פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים רכשתי לא מזמן טלויזיה של LG SMART TV חיברתי אותה לאיטרנט דרך WI-FI ניתן לגלוש בה והכל השאלה שלי האם אפשר להזרים מדיה מהמחשב לסלון שבו נמצאת הטלויזיה או שחייבים לקנות סטרימר?
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר אוקי תודה אני חושב שעדיין לא יצרו טלויזיה חכמה שיכולה לעשות את זה,לפחות אני יהנה מאינטרנט וכל מיני משחקים ואפליקציות.
פורסם 2013 בדצמבר 2211 שנים גם בסמסונג זה ניתן.תבדוק אם יש לך בטלוויזיה אפליקציה בשם PLEX.ככה תוכל להזרים מדיה מהמחשב לטלוויזיה ללא צורך בסטרימר.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים בהחלט אפשר. לי יש טלוויזיה של lg ואני מזרים בלי בעיה מה-pc שלי שמותקנת עליו תוכנת plex media center.באתר של plex יש הסברים מפורטים לגבי תהליך ההתקנה, האפשרויות השונות והתפעול.בהצלחה!http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי WarMachine
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.