עבור לתוכן

מחפש לוח אם + מעבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בקשר לתצורה של 3 מודולי זיכרון - כבר כתבתי שאני לא יודע אם ניתן לעבוד עם 3 מודולי זיכרון במעבדי ה Core i (עם מודול אחד, שניים או ארבעה בטוח אפשר).

בקשר ל Hynix - אני מכיר את השם שלהם מתחום הזיכרון. אני לא בטוח אם הם מייצרים רק את המודול עצמו (המעגל החשמלי, ה PCB) או גם את השבבים בעצמם (רוב החברות לא מייצרות את שבבים הזיכרון בעצמם).

שוב תודה !

התדרים של ה 2x2GB שלי הם 1066MHZ שזה לא הרבה אבל אם זה לא משנה אז סבבה,

תוכל בבקשה לבדוק לי לגבי ה3 זיכרונות?

בקשר לHynix

ממליץ עליהם או שלא?

---------

עריכה: הספק שלי הוא ThermalTake והוא מופיע ברשימה

פתחתי נושא בפורום ספקים

http://hwzone.co.il/community/threads/539225-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A7?p=4841634#post4841634

נערך על-ידי FlyHigh

פורסם

1. היה רצוי שהזיכרון יהיה לפחות בתדר של 1333MHz, אבל כנראה לא תרגיש בהבדל. מה שחשוב זה שהזיכרון הוא DDR3.

2.. בקשר לעבודה עם 3 מודולי זיכרון - אני פשוט לא יודע, וגם אותי זה מעניין, אבל אני גם לא מצליח למצוא מידע לגבי זה, גם לא בחוברת של הלוח הנ"ל. בדור הראשון של מעבדי ה Core i זה היה אפשרי (אני לא בטוח אם זה עבד עבור כל המעבדים או רק עם חלקם), ואפילו מכרו קיטים של 3 מודולי זיכרון זהים. אבל בדור הנוכחי (סוקט 1150) אני פשוט לא יודע. כל מה שאני יכול להמליץ לך הוא להתקין בלוח שתקנה את 2 מודולי הזיכרון הזהים ולוודא שהכל עובד. לאחר מכן תנסה להוסיף את המודול השלישי - כך תוכל לדעת אם זה אפשרי או לא.

פורסם
  • מחבר
1. היה רצוי שהזיכרון יהיה לפחות בתדר של 1333MHz, אבל כנראה לא תרגיש בהבדל. מה שחשוב זה שהזיכרון הוא DDR3.

2.. בקשר לעבודה עם 3 מודולי זיכרון - אני פשוט לא יודע, וגם אותי זה מעניין, אבל אני גם לא מצליח למצוא מידע לגבי זה, גם לא בחוברת של הלוח הנ"ל. בדור הראשון של מעבדי ה Core i זה היה אפשרי (אני לא בטוח אם זה עבד עבור כל המעבדים או רק עם חלקם), ואפילו מכרו קיטים של 3 מודולי זיכרון זהים. אבל בדור הנוכחי (סוקט 1150) אני פשוט לא יודע. כל מה שאני יכול להמליץ לך הוא להתקין בלוח שתקנה את 2 מודולי הזיכרון הזהים ולוודא שהכל עובד. לאחר מכן תנסה להוסיף את המודול השלישי - כך תוכל לדעת אם זה אפשרי או לא.

1. זה DDR3

2. כנראה שאני אוותר על העיניין ואני אוותר על 2 הסטיקים לטובת המחשב הישן שלי (שנמצא בשימוש של המשפחה)

אני אקנה לעצמי את הזיכרון של Hynix שמוצא במחיר זול אצל TMS

http://www.tms.co.il/product/13124

אני מקווה להשיג כמה שיותר מהר את הכסף, אני מאוד מחכה לשדרוג הזה. (אני קונה גם את הכרטיס מסך R9 270X)

- - - תגובה אוחדה: - - -

1. זה DDR3

2. כנראה שאני אוותר על העיניין ואני אוותר על 2 הסטיקים לטובת המחשב הישן שלי (שנמצא בשימוש של המשפחה)

אני אקנה לעצמי את הזיכרון של Hynix שמוצא במחיר זול אצל TMS

http://www.tms.co.il/product/13124

אני מקווה להשיג כמה שיותר מהר את הכסף, אני מאוד מחכה לשדרוג הזה. (אני קונה גם את הכרטיס מסך R9 270X)

פורסם

ממה שאני יודע LITEPOWER זה השם של הסדרה הפחות טובה של THERMALTAKE, אז לא ג'נרי אבל גם לא ברמה. מה שכן ל270X זה יהיה סבבה.

אגב אחלה המלצה על מעבד+ לוח אם, לפני שקראתי את הדיון עד סופו זה מה שבאתי להמליץ בעצמי.

נערך על-ידי ChaosPower

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים