עבור לתוכן

משחק חדש

Featured Replies

פורסם

Nexon בלי P2W? נשמע לי דבר לא אפשרי, אולי בהתחלה זה יהיה רק שינויים קוסמטים ואז ישנו את זה לP2W.

• תגובות 40
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
Nexon בלי P2W? נשמע לי דבר לא אפשרי, אולי בהתחלה זה יהיה רק שינויים קוסמטים ואז ישנו את זה לP2W.

nexon הם רק המשווקים של המשחק, אין להם את ה''גישה'' לשנות כאלה דברים, רק ל splash damage יש.

פורסם

אני באמת בספק לגבי זה, כל משחק שNexon משווקת בסופו של דבר רק נהרס, הם לוקחים זהב והופכים אותו לזבל טהור.

פורסם
אני באמת בספק לגבי זה, כל משחק שNexon משווקת בסופו של דבר רק נהרס, הם לוקחים זהב והופכים אותו לזבל טהור.

לא ניראה לי הם יהרסו את משחק ה ESPORT הראשון והרישמי שלהם..

פורסם
זה שלך לא היו ריגושים לא אומר שלאחרים לא היו, בכל משחק יכולים להיות ריגושים גם ב CSGO ואפילו מבלי לשחק יותר מדי ב LOL אני יודע שגם שם יש, קיצור שטויות.

זה נראה משחק חמוד, אבל זה שיש בו דברים מאפיינים תחרותיים שאין בגוסטס לא אומר שזה מיוחד כי את הדברים האלה יש בעוד משחקים כמו CSGO ואפילו בקודים ישנים יותר כמו קוד 2, 4, 6 בגרסת הפרומוד ובקוד 7.

נכון אפשר לקרוא למשחק מת, כי הוא די מת, אבל הוא עדיין כיף למרות כל החרא שבו, פשוט לא צריך לבוא מנקודת מבט של השוואה למשהו יותר טוב צריך להנות עם מה שיש, שזה משחקיות של קוד זה ה SND של קוד ולא דומה לשום משחק אחר, זה המיוחד פה.

כן אין הרבה טורנירים וחבל אבל מי יודע זה עוד מהר כדי להגיד, גם אם המשחק יישאר כמו שהוא אבל יכניסו יותר קאפים ועניין לא תהיה סיבה לפרוש ממנו, הקאפים יכניסו עניין וזה כל מה שצריך.

אז אפשר לבוא שוב ושוב ולהשוואת לגרסאות אחרות או למשחק תחרותי שהוא מיועד לתחרותי אבל זה לא משנה, כי זה לא ייתן כלום, ומה שיחד אותנו כשחקנים פה זה שאנחנו אוהבים קוד, אז אם כבר לחזור לקוד תחרותי יותר וזהו, מה שאמרתי בשתי שורות האחרונות לא קשור לאנדריי כי אתה באת ממשחק שבשבילך יותר כיף מקוד והמשחק החדש EX דומה לו, אז אני לא רואה סיבה בשבילך להישאר בקוד, אני מדבר לכל השאר.

ואל תתלהב מהדיונים בפורום הישראלי ולא בחול כמעט בכל קוד זה קורה אפילו על קוד 7 יש כאלה שלא אוהבים את הPROMOD שבו ואוהבים את מה שהיה לפני (לא חסר כאלה), יש אוהבים ושונאים לכל דבר זה לא צריך להיות חדש לך.

זה שדוד אמר שבגלל שהוא שילם כסף הוא לא יעבור זה לא אומר שככה כולם אז אל תכליל, סתם נתפסת למה שהוא רשם זה לא הדעה של רוב האנשים מצידי זה סתם עוד 60 דולר, שילך כפרה.

קודם כל SND זה של סיאס מלפני 15 שנה. אבל לא נכנס לקטנות :ם)

לא הבנת אותי נכון, לא התווכחתי איפה יש יותר ריגושים ואיפה יש פחות זה גם די אישי הקטע הזה.

לחזור לשחק קודים ישנים? ומה לשחק לבד? אם כיף לך מי אני שאגיד לך לא???

אני בן אדם הכי פתוח למשחקים, שיחקתי כל משחק FPS אפשרי, אם אני לא מתחבר למשחק כלשהו זה נדיר או שהוא ממש גרוע.

יש לך טעות בחשיבה ובתפיסה אביב, אנשים עוזבים תמשחק לא כי אין קאפים, אנשים עוזבים תמשחק כי המשחק גרוע ולא כיף להם.

RELEASE CUP 123 CLANIM

OPENNING CUP 57 CLANIM

חצי מהקלאנים הלכו בשבועיים... מה כי לא היה GO4? לא נראה לי...

באנו פה להציג משחק חדש שבאמת כיף לשחק ויש לו את כל הדברים מסביב וDEVELOPERS שמשחקים איתך בקאפים ובפאבליק שמבינים לאין הם רוצים להביא תמשחק. להביא פה אלטרנטיבה לאנשים כמוני שאוהבים משחק FPS ואוהבים לשחק תחרותי אבל אין להם תמשחק לעשות את זה והפרסום ב XT כרגע הוא רק מפה לאוזן, יש חוק למי שצמטרף לא לפרסם שום דבר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

החברה נקסון אחראית על השיווק של המשחק וכל העניין הכספי שבמשחק אבל SPLASH DAMAGE אחראית על הבאלנס שבמשחק

והיא התחייבה ואומרים את זה בכל ראיון של המשחק שהמשחק לא יהיה P2W, להגיד לך שאם המשחק יהיה כישלון ולא יעשו P2W כ LAST RESORT אני לא יכול להבטיח.

הרוח של החברה היא לגרום לך לאהוב את המשחק ולהשקיע בו כסף מרצון [ראה ערך LOL].

פורסם

fragon אני מכיר טוב מאוד את LOL ואני מקווה שהמשחק באמת יהיה כמתואר.

הוא ניראה מצויין, יש מאיפה להשיג עוד CD-KEY?

פורסם
fragon אני מכיר טוב מאוד את LOL ואני מקווה שהמשחק באמת יהיה כמתואר.

הוא ניראה מצויין, יש מאיפה להשיג עוד CD-KEY?

יש הרשמה באתר הרשמי אבל תאכלס בגלל שהמשחק עובר מפה לאוזן כי אסור לפרסם שום דבר עדיין אז כל השחקנים מקבלים מפתחות דרך חברים.

חברי ALPHA ו BETA מקבלים מפתחות כל כמה זמן ועכשיו בקריסמס כל אחד קיבל מלא, אז צריך לחפש באתרים וקהילות. אני מדבר על אתרים של קוד4 וET ממה שאני מכיר

פורסם
קודם כל SND זה של סיאס מלפני 15 שנה. אבל לא נכנס לקטנות :ם)

לא הבנת אותי נכון, לא התווכחתי איפה יש יותר ריגושים ואיפה יש פחות זה גם די אישי הקטע הזה.

לחזור לשחק קודים ישנים? ומה לשחק לבד? אם כיף לך מי אני שאגיד לך לא???

אני בן אדם הכי פתוח למשחקים, שיחקתי כל משחק FPS אפשרי, אם אני לא מתחבר למשחק כלשהו זה נדיר או שהוא ממש גרוע.

יש לך טעות בחשיבה ובתפיסה אביב, אנשים עוזבים תמשחק לא כי אין קאפים, אנשים עוזבים תמשחק כי המשחק גרוע ולא כיף להם.

RELEASE CUP 123 CLANIM

OPENNING CUP 57 CLANIM

חצי מהקלאנים הלכו בשבועיים... מה כי לא היה GO4? לא נראה לי...

באנו פה להציג משחק חדש שבאמת כיף לשחק ויש לו את כל הדברים מסביב וDEVELOPERS שמשחקים איתך בקאפים ובפאבליק שמבינים לאין הם רוצים להביא תמשחק. להביא פה אלטרנטיבה לאנשים כמוני שאוהבים משחק FPS ואוהבים לשחק תחרותי אבל אין להם תמשחק לעשות את זה והפרסום ב XT כרגע הוא רק מפה לאוזן, יש חוק למי שצמטרף לא לפרסם שום דבר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

החברה נקסון אחראית על השיווק של המשחק וכל העניין הכספי שבמשחק אבל SPLASH DAMAGE אחראית על הבאלנס שבמשחק

והיא התחייבה ואומרים את זה בכל ראיון של המשחק שהמשחק לא יהיה P2W, להגיד לך שאם המשחק יהיה כישלון ולא יעשו P2W כ LAST RESORT אני לא יכול להבטיח.

הרוח של החברה היא לגרום לך לאהוב את המשחק ולהשקיע בו כסף מרצון [ראה ערך LOL].

אני לא התכוונתי ל SND בכללי דיברתי על איך שזה בקוד... מללכת בשקט עם כוונת כשצריך לעוד הרבה דברים אחרים.

למה אתה בטוח כל כך שלחזור לשחק קודים ישנים זה לחזור לבד ? אולי תבדוק קצת דברים לפני שאתה מדבר ממך אני מצפה ליותר, ESL זה לא הליגה היחידה סתכל CYBERGAMER זאת הליגה הגדולה של קוד 4 ויש שם הרבה קבוצות ומתכננים גם עוד לאנים ואפילו שתיים מהשחקנים הכי גדולים שהיו בכל הזמנים חזרו שאף אחד לא חשב שיחזרו, סטיבי וקלימקסו.

CLANBASE מת וכל COD 2 עברו ל ESL אתה יכול לראות את זה ב VERSUS כמה אנשים יש שם יותר מכל קוד אחר אפילו מקוד ארבע, הקוד הכי חי והוא חי זה קוד 2, VERSUS זה ממש לא הכל, בגלל זה שעברו ל ESL שחקני COD 2 כי CLANBASE נפל מה שלא קרה שם, אז פתחו גם את הSECTION של קוד 2 בחזרה אחרי שסגרו אותו אחרי איזה שמונה שנים שהוא היה פתוח.

"R

ELEASE CUP 123 CLANIM

OPENNING CUP 57 CLANIM"

אני הכחשתי לשנייה שזה המצב במה שכתבתי ? התשובה היא לא.

אני טענתי שאנשים פרשו בגלל שאין קאפים ? לא, אמרתי את העמדה שלי ואני בטוח שהיא של עוד אנשים ולא כל כך אכפת לי כמה אנשים.

אז למי שכן אוהב תמשחק גם כשהוא לא פעיל בכלליות שלו נהנה, אז אמרתי אם יהיה יותר קאפים ודברים יהיה יותר עניין !

מקווה שהבנת...

פורסם

אחלה משחק שבעולם,לשחק מהבטא נותן לנו יתרון ענק.

המשחק הזה הולך להצליח,הייתי ממליץ לכם להתחיל מעכשיו ואז מי יודע אולי סוף סוף יוצא משהו משחקנים ישראלים..

אנדרי בוט

פורסם
אני לא התכוונתי ל SND בכללי דיברתי על איך שזה בקוד... מללכת בשקט עם כוונת כשצריך לעוד הרבה דברים אחרים.

למה אתה בטוח כל כך שלחזור לשחק קודים ישנים זה לחזור לבד ? אולי תבדוק קצת דברים לפני שאתה מדבר ממך אני מצפה ליותר, ESL זה לא הליגה היחידה סתכל CYBERGAMER זאת הליגה הגדולה של קוד 4 ויש שם הרבה קבוצות ומתכננים גם עוד לאנים ואפילו שתיים מהשחקנים הכי גדולים שהיו בכל הזמנים חזרו שאף אחד לא חשב שיחזרו, סטיבי וקלימקסו.

CLANBASE מת וכל COD 2 עברו ל ESL אתה יכול לראות את זה ב VERSUS כמה אנשים יש שם יותר מכל קוד אחר אפילו מקוד ארבע, הקוד הכי חי והוא חי זה קוד 2, VERSUS זה ממש לא הכל, בגלל זה שעברו ל ESL שחקני COD 2 כי CLANBASE נפל מה שלא קרה שם, אז פתחו גם את הSECTION של קוד 2 בחזרה אחרי שסגרו אותו אחרי איזה שמונה שנים שהוא היה פתוח.

"R

ELEASE CUP 123 CLANIM

OPENNING CUP 57 CLANIM"

אני הכחשתי לשנייה שזה המצב במה שכתבתי ? התשובה היא לא.

אני טענתי שאנשים פרשו בגלל שאין קאפים ? לא, אמרתי את העמדה שלי ואני בטוח שהיא של עוד אנשים ולא כל כך אכפת לי כמה אנשים.

אז למי שכן אוהב תמשחק גם כשהוא לא פעיל בכלליות שלו נהנה, אז אמרתי אם יהיה יותר קאפים ודברים יהיה יותר עניין !

מקווה שהבנת...

LYNCH כדאי שתשיג עובדות יותר מעודכנות ונכונות.

1. STEVY חזר לתקופה של פחות מחודשיים הוא נכנס לXNC והם התפרקו לפני יותר משבוע והוא לא באמת חזר רציני כי אף אחד לא משחק רציני קוד4,

QLIMAXZU סתם עושה מיקסים הוא לא באמת משחק רציני.

2.CYBER GAMER מת יחסית לפעם אם אתה רוצה לשחק שיהיה לך בכיף רוב האנשים שתמצא הם ציטרים ויהיה קשה לך למצוא שחקנים ברמה שלך שהם לא ציטרים, רק מטופ 30 ומעלה יש פחות ציטרים.

3.הלאן שאתה מדבר עליו אני משער שאתה מדבר על הלאן של PARADOX הראשון היה District Prague ולפי מה שזה נראה לא יהיה עוד אחד ואם אתה לא יודע אז Ww לא קיבלו את הפרס שלהם מהלאן הראשון אז לא נראה לי שבקצב הזה יהיה לאן שני.

4.ה CLANBASE לא מת CLANBASE ידוע על בעיות באתר וכל כמה זמן הוא נסגר לאיזה שבוע הם באו ל ESL סתם עד שהוא יפתח עוד פעם, ותמיד היו הרבה אנשים בקוד 2 (בזמן האחרון טיפה יותר) ואין מה לחזור למשחק כזה ישן.

5. עריכה: לא משנה הבנתי ש CLAN BASE נסגר אבל בכל זאת הוא בעבר נסגר כל שבוע לאיזה תקופה כי היה בעיות אז אם היו באמת מבקשים היית רואה כמות אנשים גדולה ב ESL.

פורסם

1. STEVY חזר לתקופה של פחות מחודשיים הוא נכנס לXNC והם התפרקו לפני יותר משבוע והוא לא באמת חזר רציני כי אף אחד לא משחק רציני קוד4,

2.CYBER GAMER מת יחסית לפעם אם אתה רוצה לשחק שיהיה לך בכיף רוב האנשים שתמצא הם ציטרים ויהיה קשה לך למצוא שחקנים ברמה שלך שהם לא ציטרים, רק מטופ 30 ומעלה יש פחות ציטרים.

3.הלאן שאתה מדבר עליו אני משער שאתה מדבר על הלאן של PARADOX הראשון היה District Prague ולפי מה שזה נראה לא יהיה עוד אחד ואם אתה לא יודע אז Ww לא קיבלו את הפרס שלהם מהלאן הראשון אז לא נראה לי שבקצב הזה יהיה לאן שני.

4.ה CLANBASE לא מת CLANBASE ידוע על בעיות באתר וכל כמה זמן הוא נסגר לאיזה שבוע הם באו ל ESL סתם עד שהוא יפתח עוד פעם, ותמיד היו הרבה אנשים בקוד 2 (בזמן האחרון טיפה יותר) ואין מה לחזור למשחק כזה ישן.

5. עריכה: לא משנה הבנתי ש CLAN BASE נסגר אבל בכל זאת הוא בעבר נסגר כל שבוע לאיזה תקופה כי היה בעיות אז אם היו באמת מבקשים היית רואה כמות אנשים גדולה ב ESL.

יש לאן והוא יוכרז בצורה רשמית עוד מעט,לפחות ככה luboshmir אמר וגם סטיבי אישר הגעה,זה אומר שהוא יהיה שם.

פורסם

‎‫מה שרשמתי זה נכון אחי... זה שהם לא שיחקו איזה שבועיים לא אומר שהם פרשו, ראית מה שאור כתב יש לאן שמתוכנן, וזה השלישי במסגרת של PARADOX לא השני, והנה תקרא הם עדיין מעוניינים לשחק :"Unfortunately xNc Link, the ceo, has decided to shutdown the project xNc, due to his new work commitments. That leaves us homeless and therefore we are on the look for a new partner, who is interested to support us for the upcoming online and offline Events. We are currently planning to play in the new CGI season and also to attend the upcoming Prague Event in March."

מאיפה לך בשביל מה QLIMAXZU משחק... הוא משחק עם שחקנים ברמה שלו INVITE ומתאמנים ללאנים בעתיד, תראה מי עוד איתו בקבוצה : MIRACLE

אני אמרתי שהוא חי יחסית לפעם ? לא אני אמרתי שזה משחק קוד שיש בו הרבה קבוצות לא אמרתי ביחס‬‎ לפעם.

קוד שתיים לפי מה שאני יודע יותר חי מקוד ארבע שזה אחלה דבר, לא אמרתי לך לחזור לשחק, לא פניתי אליך בכלל וגם לא אכפת לי מה תשחק, העיקר שתהנה.

פורסם
  • מחבר

בהצלחה בcod ghosts (המשחק פשוט כל כך טוב ופעיל)

maybe next week aha

פורסם
יש לאן והוא יוכרז בצורה רשמית עוד מעט,לפחות ככה luboshmir אמר וגם סטיבי אישר הגעה,זה אומר שהוא יהיה שם.

זה עדיין לא משנה את העובדה שהפרסים של הלאן הראשון לא הגיעו ל Ww וגם אם הם הגיעו לא מזמן זה איחור של כמה חודשים שזה משוגע.

ואנחנו נראה כבר אם בלאן הזה יהיה כל כך הרבה קבוצות כמו הלאן הקודם.

פורסם
אף אחד לא אמר "KULAM LE EXTRACTION!!" יוני בא ומראה לאנשים משחק FPS עם הדברים שהם מחפשים כבר שנים בקוד ובכל שנה מתאכזבים עוד יותר משנה קודמת. ואם זה פורום COD רוב הסיכוי שאנשים יואהבו אות זה כי זה גם משחק יריות ולא מסובך משמיים.

אף אחד גם לא אמר לכם לא לשחק LOL SMITE MAPLE STORY או אפילו להשאר בקוד.

אנשים משחקים במשחק הזה מסיבה כי הם לא מכירים שום דבר אחר ומסיבה הכי מטומטמת "כי כבר שילמתי על זה" אז אני אסבול עם חרא ביד כי שילמתי עליו כסף ואולי שנה הבאה יהיה יותר טוב... עצוב.... לשנה הבאה בDEDICATED סרברס!

ומאיפה קבעת "זה לא מהסוג המשחקים שיתנו לי את הריגוש..."

אני משחק בלאק אופס 2 ממרץ עם כל הפסקות וזה לא משנה כמה זמן זה יוצא, לא היה לי אפילו ריגוש אחד במשחק הזה וכן שיחקתי תחרותי ואת כל הקאפים בארץ ובחול, לא ריגוש ולא סיפוק,סיפוק קבוצתי...נאדא..לעומת זאת אני שיחקתי ET [המשחק מהסירטון למעלה, ו XT מושתת עליו] 4 שנים[רצוף] כמות הריגושים שאתה מקבל כקבוצה וכבודד הם ענקיים, לא להזכיר שהצורת משחק יוצרת מצבים אגדיים של שחקנים בודדים ושל קבוצה כולה.

לקבוע משהו בלי שמץ של מושג זה נשמע רע וטיפשי.

"זאת קהילת קול אוף דיוטי" הקלאן שלכם היחידי שפעיל בארץ, ביומיים לא ראיתי גאטר אחד בטיאס, בחול 10 קבוצות פעילות ב ESL, פורום מת, קאפ אחרון בחול 2-2 והקאפ הבא 3-3. עד שיש תחרות עם פרס על העכבר הוא על מי שחורש יותר ב VERSUS [ הידד!]... וגם הדיונים שיש באיסאל,הדיונים יותר גרועים משל בלאק אופס לפני שלוש חודש. ושוב אני מזכיר המשחק יצא לפני חודש וחצי, אם לא היה לו את השם COD. היית רואה כתבה על חברה שמפטרת את כל העובדים בגלל יצירת המשחק הגרוע של השנה ל PC.

שורה תחתונה אחרי כל החפירה, מי שנהנה שישחק כמה שבא לו לא מכריחים אף אחד...

אני לא יכול לקרוא את מה שרשמת:

"

אני משחק בלאק אופס 2 ממרץ עם כל הפסקות וזה לא משנה כמה זמן זה יוצא, לא היה לי אפילו ריגוש אחד במשחק הזה וכן שיחקתי תחרותי ואת כל הקאפים בארץ ובחול, לא ריגוש ולא סיפוק,סיפוק קבוצתי...נאדא..ל

"

בואנה אחי, אני מאז cod6 חושב שכל הקודים שיצאו אחרי זה הם מיץ של זבל, למה שיחקתי בחלק מהם? רק בגלל האנשים שהיו איתי בקלאן ובשביל הריגוש והכיף של המשחק עם החברים

אם אתה לא מקבל סיפוק וריגוש מ cod אז חבל שאתה פורש עכשיו אחי,היית צריך ממזמן!

אם מ ET אתה מקבל את הריגוש שאנחנו מדברים עליו אז אל תחשוב על זה בכלל תשחק אותו ותזדיין מהקוד המסריח הזה, כי הכיף והריגוש שמקבלים בתחרותי של יריות לא מקבלים בשום מקום אחר ( לא בתחרותי של סמייט שאני משחק ולא בתחרותי של WOW,ויש כזה דבר חחח )

מאחל לך בהצלחה אולי ב et נראה קבוצה ישראלית באמת טובה שעושה משהו בסצנה העולמית

נ"ב

מבחינת הפינג,איך המשחק? האם זה בלתי נסבל כמו בקוד שאין אפשרות להשתוות לאירופאים מבחינת הפינג? ותהיו אובייקטיבים בלי למצוץ למשחק את הזין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים