עבור לתוכן

יג-יד הנדסת תוכנה

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט האם כדאי לי להמשיך ליג. הסיבה העקרית שבגללה אני מעוניין היא שלא קיבלתי זימונים בכלל ואני מעוניין בתפקיד טכנולוגי בצבא ולפי מה שהבנתי המסלול הזה מבטיח לי תפקיד טכנולוגי בצבא. אם יש פה מישהו שעשה את זה ויוכל לייעץ לי אני אשמח

פורסם

התפקיד הטכנולוגי יכול להיות גם מתחת לטנק בחיל החימוש .

תן קצת יותר מידע : איזה הנדסאי וכדומה ...

בגדול , הנדסאי אינה תעודה מומלצת . חבל על הזמן ועל הכסף .

- - - תגובה אוחדה: - - -

במה אתה רוצה לעסוק ? מה אתה אוהב ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעסוק בהנדסת תוכנה כמובן זה מה שאני לומד. והבנתי שאני יכול להשלים לתואר מהנדס תוך כדי השירות ואני אצטרך ללמוד שנתיים במקום ארבע זה אפשרי בכלל להשלים תואר תוך כדי השירות?

פורסם

על איזה מסלול בדיוק מדובר ?

האם יש אוניברסיטה שתתן את התואר הראשון ?

פורסם

המקום היחידי שתוכל להשלים מהנדסאי תוכנה למהנדס תוכנה זה באיזה מכללה ואל אונ' וזה לא יקח שנתיים, מינימום 3, 3 וחצי וזה גם לא אחרי טכנאי אלא רק כאשר תסיים הנדסאי.

פורסם

אני רוצה לציין רק שגם אם תהיה במסלול הזה, אף אחד לא מבטיח לך ב100% שתתעסק בתכנות או במקצוע טכנולוגי שקשור למחשוב.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אז למה שהצבא ישקיע בי 80 אחוז מימון משכר הלימודים?

פורסם
התפקיד הטכנולוגי יכול להיות גם מתחת לטנק בחיל החימוש .

בגדול , הנדסאי אינה תעודה מומלצת . חבל על הזמן ועל הכסף .

מה זאת השטות הזאת? אני הנדסאי.. ובלי הנדסאי לא הייתי מתקבל לאיפה שאני עובד היום, ותאמין לי שהרבה היו רוצים לעבוד איפה שאני..

לבחור שפתח את האשכול, הנדסאי זה טוב, כל עוד אתה בוחר בתחום מקצוע שיש בו דרישה בשוק ולא סתם בתעודה שיהיה לך קשה למצא עבודה אחר כך (לדוגמה הנדסאי צילום ומדיה WTF)

פורסם
  • מחבר

אז אחרי שהייתי בכנס של המכללה ואחרי שדיברתי עם כמה אנשים שלמדו הנדסת תוכנה אני עוד יותר מתלבט. על פניו המסלול נשמע טוב אבל יש לו את החסרונות שלו .השאלה שלי היא מה עדיף להשתחרר מהצבא בתור הנדסאי עם 5.5 שנות נסיון או ללמוד הנדסת תוכנה אחרי הצבא?. ועוד שאלה הם אמרו שאם אני אעשה את המסלול הזה זה ייקצר לי שנתיים בלימודי המנהדס האם זה נכון ויש פה מישהו שהתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בתור הנדסאי , והתחיל ללמוד משנה ג'?

פורסם

הנדסאי יקצר לך את התואר מקסימום בסמסטר.

פורסם
מה זאת השטות הזאת? אני הנדסאי.. ובלי הנדסאי לא הייתי מתקבל לאיפה שאני עובד היום, ותאמין לי שהרבה היו רוצים לעבוד איפה שאני..

לבחור שפתח את האשכול, הנדסאי זה טוב, כל עוד אתה בוחר בתחום מקצוע שיש בו דרישה בשוק ולא סתם בתעודה שיהיה לך קשה למצא עבודה אחר כך (לדוגמה הנדסאי צילום ומדיה WTF)

בסדר , אתה אחד שהשיג מקום טוב .

כמה הנדסאים היו איתך בכיתה/במחזור ? איפה הם עובדים כיום ?

לימודי הנדסאי לוקחים שנתיים בעוד שלימודי תואר ראשון אורכים בין שלוש לארבע שנים , אתה באמת לא רואה למה עדיף לימודי תואר ראשון ?

הנדסאי יכול להשיג מקום עבודה טוב , אבל אף אחד לא מבטיח לך זאת . אחרי תואר ראשון טווח המשרות רחב יותר ויש לך יותר אפשרויות להשיג עבודה טובה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים