עבור לתוכן

מחשב עולה ללא תצוגה לאחר שהכרטיס מסך הראשון גרם לקצר

Featured Replies

פורסם

שלום,הבעיה שלי התחילה שהמחשב נדלק לשניה ונכבה אז אחרי שפתחתי אותו והתחלתי לצמצם אופציות ראיתי שכאשר אני מוציא את הכרטיס מסך הוא נדלק וכנראה הכרטיס מסך מקצר או שרוף החלפתי כרטיס מסך המחשב נדלק לחצי דקה-דקה נכבה ושוב נדלק וממשיך לעבוד אבל בלי תצוגה במסך בנוסף שמתי לב שאין סוללה בלוח אם?האם זה קשור ליכולת של המחשב לעלות?או מה יכולה להיות הבעיה?4 נורות PHASE_LED שעל הלוח אם דולקות קבוע האם יכול להיות שהלוח אם תקול?

פורסם

נא להוסיף את כל פרטי המחשב כמקובל בפניות לפורום.

פורסם

1. מה הדגם של הלוח אם?

2. איזה חיבורי חשמל היו בכרטיסי מסך שלך?

3. המחשב אמור לעלות אפילו בלי סוללה.

4. תוודא שכל הכבלים מחוברים טוב (במיוחד הכבלים של הספק)

באופן כללי, זה נראה כאילו הבעיה היא בספק (אני לא ממליץ לבדוק את הספק על מחשב אחר, עדיף לנסות ספק אחר על המחשב שלך).

פורסם
  • מחבר

לוח אם של gigabyte GA-H55M-UD2H

3173.jpg

בנוסף הכרטיס מסך geforce 8800 gts

nvidia-geforce-8800-gts.jpg

בהתחלה המחשב לא היה נדלק בכלל עד שהחלפתי את הכרטיס מסך שכנראה הוא קיצר

עכשיו המחשב עולה בלי תמונה במסך נכבה אחרי דקה ושוב פעם נדלק ללא תמונה רק שבפעם השנייה הוא נשאר דולק ולא נכבה

לא נראה לי שזו בעיה בספק כי הכל דולק כולל המאווררים והכרטיס מסך רק אין תצוגה

פורסם

אוקיי, אז כרגע אתה חיברת את המסך ללוח אם? או כרטיס מסך אחר? ניסית לחבר את המסך גם ל-DVI וגם לVGA בלוח האם? בד"כ ברירת המחדל בתצוגה היא על "onboard" ובגלל שאין לך סוללה זה כל הזמן חוזר לברירת מחדל... אגב, איזה מעבד יש לך?

חיברת את כרטיס המסך לספק (חיבור PCIe)? המאורר של כרטיס המסך נדלק גם? איזה כרטיס ניסית להתקין במקום, ואיזה ספק יש לך?

ניסית להוציא את הזיכרונות להחזיר אותם אחד-אחד?

ניסית לנתק הכל חוץ מהזיכרונות?

הייתי ממליץ לך לאפס את הCMOS עם הג'אמפר, אבל בגלל שאין לך סוללה זה אמור להתאפס לבד ברגע שאתה מנתק את במחשב מהחשמל (אם אני לא טועה).

יכול להיות שהבעיה דווקא שם משום מה, תנסה להתקין סוללה בלוח אם, אולי זה יעזור (הסוללה בד"כ מסוג CR2032), אפילו אם הבעיה לא שם אתה תצטרך להתקין סוללה בכל מקרה...

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת

כמו כן ההימור שלי הוא דווקא על הספק לפי מה שאתה מתאר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים