פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים עשיתי עסקה עם אבא שליהעברתי למטה את הDVD הרסיבר הרמקולים הכל עכשיו הוא מוכן לקנות לי ב3000-4000 שקל מערכת סטיראו.אני משחק במשחקי מחשב ורואה טלויזיה ועם מוזיקה 25 שעות ביום.הסגנונות שאני שומע הם Rap,Hip Hop,NY House, Underground House פה ושם גם קצת Club Tranceהדרישות שלי הםשלוש יצאות למחשב ולתבל ולCD CD Player אם אפשראפשרות לסאב בעתידולא צריך לפרט יותר נראה לי, תודה רבה לכם.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר תשמע זה קצת מסוכן לקנות יד שניה, לא?אי אפשר לדעת איפה הציוד היה ומה הוא עבר...
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אז בודקים מן הסתם.לא רואים מודעה משלמים וישר אומרים שלח לי הביתה.אגב, שכח מלהכניס גם CD במחיר הזה, גם ככה זה דחוק למגבר ורמקולים.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים חפש בלוחות של תפוז, נענע וואלה קודם.בשוק היד השניה אני לא יכול להפנות אותך כי זה תלוי מה יש בשוק.אבל אם תמצא משו מעניין אתה מוזמן לפרסם כאן את מה שראית ונחווה חוות דעת.
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר מצאתי מגבר Integrated Amplifier MARANTZ PM7000 ב2500 שקל זה עונה על הדרישות שלי? הנה תמונה
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מגבר מעולה!עכשיו רק צריך למצוא לו רמקולים מתאימים (שאני לא חושב שתמצא ב1500, אפילו ביד שניה)
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מחבר ברמקולים אני לא מבין כלום הרמקולים הכי טובים ששמעתי עד היום הם זוג פירלס אחוריים אני באמת לא מבין בזה ממש.. אה אני מחפש רמקולים עם באסים נקיים כמו באוזניות שלי רק בגדול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.