עבור לתוכן

מסך אחד גדול במקום שניים צמודים

Featured Replies

פורסם

אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח.

לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג.

חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול.

השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים.

אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה.

יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין?

ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?

פורסם

תקציב - ועל איזה גודל חשבת

אישית אני עובד עם 2 מסכים ואני חושב שזה מאוד נוח - מבחינת עבודה

בבית יש לי מסך אחד של 24 - בעבודה 2 מסכים 19

לגבי השאלה השניה - איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

תקציב גמיש, אני לא רוצה להתפשר יותר מדי על איכות, המסכים הנוכחיים שלי עלו יותר מ2000 ש"ח כל אחד, אז אני מוכן להשקיע.

כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 9600gt 512mb

אני מאוד אוהב לעבוד על שני צגים, אבל מבאס לראות ככה סרטים, ואני בכלל מקרה אצטרך להחליף את שניהם כדי לשמור על תצוגה אחידה.

פורסם
פורסם
  • מחבר

לא מצאתי שום ביקורת צרכן עליו, אבל האם לא כדאי למתוח עוד מעט את התקציב עבור LG 29EA93 ?

http://www.lg.com/il/monitors/lg-29EA93

פורסם

שים לב לפורמט של המסך - אני לא בטוח שיהיה לך נוח לעבוד עליו

מסך רחב מאוד 21:9

לגבי ביקורות - 2 האתרים שהדבקתי הם מאוד אמינים -

פורסם

לפותח הדיון,ציינת בפתיחה שיותר נוח לך לעבוד על שני מסכים,האם יהיה לך נוח עדיין לערוך על מסך אחד(גדול ככול שיהיה)?,מה לגבי full screen video playback על המסך השני כשאתה עורך את הטיימליין על המסך הראשון? רק מבחינת מולטיטסקינג זה שווה) אני מניח שזה סובייקטיבי,אבל לי לעולם לא יהיה נוח לערוך על מסך אחד גדול מאשר שניים בינוניים(אלא אם לא הייתה לי ברירה)

אם התקציב מאפשר שני מסכים בינונים בגודלם ברזולציית 1080P או אחד גדול יותר(ההבדל הוא לא יותר מכמה אינצים) ברזולציה 1440P/1600P,אז הייתי הולך על האפשרות הראשונה

מצטער שקצת סטיתי מהטכני לאישי...

נערך על-ידי Avidtor

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים