עבור לתוכן

שאלה על תאימות זכרון (רוצה להוסיף סטיקים לסטיקים קיימים)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי כרגע 2 סטיקים של 4GB של הסט הזה :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231428

אני רוצה להוסיף להם את הסט הזה :

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801

האם הדבר יעבוד?

תודה רבה.

עריכה :

האמת שאשמח לקבל גם המלצות על סטים אחרים במחירים יותר נמוכים אם יש כאלה (חשוב לי שהגובה של הסטיק לא יהיה גדול מדיי בגלל שהם יושבים ממש מתחת למאוורר של המעבד) , ככל הנראה אזמין את זה עם משלוח באינטרנט ככה שאולי לא ממש חשוב מאיפה אני מזמין.

נערך על-ידי rotman

פורסם

יותר זול(39ש"ח) יש את Kingston KVR16N11S8/4 ב178ש"ח ליחידה לגבי אם אתה מעדיף חנויות אחרות זאת בעיה אחרת.

ב5ש"ח יותר ממה שאתה מצאת יש לך את G.Skill F3-1600C11D-8GISL שהם גם בעלי מתח נמוך יותר(1.35v) אם זה משנה לך.

הזכרונות יעבדו ביחד לגבי אלו עם המתח הנמוך יותר אני לא יודע אם זה משנה משהו.

אגב מה דגם לוח האם שלך?

פורסם
  • מחבר
יותר זול(39ש"ח) יש את Kingston KVR16N11S8/4 ב178ש"ח ליחידה לגבי אם אתה מעדיף חנויות אחרות זאת בעיה אחרת.

ב5ש"ח יותר ממה שאתה מצאת יש לך את G.Skill F3-1600C11D-8GISL שהם גם בעלי מתח נמוך יותר(1.35v) אם זה משנה לך.

הזכרונות יעבדו ביחד לגבי אלו עם המתח הנמוך יותר אני לא יודע אם זה משנה משהו.

אגב מה דגם לוח האם שלך?

מה זה אומר לגבי אם הם בעלי מתח נמוך יותר?

לוח האם עליו הם יורכבו הוא : GA-H77-D3H GIGABYTE

פורסם

בדרך כלל המתח של הזכרונות האלו הוא 1.5v ואלו בעלי מתח של 1.35v ככה שאני לא בטוח אם זה משנה משהו מבחינת התאימות לזכרונות האחרים לכן אולי תמתין לתשובה של מישהו בקיא יותר בעניין הספציפי הזה.

מצד שני אתה ממילא משדרג את המחשב ומחליף לוח, זכרונות, ומעבד אז מה שהצעתי פה בכלל לא רלוונטי ואני גם לא בטוח אם יש טעם עוד בדיון הספציפי הזה כי אפשר פשוט לעבור לדיון הבא שלך

מבקש עזרה בשדרוג מחשב , תקציב באיזור ה 3K

או שבדיון הזה אתה מדבר כבר על מחשב אחר?

פורסם
  • מחבר
בדרך כלל המתח של הזכרונות האלו הוא 1.5v ואלו בעלי מתח של 1.35v ככה שאני לא בטוח אם זה משנה משהו מבחינת התאימות לזכרונות האחרים לכן אולי תמתין לתשובה של מישהו בקיא יותר בעניין הספציפי הזה.

מצד שני אתה ממילא משדרג את המחשב ומחליף לוח, זכרונות, ומעבד אז מה שהצעתי פה בכלל לא רלוונטי ואני גם לא בטוח אם יש טעם עוד בדיון הספציפי הזה כי אפשר פשוט לעבור לדיון הבא שלך

מבקש עזרה בשדרוג מחשב , תקציב באיזור ה 3K

או שבדיון הזה אתה מדבר כבר על מחשב אחר?

אני מדבר פה כמובן על מחשב אחר.

פה ספיציפית אני רק רוצה להוסיף עוד 8GB זכרון.

אז שאלה טובה האם הזכרונות האלה יתאימו לי או לא...

פורסם

אם אתה לא מתכנן המהרה אני מניח שעדיף פשוט יהיה ללכת על הזולים יותר של Kingston .

ואם אתה רוצה זכרונות עם קרור ומחנות מוכרת יותר אתה יכול פשוט לקנות את אלו שאתה הצעת בהתחלה שיקרים יותר ב39ש"ח .

פורסם
  • מחבר
אם אתה לא מתכנן המהרה אני מניח שעדיף פשוט יהיה ללכת על הזולים יותר של Kingston .

ואם אתה רוצה זכרונות עם קרור ומחנות מוכרת יותר אתה יכול פשוט לקנות את אלו שאתה הצעת בהתחלה שיקרים יותר ב39ש"ח .

בהחלט לא מתכנן OC על המחשב הזה.

האמת , יכול להיות שעדיף לי בלי קירור לא דווקא בגלל המחיר אלא דווקא בגלל הגובה של הסטיקים עם הקירור...

אוקיי , אבדוק את הנושא

פורסם

לא ממליץ על הקינגסטון בכלל !!!!

יש לי בעייה איתו ! עם לוח דומה !

אכתוב הודעה בנושא בפורום

פורסם
  • מחבר

בסוף הלכתי על Crucial Balistix Sport CL9 1.35V VLP 8GB KIT (4G X2)

אפשר לנעול , תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים