכנע לדרישות החיזבאללה.

פעם במצבים כאלה המדינה הייתה לוקחת את הסיכון, ועושה מבצע שלפעמים היה מצליח ולפעמים לא, וזה נתן איזושהי הרתעה לחוטפים ואמר להם שהם לא יקבלו מה שהם רוצים.

עכשיו הדרדרנו מדינה שלא יכולה לשלם מחיר של חיי אדם בסוף תפסיק מלהתקיים!!

פורסם

לברטון לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת....אתה לא חשוב שאתה קצת מגזים? טננבאום סוחט את שרון?

שרון רצה להחזיר בראש ובראשונה את החיילים החטופים(בדיעבד גופות החיילים החטופים).....

עם קצת מחשבה גם אתה תגיע לאותה מסכנה

השרים עצמם שיצאו מהישיבה אמרו שמשהו מסריח

מדוע שרון היה כל כך להוט להחזיר את טננבאום?

מדוע שרון רוצה כל כך לחתום איתו על הסכם?

מדוע כל העילה לחטיפה וכל מה שמסביב כל כך מסתורי

משהו בטוח מסריח שם

אם זה הולך כמו ברווז נשמע כמו ברווז ונראה כמו ברווז...

פורסם

לא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל להבין שמשהו מסריח פה

זה שאתה עיוור ולא רואה את זה בעיה שלך

זה ידוע ששרון ומשפחתו מושחטים ואני לא יתפלא אם יתגלה עוד סקנדל

פורסם

השאלה האמיתית היא מי האומלל חסר החיים שמחק לי את ההודעה ::)

פורסם
  • מחבר

כשההודעה שלך תהיה עניינית (ויותר חשוב תרבותית) היא תיכלל בפוסטים. בינתיים היא נמצאת במקום אחר.

פורסם

זה אומר שהוא לא יעמוד למשפט על עסקת הסמים.. ? >:(

פורסם
  • מחבר

לפי איך שזה נראה אז לא. אמרו שאם היו לו רק כוונות פליליות אז הוא לא יואשם.

סתם פושע עלוב. היה צריך להירקב שם בכלא. בטח ובטח שלא לשחרר מחבלים תמורתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים