עבור לתוכן

לוח אם asus z 87 a מצפצף

Featured Replies

פורסם

זה לוח חדש, כל פעם שהמחשב עולה יש לי ציפצוף יחיד כזה, לא ארוך, אמרו לי שיכול להיות שזה תמיד בלוח הזה.. רציתי לשאול אם מישהו יודע? ובכללי.. זה נחשב לוח טוב לביצועים גבוהים של חומרה כבדה? תודה

פורסם

תקין, זה אומר שהוא עבר POST בהצלחה.

הלוח הזה לא נותן יותר ביצועים מלוח ב-250 ש"ח, למה? כי ללוח אין השפעה על הביצועים.

מה הוא כן נותן? מגוון יציאות, יכולות OC גבוהות ועוד כמה פיצ'רים נחמדים, לא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

מזה אומר עבר פוסט בהצלחה? אני שואל על הציפצוף כי אני יודע שבדרך כלל זה קןרה כשמשהו לא בסדר עם החומרה

פורסם

תקרא את הקישור שצירפתי למילה POST.

פורסם
  • מחבר

גיימר שלא עושה אוברקלוקינג ויש לו חיבור usb 3.0 על הלוח אם לא צריך יותר מזה? אז למה מוציאים סדרות מיוחדות? Rog של אסוס לדוגמה, מיוחדת לגיימרים.. מה ההבדל? רק חיבורים פונקצינאלים? מי לעזאזל משתמש בזה?

פורסם

USB3.0 לא קשור לביצועים בשום צורה, אני לא מבין למה אתה ממשיך לכתוב את זה בפורום.

http://en.wikipedia.org/wiki/USB_3.0

כל לוח כולל פונקציות מסוימות, מי משתמש בהם? לא חסרים אנשים שישתמשו בהם, אם לא היו משתמשים במה שהלוח מציעה לא היו מיצרים אותו כי זה לא רווחי.

נערך על-ידי OR2OOO

פורסם
  • מחבר

יש לי gtx770, החלפתי לוח אם תומך usb 3.0 ועלו הביצועים.. זה החיבור הרגיל שלו

פורסם

אתה מדבר על PCI-E3.0? כי זה יותר הגיוני, למרות שלא רק לוח החלפת אלא גם מעבד אני צודק?

פורסם
  • מחבר

צודק אחי, pci exsprees 3.0 והחלפתי גם מעבד. I7 4770, החלפתי את כל המחשב חוץ מהדיסק הקשיח, מה שהתברר כטעות. בהזדמנות אחליף גם את זה

פורסם

הגיוני שאתה רואה שיפור בגלל המעבד ולא ה-PCI-E3.0, שבדרך כלל לא מוסיף יותר מכמה פריימים בודדים במקרה הטוב.

פורסם
  • מחבר

אם עם חומרה כזאת לפעמים יש לי ירידת פריימים במשחקים.. ויש לי 16 gb ram, מה זה יכול להיות?

פורסם

המון דברים, אבל זה כבר נושא לת'רד אחר.

פורסם

יש ברשותי לוח כזה ואין לי שום צפצוף יחיד בעת ההפעלה, תראה אם יש לך נורות אדומות דולקות בלוח אם בעת הרצת המחשב יכול להיות שיש איזו שהיא תקלה... ובקשר לשאלה השנייה הלוח הזה הוא לוח מיינסטרים לגיימרים שרוצים יותר תמורת הכסף שלהם,בעל יכולות תמיכה באוברקלוק נחמדות וריבוי פיצ׳רים כאלה ואחרים לדוגמת יכולת אוברקלוק אוטומטי ישירות מהלוח אם, ואפשרויות

צריכת חשמל...

פורסם
  • מחבר

כשאני מדליק את המחשב יש נורה אדומה קבועה בלוח האם.. אמרו לי שזה תאורה קבועה שיש עליו

- - - תגובה אוחדה: - - -

וגם יש ציפצוף יחיד קבוע... גם נורה אדומה וגם ציפצוף יחיד...

יש לasus תמיכה טלפונית בעברית בארץ?

פורסם

זה תקין, תפסיק לנסות למצוא בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים