עבור לתוכן

Need For Speed Underground - LAN!

Featured Replies

פורסם

בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU.

זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי).

אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER.

הוראות הפעלה :

1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר.

2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server"

3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק.

אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50איש "LAN SERVER" , כנסו אליו והתחילו לשחק!

*2 ו3 נוגעים לכל המחשבים אשר רוצים לשחק בסרבר , גם המחשב של הסרבר צריך להיכנס לCLIENT ולרשום את האייפי של עצמו ברשת.

תהנו! , הקובץ מצורף בזיפ.

ד"א : כל מי שבא ללאן פרטי של 3dv ואוהב לשחק NFSU שיבוא עם הPATCH ונשחק! זה הולך להיות פצץ!!!

פורסם
  • מחבר

אין תגובות :( ?

פורסם

אם אני לא טועה .... מה שעשית נקרא הקפצת הודעה!!!

ובנוסף לזאת זה בנושא ווארז... הרי הבעיות במשחק רשת הן רק בגרסאות פיראטויות של ניד פור ספיד!!!

פורסם
  • מחבר

זה LAN ! זה לא ווארז! זה LAN , במשחק עצמו יש רק משחק אינטרנט(שעובד אצלי כי יש לי את המקורי) , אבל אין אפשרות לשחק בLAN! זאת אומרת ברשת ביתית או בלאן פרטים... Lan Parties מבין?<

אז זה בכלל לא ווארז , זה פשוט פאט'ש למשחק שפשוט מאפשר סוף סוף משחק רשת בNFSU! עד עכשיו אפשר היה רק לשחק באינטרנט על השרת של EA בלבד.

פורסם

Dark Daemon נהיית השומר של הפורום? לפתוח תיק בבקשה?

זה לא ווארז, זה Patch שנותן לך אפשרות לשחק ברשת ביתית, וזה חוקי כמו כל mod למשחק.

פורסם

חבר'ה, להרגע כולם.

זה עדכון לגיטימי ולא WAREZ.

תשמרו על דיון נקי ותגובות ענייניות.

תודה.

פורסם

מה רע בווארז ? ;) :-X

פורסם
  • מחבר

שזה אסור לפירסום בפורום.... , תקרא את החוקים!!

ולe.t , זה לא עידכון , זה פאט'ש שאנשים יצרו כדי שאנשים אחרים יוכלו לשחק NFSU ברשת הביתית או בlan parties... ולא רק עם גבי האינטרנט.

פורסם

The_overclocker - לא רק ווארז אסור , אלא גם ספאם אסור. חאלס. אני לא רוצה להיות גננת.

stingeR, לזה התכוונתי (patch = טלאי = עדכון), על אף שזה לא רשמי.

ואגב, אני יודע מה זה עושה - אני עדיין יודע לקרוא.

עד כאן תגובות לא ענייניות או שהדיון יינעל.

פורסם
  • מחבר

אנשים , סרבר פתוח : 81.218.88.162

כנסו! ובואו!....

פורסם

אני ינסה את זה בערב, אם זה באמת פותח משחק ברשת אחד על אחד בלי צורך חיבור לאינטרנט אתה מלך :)

פורסם

לא מצליח להבין אך מפעילים את זה שמישהו יסביר בבקשה !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים