עבור לתוכן

לאן " הרוחות נושבות "....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אז עבר חודש כבר מאז יציאת ה COD האחרון וכולנו עדים לאחד המשחקים הפחות טובים בסדרה ,

אם מבחינת הביצועים והמשחקיות עצמה , ( נתון לדיון לא אפתח את זה כאן ) .

בתור עובדה מוחצת מספר שחקניי PC גם בחו"ל לא גדול ואת זה אפשר לראות גם ב ESL .

אז כרגע אנחנו נמצאים בסוג של דילמה מאוד חשובה וגדולה ואני רוצה לשתף את כל שחקניי הקהילה בה :

מה אנחנו מתכוונים לשחק כדיי לא להעלם מן המפה ....

אז האפשרויות הם : COD 4 , MW2 , MW3 , BO , BO2 אנחנו ממש לא מתכוונים ללכת לאף מקום , אבל כרגע המצב שנוצר הוא

שהמון שחקנים וקבוצות עוזבים למשחקים אחרים וזה לא " כיף ככה " שאנחנו מצטמקים בגלל המשחק .

נכון תמיד יהיו את האנשים שיעדיפו לשחק GHOSTS אבל כל אחד יעשה את מה שהכי טוב לו ולקבוצה שלו .

אז זאת הבמה שלכם אנחנו פשוט רוצים לשחק ובכיף יחד עם כולם עם ה אגו הישראלי וממש לא רוצים להיתגעגע לזה .

אז הפינה הזאת שלכם ותגיבו , רק בבקשה תגובות רלוונטיות ומנומסות ולא להפוך את האשכול לשוק , תודה .

• תגובות 43
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית גם חושב שGHOSTS לא מוצלח מאוד אבל אם הפעילות היא כמו עכשיו היא עוד בסדר במחינתי, קצת חבל שבחול אין יותר מדי קאפים של חמש על חמש אם בכלל אבל יש קבוצות טובות ומנוסות בחול שכיף לשחק נגדן.

בכל מקרה אם הקהילה תרצה הלב שלי תמיד ב MW2 ^^ אבל אשמח אפילו לשחק קוד אחר כמובן שתלוי איזה.

בהצלחה לנו.

פורסם

לפי דעתי COD4 קודם כל אחלה של משחק חוץ מהקטע שיש בו טונה של צ'יטרים... אל תישכחו שהמשחק גם חינמי שאפשר להוריד את המולטי פלייר בחינם וכך שכולם יוכלו לשחק בו.

אז GO COD4 !

פורסם

עדיף להחזיר את BO1.

הוא המשחק הכי היחידי שטוב ובלי שאנשים פה יבכו שאין להם סיכוי כי הוא משחק ישן ואנשים חרשו אותו כבר.

פורסם

לפי דעתי COD4 קודם כל אחלה של משחק חוץ מהקטע שיש בו טונה של צ'יטרים... אל תישכחו שהמשחק גם חינמי שאפשר להוריד את המולטי פלייר בחינם וכך שכולם יוכלו לשחק בו.

אז GO COD4 !

פורסם
לפי דעתי COD4 קודם כל אחלה של משחק חוץ מהקטע שיש בו טונה של צ'יטרים... אל תישכחו שהמשחק גם חינמי שאפשר להוריד את המולטי פלייר בחינם וכך שכולם יוכלו לשחק בו. אז GO COD

4 !

נו,יש ציטרים אז אתה תשתלב איתם טוב מאוד לא? :)

בכל מקרה אני לא בעד לעבור משחק אבל אם כולם עבורים אז לדעתי רק ל MW2, פשוט כי זה המשחק הכי טוב שיש

Annoy.MW2 is BACK???

פורסם

כרגיל הקהילה הישראלית באיחור כמו בכל דבר.

היו דיונים כאלה כבר ב ESL לפני חודש, מי שקרא ויודע קצת, אנשים רצו לחזור ל BO1 והחיו את ה VERSUSIM אבל הדברים האלה

אף פעם לא יחזיקו לא משנה כמה המשחק שתחזרו אליו יהיה כיף זה ימאס בידיוק כמו קוד4 בקיץ, התלהבות של התחלה, חודש בגג ואני באמת מפרגן כולם פורשים מהמשחק שחזרו אליו וגוסט עד אז ימות.

המצב של גוסט עכשיו כמו בקיץ של בלאק אופס 2. [ רק הבדל של חצי שנה משחק בערך].

מי שמחפש תחרות, להשתפר ולהתקדם עם קבוצה, צר לי להודיע לכם זה לא המשחק.

מי שנהנה במשחק שיהיה לו בכיף.

פורסם

Go Mw3! and Cod4

פורסם

mystic COD4 זה לא משחק חינמי, ואנדרי צודק.

פורסם

היתבלבלתי, קורה... :S

פורסם

ו BO1 מת אני הורדתי לפני יומיים ולא היה אף אחד ב VERSUS

פורסם

דרך אגב מי שמעוניין ב MW2 אז אני אישית חושב שהמשחק מעולה אבל כמובן לא מושלם ויש לו גירסה הרבה יותר טובה עם PROMOD כולל הכל (שרתים, FOV, NO LIMIT BREATH WITH SCOPE, NO COOKING NADE, CONSOLE פשוט כל מה שתחשבו עליו בערך שהיה בקודים אחרים בעלי PROMOD חוץ מ LEANS ).

סרטון דוגמה :

פורסם
נו,יש ציטרים אז אתה תשתלב איתם טוב מאוד לא? :)

בכל מקרה אני לא בעד לעבור משחק אבל אם כולם עבורים אז לדעתי רק ל MW2, פשוט כי זה המשחק הכי טוב שיש

Annoy.MW2 is BACK???

Mw2_647ae0_628441.png

פורסם

הייתי מאוד רוצה לחזור ל - Mw2 . הבעיה היא שיש פיצול כאן ויש אנשים שאין להם את המשחק , ככה שאני בטוח שיהיו בהרבה פחות ממה שיש ב - Ghosts . מקווה מאוד שנחזור בסופו של דבר ל - Mw2 .

פורסם

אין מה לחזור למשחק כמו MW2, צריך להישאר ב GHOSTS מי שרוצה שישחק מי שלא שלא ישחק, אם עוברים למשחק מסוים הוא צריך ליהיות נורמלי עם סרברים אז BO1 בתכלס זה האפשרות הכי טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים