פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים יש לי מחשב עם שתי גיגה זכרון (DDR2) + E5400והתהליך SVCHOST.EXE לוקח לי בדרך כלל 200 מגה זכרון לעיתים יותר ולעיתים גם מאמץ את המעבד . קרה כמה פעמים שהוא ממש תקע לי את המחשב . אם אני סוגר אותו ב TASK MANGER הוא פועל מחדש אוטומאטית . האם אפשר לחסל את התהליך הזה לגמרי הבנתי שהוא קשור ל WINDOWS UPDATEיש לי ויסטה מעודכנת להחריד ואין לי צורך לעדכן אותה כל יום אבל פעם בחודש ארצה לעדכן . תודה לעונים .
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים זה תהליך שמריץ תחתיו תהליכים של שירותים. השערתים רצים ב fork מתחתיו.תבדוק עם proccess explorer איזה שרות בדיוק לוקח כמה משאבים.
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים מחבר פתחתי את ה proccess explorer זה נראה ככה אחרי ריסטרט . איך אני מברר איזה תהלכים יש תחת ה SVC ?
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים מחבר שאלתי בתחילת השירשור האם אפשר לבטל את התהליכים כדי שלא יגזלו לי הרבה זכרון . המחשב לאחר ריסטרט זה בדרך כלל מתנפח יותר מזה ולעיתים מאמץ גם את המעבד .
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים כן......... אבל לא על ידי הריגה של התהליכים........ אתה יכול לכבות אותם מ: Administrative Tools -> Computer Management
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.