עבור לתוכן

משחק חדש

Featured Replies

פורסם

טוב לפי מה שאתם רואים COD מת ואין דרך להחזיר אותו גם אם זה אומר לחזור לCOD קודם ...

יש משחק חדש שקוראים לו Extraction(free-to-play)s שהוא הולך להיות משחק ממש טוב

משחק FPS עם תמיכה טובה מאוד מצד המפתחים של המשחק שגם יצרו את המשחק ET שהיה אחד המשחקים התחרותיים שיצאו אי פעם.

כרגע הוא התאריך שלו TBA אבל יש CLOSED BETA ד שיש שם בערך 200 שחקנים (אני והקבוצה שלי משחקים ואני מכיר עוד כמה ישראלים שהשיגו מפתח).

היוצרים של המשחק הם SplashDamage שיצרו לא מעט משחקים מצליחים ודרך אגב המשחק Extraction משווק על ידי Nexon.

-יש פורום פעיל של אירופאים

-יש מירק

-יש ESL כבר

-יש תמיכה מצד המפתחים

-יש קונסול

-120 fov

-יש קונפיג

-כל כך הרבה דברים לשנות בsettings שיעזרו לכם(crosshair וכו')

-המשחק לא הולך להיות pay to win הדברים שהולכים להמכר במשחק יהיו דברים קוסמטיים בלבד ולא תיהיה לזה שום השפעה על ה balance של המשחק.

-שחקנים מטורפים וישנים מCOD4/CS/ET/QUAKE/QUAKE.WARS כבר משחקים במשחק הזה ורק משבחים אותו...(יצא לי לשחק עם phantasy ו senzaj שהם שחקנים ממש טובים ומוכרים בקוד4 שעברו למשחק.)

אסור להעלות תמונות או סרטונים אז פשוט כנסו לyoutube תרשמו Extraction ותראו..

הנה סרט של השחקנים הטובים ביותר מהמשחק ET (המשחק הישן שהם יצרו - אחד המשחקים התחרותיים שיצאו אי פעם.)

ג:

בדקה 8:07 יש שם קבוצה ישראלית(fragon מהקבוצה שלי מת שם ^^)

• תגובות 40
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחד המשחקים

פורסם

קצת הסבר על המשחקיות של המשחק:

המשחק משוחק בפורמט של 5v5 מבוסס על קלאסים [ תפקידים], יש במשחק 5 תפקיד ובכל קלאס יש 3 דמויות [סה"כ 15 דמויות].

המשחק בנוי על טימוורק וטקטיקות ברמה גבוהה.

נתון מעניין גם לאלה שזה אכפת להם, כל משחק של ספלאש דמג שיוצא יש תחרויות על הרבה כסף בהתחלה.

פורסם

כמה שהסגנון הזה(objective) יותר מעניין מ SND .. לדעתי הולך משחק מטורף רק חבל שלא יצא לי לשחק בו וכנראה שגם לא ממש יהיה לי זמן לשחק בו

פורסם

lets play cs

פורסם

אני אגיד את האמת , גם אם לא תיהיה קהילה ישראלית אני אלך לשחק בח"ול .

אם כמה שזה נשמע מר קראב אני לא ישחק משחק F2P כשקניתי משחק ב60$ לפחות עד שהמשחק יהיה ריק לגמרי מESL וכל זה .. ואז אולי NEXT COD אם הוא יהיה טוב כמו BO2 MW3 MW2 COD4 .. אם לא אז פשוט לא .

שלא לדבר על זה שאין ל Extraction גרפיקה כזאת משהו שהמחשב שלי ינצל את עצמו.

בקיצור , לדעתי לא .

פורסם
  • מחבר
אני אגיד את האמת , גם אם לא תיהיה קהילה ישראלית אני אלך לשחק בח"ול .

אם כמה שזה נשמע מר קראב אני לא ישחק משחק F2P כשקניתי משחק ב60$ לפחות עד שהמשחק יהיה ריק לגמרי מESL וכל זה .. ואז אולי NEXT COD אם הוא יהיה טוב כמו BO2 MW3 MW2 COD4 .. אם לא אז פשוט לא .

שלא לדבר על זה שאין ל Extraction גרפיקה כזאת משהו שהמחשב שלי ינצל את עצמו.

בקיצור , לדעתי לא .

תגובה מושלמת ,בידיוק מה שציפיתי שאנשים יגיבו פה.

עדיף ששחקנים כמוך לא ישחקו במשחק כזה (אל תיקח את זה אישי )

**אני משחק כבר במשחק והוא משתין מבחינת גרפיקה (ומכל הבחינות) על קוד , ויש לי מחשב יותר טוב משלך והוא מנצל אותו יופי.

פורסם

לפני שאתם מגיבים פה תחשבו לשם שינוי ורק אז תגיבו בבקשה

תודה

זה משחק שצריך להיות אולי ביחד עם טיטן פול למשחקים שיחזירו לחיים את משחקי הfps חוץ מCS שתמיד יהיה טוב ומצליח כנראה.

משחקי COD כבר לא יהיו משחקים תחרותיים ואתם יכולים לראות את זה מCOD8 אנשים פורשים מהמשחק אחרי חודשיים אני ועוד הרבה שחקנים פה לא שיחקנו מספיק בGHOSTS וכבר פורשים למה זה משחק פח יש לי פחות מ80 שעות של CLAN WARS שזה משהו שלא היה לי בחיים במשחקי COD וחבל יאללה תמשיכו הלאה אז לא יקראו לזה CALL OF FUCKING DUTY זה לא משנה.

זה משחק חינמי פשוט תורידו אותו ותשחקו תראו אם אתם תאהבו(כנראה שתאהבו אם אתם אוהבים משחקים תחרותיים).

אני מצפה מהמנהילים פה לעשות משהו בנוגע לEXTRACTION כי אולי יכולים להגדיל את הקהילה פה ואם לא לא צריך :) תמיד יש אירופה וכנראה שיפתחו קהילה חדשה במיוחד בשביל extracrtion.

פורסם

דעתי על הפוסט הזה ובכללי על קוד וגיימינג:

זה לא מסוג המשחקים שיתנו לי את הריגוש שאני מקבל ב Call of duty כשאני מצליח לעשות clutch 1 v 3, לא משנה כמה המשחק מת הוא יהיה כיף לי כי אני משחק אותו עם אנשים שאני אוהב.

למה דווקא את המשחק הזה? כי הוא F2P? כי " יש בו תמיכה של ההנהלה בתחרותי " ?

בואו אני אתן לכם אלטרנטיבה אחרת, תראו Gameplay של משחק בשם Smite,משחק שהוא שנה שלמה בבטא שלו ובמרץ יוצא מהבטא,בשביל לחגוג את זה יוצרי המשחק החליטו לעשות טורניר על 100 אלף דולר בגלל היציאה מהבטא,בנוסף לזה שבכל סוף שבוע יש טורניר על 10 אלף דולר ( אם כסף מעניין אותכם )

בנוסף יש למשחק תמיכה וכל מולטיגיימינג גדול יש לו קבוצה במשחק - DENIAL eSports, COGaming, Dignitas ועוד המון קבוצות.

המשחק דומה ל LoL אבל כאחד ששיחק בשני המשחקים אני מבטיח לכם שסמייט הרבה יותר כיף

אה ושחכתי להזכיר, כחלק מהתמיכה של המפתחים הם אשכרה מקשיבים לשחקנים,אם תכנסו לפורום Reddit של המשחק, כל כמה ימים המפתחים מוציאים פוסט בנוגע לעדכון האחרון שהיה ושואלים את דעת השחקן על העדכון או על דברים שונים, ואני כשחקן מרגיש שיש לי כוח להשפיע על המשחק הזה.

למה לא לעבור אליו? הרי אם אתם רוצים להרוס את קהילת CoD אז מה זה משנה לאיזה משחק נעבור,יריות,MOBA, אסטרטגיה או אפילו משחקי קלפים (Heartstone של Blizzard )

שורה תחתונה: יש עוד אנשים שאוהבים את המשחק ורוצים לשחק בו - אל תהרסו להם.

לך blwz - מנהל טורנירים,אם אתה לא משחק CoD תבקש שיורידו לך את הגישות ותעביר אותן למישהו שישקיע בקהילה לא משנה באיזה משחק CoD היא תהיה.

אתם לא רוצים לשחק CoD? אתם לא חייבים, תהנו במשחקים האלה בחו"ל או בקהילות אחרות

זאת קהילת Call of duty, ולא משהו אחר.

פורסם

זה לא מסוג המשחקים שיתנו לי את הריגוש שאני מקבל ב Call of duty כשאני מצליח לעשות clutch 1 v 3, לא משנה כמה המשחק מת הוא יהיה כיף לי כי אני משחק אותו עם אנשים שאני אוהב.

בואו אני אתן לכם אלטרנטיבה אחרת, תראו Gameplay של משחק בשם Smite,משחק שהוא שנה שלמה בבטא שלו ובמרץ יוצא מהבטא,בשביל לחגוג את זה יוצרי המשחק החליטו לעשות טורניר על 100 אלף דולר בגלל היציאה מהבטא,בנוסף לזה שבכל סוף שבוע יש טורניר על 10 אלף דולר ( אם כסף מעניין אותכם )

בנוסף יש למשחק תמיכה וכל מולטיגיימינג גדול יש לו קבוצה במשחק - DENIAL eSports, COGaming, Dignitas ועוד המון קבוצות.

אה ושחכתי להזכיר, כחלק מהתמיכה של המפתחים הם אשכרה מקשיבים לשחקנים,אם תכנסו לפורום Reddit של המשחק, כל כמה ימים המפתחים מוציאים פוסט בנוגע לעדכון האחרון שהיה ושואלים את דעת השחקן על העדכון או על דברים שונים, ואני כשחקן מרגיש שיש לי כוח להשפיע על המשחק הזה.

למה לא לעבור אליו? הרי אם אתם רוצים להרוס את קהילת CoD אז מה זה משנה לאיזה משחק נעבור,יריות,MOBA, אסטרטגיה או אפילו משחקי קלפים (Heartstone של Blizzard )

לך blwz - מנהל טורנירים,אם אתה לא משחק CoD תבקש שיורידו לך את הגישות ותעביר אותן למישהו שישקיע בקהילה לא משנה באיזה משחק CoD היא תהיה.

אז מי שרוצה שילך לשחק SMITE ומי שרוצה לשחק FPS שישחק EXTRACTION מה קשור.

פורסם

עדיך COD2

פורסם

אף אחד לא אמר "KULAM LE EXTRACTION!!" יוני בא ומראה לאנשים משחק FPS עם הדברים שהם מחפשים כבר שנים בקוד ובכל שנה מתאכזבים עוד יותר משנה קודמת. ואם זה פורום COD רוב הסיכוי שאנשים יואהבו אות זה כי זה גם משחק יריות ולא מסובך משמיים.

אף אחד גם לא אמר לכם לא לשחק LOL SMITE MAPLE STORY או אפילו להשאר בקוד.

אנשים משחקים במשחק הזה מסיבה כי הם לא מכירים שום דבר אחר ומסיבה הכי מטומטמת "כי כבר שילמתי על זה" אז אני אסבול עם חרא ביד כי שילמתי עליו כסף ואולי שנה הבאה יהיה יותר טוב... עצוב.... לשנה הבאה בDEDICATED סרברס!

ומאיפה קבעת "זה לא מהסוג המשחקים שיתנו לי את הריגוש..."

אני משחק בלאק אופס 2 ממרץ עם כל הפסקות וזה לא משנה כמה זמן זה יוצא, לא היה לי אפילו ריגוש אחד במשחק הזה וכן שיחקתי תחרותי ואת כל הקאפים בארץ ובחול, לא ריגוש ולא סיפוק,סיפוק קבוצתי...נאדא..לעומת זאת אני שיחקתי ET [המשחק מהסירטון למעלה, ו XT מושתת עליו] 4 שנים[רצוף] כמות הריגושים שאתה מקבל כקבוצה וכבודד הם ענקיים, לא להזכיר שהצורת משחק יוצרת מצבים אגדיים של שחקנים בודדים ושל קבוצה כולה.

לקבוע משהו בלי שמץ של מושג זה נשמע רע וטיפשי.

"זאת קהילת קול אוף דיוטי" הקלאן שלכם היחידי שפעיל בארץ, ביומיים לא ראיתי גאטר אחד בטיאס, בחול 10 קבוצות פעילות ב ESL, פורום מת, קאפ אחרון בחול 2-2 והקאפ הבא 3-3. עד שיש תחרות עם פרס על העכבר הוא על מי שחורש יותר ב VERSUS [ הידד!]... וגם הדיונים שיש באיסאל,הדיונים יותר גרועים משל בלאק אופס לפני שלוש חודש. ושוב אני מזכיר המשחק יצא לפני חודש וחצי, אם לא היה לו את השם COD. היית רואה כתבה על חברה שמפטרת את כל העובדים בגלל יצירת המשחק הגרוע של השנה ל PC.

שורה תחתונה אחרי כל החפירה, מי שנהנה שישחק כמה שבא לו לא מכריחים אף אחד...

פורסם
אף אחד לא אמר "KULAM LE EXTRACTION!!" יוני בא ומראה לאנשים משחק FPS עם הדברים שהם מחפשים כבר שנים בקוד ובכל שנה מתאכזבים עוד יותר משנה קודמת. ואם זה פורום COD רוב הסיכוי שאנשים יואהבו אות זה כי זה גם משחק יריות ולא מסובך משמיים.

אנשים משחקים במשחק הזה מסיבה כי הם לא מכירים שום דבר אחר ומסיבה הכי מטומטמת "כי כבר שילמתי על זה" אז אני אסבול עם חרא ביד כי שילמתי עליו כסף ואולי שנה הבאה יהיה יותר טוב... עצוב.... לשנה הבאה בDEDICATED סרברס!

אני משחק בלאק אופס 2 ממרץ עם כל הפסקות וזה לא משנה כמה זמן זה יוצא, לא היה לי אפילו ריגוש אחד במשחק הזה וכן שיחקתי תחרותי ואת כל הקאפים בארץ ובחול, לא ריגוש ולא סיפוק,סיפוק קבוצתי...נאדא..לעומת זאת אני שיחקתי ET [המשחק מהסירטון למעלה, ו XT מושתת עליו] 4 שנים[רצוף] כמות הריגושים שאתה מקבל כקבוצה וכבודד הם ענקיים, לא להזכיר שהצורת משחק יוצרת מצבים אגדיים של שחקנים בודדים ושל קבוצה כולה.

"זאת קהילת קול אוף דיוטי" הקלאן שלכם היחידי שפעיל בארץ, ביומיים לא ראיתי גאטר אחד בטיאס, בחול 10 קבוצות פעילות ב ESL, פורום מת, קאפ אחרון בחול 2-2 והקאפ הבא 3-3. עד שיש תחרות עם פרס על העכבר הוא על מי שחורש יותר ב VERSUS [ הידד!]... וגם הדיונים שיש באיסאל,הדיונים יותר גרועים משל בלאק אופס לפני שלוש חודש. ושוב אני מזכיר המשחק יצא לפני חודש וחצי, אם לא היה לו את השם COD. היית רואה כתבה על חברה שמפטרת את כל העובדים בגלל יצירת המשחק הגרוע של השנה ל PC.

כול מילה בסלע

פורסם

זה שלך לא היו ריגושים לא אומר שלאחרים לא היו, בכל משחק יכולים להיות ריגושים גם ב CSGO ואפילו מבלי לשחק יותר מדי ב LOL אני יודע שגם שם יש, קיצור שטויות.

זה נראה משחק חמוד, אבל זה שיש בו דברים מאפיינים תחרותיים שאין בגוסטס לא אומר שזה מיוחד כי את הדברים האלה יש בעוד משחקים כמו CSGO ואפילו בקודים ישנים יותר כמו קוד 2, 4, 6 בגרסת הפרומוד ובקוד 7.

נכון אפשר לקרוא למשחק מת, כי הוא די מת, אבל הוא עדיין כיף למרות כל החרא שבו, פשוט לא צריך לבוא מנקודת מבט של השוואה למשהו יותר טוב צריך להנות עם מה שיש, שזה משחקיות של קוד זה ה SND של קוד ולא דומה לשום משחק אחר, זה המיוחד פה.

כן אין הרבה טורנירים וחבל אבל מי יודע זה עוד מהר כדי להגיד, גם אם המשחק יישאר כמו שהוא אבל יכניסו יותר קאפים ועניין לא תהיה סיבה לפרוש ממנו, הקאפים יכניסו עניין וזה כל מה שצריך.

אז אפשר לבוא שוב ושוב ולהשוואת לגרסאות אחרות או למשחק תחרותי שהוא מיועד לתחרותי אבל זה לא משנה, כי זה לא ייתן כלום, ומה שיחד אותנו כשחקנים פה זה שאנחנו אוהבים קוד, אז אם כבר לחזור לקוד תחרותי יותר וזהו, מה שאמרתי בשתי שורות האחרונות לא קשור לאנדריי כי אתה באת ממשחק שבשבילך יותר כיף מקוד והמשחק החדש EX דומה לו, אז אני לא רואה סיבה בשבילך להישאר בקוד, אני מדבר לכל השאר.

ואל תתלהב מהדיונים בפורום הישראלי ולא בחול כמעט בכל קוד זה קורה אפילו על קוד 7 יש כאלה שלא אוהבים את הPROMOD שבו ואוהבים את מה שהיה לפני (לא חסר כאלה), יש אוהבים ושונאים לכל דבר זה לא צריך להיות חדש לך.

זה שדוד אמר שבגלל שהוא שילם כסף הוא לא יעבור זה לא אומר שככה כולם אז אל תכליל, סתם נתפסת למה שהוא רשם זה לא הדעה של רוב האנשים מצידי זה סתם עוד 60 דולר, שילך כפרה.

פורסם
  • מחבר
זה שלך לא היו ריגושים לא אומר שלאחרים לא היו, בכל משחק יכולים להיות ריגושים גם ב CSGO ואפילו מבלי לשחק יותר מדי ב LOL אני יודע שגם שם יש, קיצור שטויות.

זה נראה משחק חמוד, אבל זה שיש בו דברים מאפיינים תחרותיים שאין בגוסטס לא אומר שזה מיוחד כי את הדברים האלה יש בעוד משחקים כמו CSGO ואפילו בקודים ישנים יותר כמו קוד 2, 4, 6 בגרסת הפרומוד ובקוד 7.

נכון אפשר לקרוא למשחק מת, כי הוא די מת, אבל הוא עדיין כיף למרות כל החרא שבו, פשוט לא צריך לבוא מנקודת מבט של השוואה למשהו יותר טוב צריך להנות עם מה שיש, שזה משחקיות של קוד זה ה SND של קוד ולא דומה לשום משחק אחר, זה המיוחד פה.

כן אין הרבה טורנירים וחבל אבל מי יודע זה עוד מהר כדי להגיד, גם אם המשחק יישאר כמו שהוא אבל יכניסו יותר קאפים ועניין לא תהיה סיבה לפרוש ממנו, הקאפים יכניסו עניין וזה כל מה שצריך.

אז אפשר לבוא שוב ושוב ולהשוואת לגרסאות אחרות או למשחק תחרותי שהוא מיועד לתחרותי אבל זה לא משנה, כי זה לא ייתן כלום, ומה שיחד אותנו כשחקנים פה זה שאנחנו אוהבים קוד, אז אם כבר לחזור לקוד תחרותי יותר וזהו, מה שאמרתי בשתי שורות האחרונות לא קשור לאנדריי כי אתה באת ממשחק שבשבילך יותר כיף מקוד והמשחק החדש EX דומה לו, אז אני לא רואה סיבה בשבילך להישאר בקוד, אני מדבר לכל השאר.

ואל תתלהב מהדיונים בפורום הישראלי ולא בחול כמעט בכל קוד זה קורה אפילו על קוד 7 יש כאלה שלא אוהבים את הPROMOD שבו ואוהבים את מה שהיה לפני (לא חסר כאלה), יש אוהבים ושונאים לכל דבר זה לא צריך להיות חדש לך.

זה שדוד אמר שבגלל שהוא שילם כסף הוא לא יעבור זה לא אומר שככה כולם אז אל תכליל, סתם נתפסת למה שהוא רשם זה לא הדעה של רוב האנשים מצידי זה סתם עוד 60 דולר, שילך כפרה.

SND של קוד לא דומה לשום דבר אחר ?

אלוהים ישמור.

המשחק הזה יציל את משחקי ה FPS ואני בתור אחד שלא עזב את קוד בימים הכי קשים שלו מבין שזה כבר הסוף ואין מה לעשות.

10-15 קלאנים בחול ו3-5 בארץ זה כבר מוגזם.

המשחק הזה הולך להיות ET הבא שזה אומר שתיהיה רמה,משחק פשוט טוב (יש סירטון אחד ביוטיוב והוא סירטון שלא מראה כלום)ואני משחק בו והוא כמעט מושלם עוד בבטא שלו,שדרנים,קאפים של החברה+תמיכה בלאנים וקאפים חיצוניים מהחברה.

מה שבטוח הוא יותר טוב מקוד ודרך אגב ה OBJECTIVE MOD תחרותי ומאתגר בכמה רמות מהSND.

cod מת activision שמה עליכם זין משולש תבינו את זה כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים