עבור לתוכן

עדכון לWIN 8.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב של דל עם וינדוס 8, אני מעוניין לעדכן ל8.1,

איך אני מעדכן?

זה לא מופיע בWINDOWS UPDATES, לא נמצא בחנות, אחרי שעדכנתי את הוינדוס אפדייטס עדיין לא מופיע בחנות,

עשיתי את הWSRESET הזה כדי שיאפס לי את החנות אולי יופיע, לא עובד..

בקיצור ניסיתי לעשות הכל וואלה לא מוצא איך מעדכנים, ויש לי וינדוס מקורי..

פורסם

מה לגבי המהדורה של מערכת ההפעלה שלך?

ייתכן שאתה משתמש במהדורה של Windows 8 שאינה תומכת בעדכון מהחנות

חלק מהמהדורות של Windows 8 אינן תומכות בעדכון ל- Windows 8.1 מהחנות. אלה כוללות את המהדורות הבאות:

• ‎Windows 8 Enterprise. דבר עם מנהל המערכת אודות עדכון ל- Windows 8.1.
  • ‎ Windows 8 Pro, אם הוא מותקן על-ידי ארגון או תוכנית המשתמשת ברישוי רב משתמשים. דבר עם מנהל המערכת, או עם מנהל התוכנית ששימשה להתקנת Windows 8. אם אתה המנהל, תוכל למצוא פרטים וקישורים נוספים לקבצי ISO של Windows 8.1 ב- Windows 8.1 Enterprise Evaluation.
  • ‎ Windows 8 Pro, אם הוא מותקן באמצעות MSDN או קובץ ISO של TechNet, ומופעל באמצעות מפתחות של הפעלות מרובות. ייתכן שתוכל להוריד קובץ ISO של Windows 8.1 מ- MSDN או TechNet.
  • ‎Windows 8.1 Preview או ‎Windows RT 8.1 Preview. ייתכן שעדיין תוכל לעדכן מהחנות. לקבלת מידע נוסף, ראה עדכון מ- Windows 8.1 Preview ל- Windows 8.1.

כדי לגלות איזו מהדורה של Windows מותקנת במחשב שלך, ראה איזו מערכת הפעלה של Windows מופעלת אצלי?

פורסם
  • מחבר

רשום לי שיש לי את המהדורה הרגילה ...

פורסם

אין עדכון כי ככל הנראה דל לא הוציאה דרייברים תומכים ל-8.1, כך שהחברה לא רוצה להגיע למצב בו אתה מתקין עדכון ונתקע עם מחשב ללא דרייברים תואמים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה :)

פורסם

אם התחכמת והמשתמש שלך הוא הסופר אדמיניסטרטור הנסתר

לא יוצע לך העידכון בחנות.

פורסם
  • מחבר

מזה התחכמתי, איך אני בודק את זה?

פורסם

לפי שם המשתמש שלך.

בתמונה

(אם אתה שואל איך - אז אתה לא !)

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה בדיוק, גם כן מחשב של דל, אם מה שChevy אמר נכון אז פשוט צריך לחכות (השאלה עד מתי?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים