עבור לתוכן

לאן " הרוחות נושבות "....

Featured Replies

פורסם

יש ל - MW2 גם Promod לא רע בכלל עם מה שאביב ציין ככה שלא אמורה להיות בעיה בקטע הזה .

- - - תגובה אוחדה: - - -

בפרוץ כמובן ^^

• תגובות 43
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
יש ל - MW2 גם Promod לא רע בכלל עם מה שאביב ציין ככה שלא אמורה להיות בעיה בקטע הזה .

הMW2 PROMOD הזה זה הדבר הכי מסריח שעשו מאז קוד BO2

זה פשוט חיקוי (די עלוב כן) של קוד4 שהפך תמשחק לגרוע ברמה מפחידה.

MW2 הרגיל משחק מעולה והוא לא צריך שום שיפורים חוץ מFOV.

פורסם

גם אני אומר , יש FOV כמו שיש ל Ghosts אבל אני לא בטוח שלא נקבל עליו באן .

פורסם

אני MaLaWaH מכריז בזאת, על הקמת קהילה ישראלית , קהילת MW3 ! !

בשמי ובשם קבוצתי Skill Quality אנו מביעים את תמיכתנו ומצדיעים למשחק הקדוש : Mw3 ! (יצא חרוז :sheikhHessam:)

במקרה שהגורל יבחר ב- Mw2 אנו נתמוך גם בזאת ונבוא ביחד עם אחינו הישראלים ליהנות מקהילה שופעת ומרתקת של חוויה מהנה ואחווה משותפת.

יהי זכרו ברוך , Call of Duty: Ghosts . :s0432:

פורסם

MW2 הוא הפתרון לדעתי.... בנוסף יש קהילה גדולה של רוסים ששואלים אותי כל יום Pcw mw2

פורסם

רוסים במשחק מחשב זה לא טוב

פורסם
MW2 הוא הפתרון לדעתי.... בנוסף יש קהילה גדולה של רוסים ששואלים אותי כל יום Pcw mw2

שגב אני בטוח שזה כיף לשחק נגד רוסים FUCKING RUSSIANS במשחק שאין בו סרברים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח

מי צריך סרברים כשיש אותי כ HOST, KNIFE FOR THE WIN....

פורסם

הPROMOD משפר בכמה רמות את המשחק בהבחינה התחרותית וזה עדיין מרגיש MW2 כי זה באמת עדין MW2, הסקופ סוף סוף הורג שם והוא נהיה שימושי, ויש הגבלה לקצרים מה שאפשר לעשות גם בלי פרומוד אבל לא משהו מסודר אלה להגיד לאנשים פשוט לא לבחור יותר משני קצרים, הכל מעולה שם FILMTWEAKS הכל.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שזה משחק של הוסטים

פורסם
הPROMOD משפר בכמה רמות את המשחק בהבחינה התחרותית וזה עדיין מרגיש MW2 כי זה באמת עדין MW2, הסקופ סוף סוף הורג שם והוא נהיה שימושי, ויש הגבלה לקצרים מה שאפשר לעשות גם בלי פרומוד אבל לא משהו מסודר אלה להגיד לאנשים פשוט לא לבחור יותר משני קצרים, הכל מעולה שם FILMTWEAKS הכל.

מי צריך 2 קצרים ו 2 ארוכים כשיש לך UMP? נשק אולטימטיבי גם לטווח ארוך וגם לטווח קצר

בדרך כלל היינו לוקחים 4 UMP ו 1ACR למידל שישמור כי הוא NO RECOIL

Scope iz not needed

פורסם
כרגיל הקהילה הישראלית באיחור כמו בכל דבר.

היו דיונים כאלה כבר ב ESL לפני חודש, מי שקרא ויודע קצת, אנשים רצו לחזור ל BO1 והחיו את ה VERSUSIM אבל הדברים האלה

אף פעם לא יחזיקו לא משנה כמה המשחק שתחזרו אליו יהיה כיף זה ימאס בידיוק כמו קוד4 בקיץ, התלהבות של התחלה, חודש בגג ואני באמת מפרגן כולם פורשים מהמשחק שחזרו אליו וגוסט עד אז ימות.

המצב של גוסט עכשיו כמו בקיץ של בלאק אופס 2. [ רק הבדל של חצי שנה משחק בערך].

מי שמחפש תחרות, להשתפר ולהתקדם עם קבוצה, צר לי להודיע לכם זה לא המשחק.

מי שנהנה במשחק שיהיה לו בכיף.

כל מילה בסלע ואני ממליץ לאלה שמשחקים רק קוד לפרוש בכללי זה סתם בזבוז הקוד הזה שבר שיא בקוד שמת הכי מהר מרגע היציאה שלו זה פשוט עצוב, ואם יש משחק שאולי שווה לנסות להחיות בקהילה הישראלית שוב זה רק COD4/BO זהו כל השאר פשוט שכחו מיזה

- - - תגובה אוחדה: - - -

כל מילה בסלע ואני ממליץ לאלה שמשחקים רק קוד לפרוש בכללי זה סתם בזבוז זמן הקוד הזה שבר שיא בקוד שמת הכי מהר מרגע היציאה שלו זה פשוט עצוב, ואם יש משחק שאולי שווה לנסות להחיות בקהילה הישראלית שוב זה רק COD4/BO זהו כל השאר פשוט שכחו מיזה
פורסם

קהילה של מסטולים באלוהים,MW2 עבר זמנו מזמן,ותפסיקו לחשוב רק על הקהילה הישראלית. צריך להתאים את עצמנו גם לקהילות אחרות.

הדבר היחיד שכרגע מתפתח וגם המשחק באמת הכי טוב שיצא עד עכשיו זה BO1.

יש בו את כל מה שצריך בשביל להנות מהמשחק הזה,אם זה לא BO1 אז סעו למשחק אחר לגמרי.

פורסם

mw2/bo1

פורסם

אני היחיד פה שמתגעגע לBO2?

:huh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים