פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים שלןם לכולם, יש לי מחשב נייד עם INTEL 4500U 1.8 GHZאני רוצה להאיץ אותו, איך אני עושה את זה?שמעתי שיש במחשבים ניידים תוכנה מובנת לזה
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות במחשב נייד הוא להאיץ את המעבד - מערכת הקירור בניידים תמיד גבולית גם ככה בשביל לחסוך במשקל ובגודל. ברוב (אם לא בכל) הביוסים שיש לניידים האפשרות הזו בכלל חסומה.כל זאת, כמובן, בהנחה שאתה לא מדבר על הBOOST המובנה, שאינו דורש כל פעולה מיוחדת מצדך, אבל גם לא פועל באופן קבוע בדיוק מהסיבה שהזכרתי.
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים מחבר יש לחבר שלי מחשב נייד של ACER והוא האיץ את המעבד, אמר יש איזה משהו מובנה וזה,יש לי משטח קירור אז זה מקרר קצת את המחשב וגם זה רק כדי לשחק במשחקים ואז מתי שאני יסיים אני יחזיר לנורמה.פשוט קניתי משחב נייד עם כרטיס מסך סבבה ומעבד חלש... שבעצם הוא היחיד שמגביל אותי במשחקים מסויימים.
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים המעבד לא חלש , הוא מגיע עם Turbo Boost ש"מאיץ" את המעבד באופן מובנה לפי צריכת חשמל/טמפ' ועומס , אם יש לך ביצועים נמוכים במשחקים סביר להניח שזה כ.המסך ולא המעבד שסך הכל בשביל נייד הוא סביר מבחינת ביצועים .
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים מחבר עוד לא יצא לי לשחק אבל יש אצת האתר הזה שבודק איך משחקים יעבדו לך על סמך הנתונים שלך ובדקתי את כל המשחקים החדשים והם על פחות מהמינימום.. ורק בגלל המעבד (שמסומן באדום), COD GHOST, BF4, ASSASSINS CREED 4 וזה.בכך מקרה, זה מאיץ אוטומטית או אני צריך לעשות משהו< זה מה ששאלתי..http://systemrequirementslab.com/cyri/requirements/call-of-duty-ghosts/11849/?p=aוזה אחרי ששמתי את המחשב על ביצועים גבוהים בצריכת חשמל שאגב, זה הTURBO BOOST? נערך 2013 בדצמבר 2111 שנים על-ידי Sqeezy
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים את ה-boost הוא עושה לבד בהתאם לצורך, ואל תסמוך על האתרים האלו, זה בדרך כלל לא קרוב למציאות.
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים מחבר אני צריך כל פעם שאני משחק לשים את המחשב על ביצועים גבוהים בצריכת חשמל וזהו נכון?
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים ואגב משטח קירור - הוא עוזר לשמור על הרבה רכיבים אחרים כמו סוללה, לוח וכו' - בהחלט רצויאבל ההשפעה שלו על טמפ' מעבד/GPU היא בהרבה מקרים אפסית - אם אתה תאמץ אותם יותר מידי (ולפעמים אפילו בלי boost אלא על הגדרות ברירת מחדל - יש ניידים כאלה גבוליים) יכול בסיכוי גבוה לקרות שמשהוא יידפק ובדרך כלל מה שנדפק זה ההלחמה בין ה GPU ללוחמחשבים ניידים לא בנויים למאמץ, וזה ממש לא משנה איזה כרטיס מסך יש להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.