עבור לתוכן

האם המגבר הזה טוב?

Featured Replies

פורסם

kenwood מייצרים מגברים פשוטים שעושים את העבודה.

אני אישית חושב שבתחום המחירים שלהם יש אופציות טובות פי כמה, וזה מבן אדם שמחובר לו כרגע מגבר של קנווד (האמת זה קנווד משודרג ע"י אלביט, אבל הבנתם את הכוונה) פה בחדר.

פורסם
  • מחבר

בטווח מחירים של 1890?

אם כן אני אשמח לקבל המלצות...

פורסם

אני אישית חובב מושבע של ימהה(כרגע יש לי Yamaha RX-V800) אבל זה נראה מגבר ממש מצוין ביחס למחיר

פורסם

ב2000 שקלים יש לך את המארנץ 4300, שהוא רסיבר מעולה.

יש לך בפחות גם את הYamaha rxv-440, רסיבר לא רע בכלל לסרטים, לא משו במוזיקה.

אבל ההשוואה הכי טובה היא האוזניים שלך - אני מציע לך ללכת לנסות לשמוע אותם אחד מול השני, עם אותם רמקולים באותו מקום.

פורסם
  • מחבר

יש קישור למפרט של מרנץ?

רייזור- גם אני מת על יאמהה אבל..ה800 שלך טיפה יקר לא?

ד"א- מה שאהבתי בקנווד זה שהוא 6.1 ולא יקר, ואני מתכוון לקנות את זה במכרז שזה די זול. ואין את ה440 במכרז אלא אם כן אני טועה.

איך זה? (אומנם הוא לא 6.1 אבל יאמהה טוב וחמוד)

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1165894

פורסם

באופן עקרוני כן....קניתי אותו באוגוסט באולסייל ב 2400 שקל בערך, כחצי ממחיר חנות (דאז)...

עכשיו אתה יכול להוסיף 200 שקל בערך אתה יכול לקנות גם את הימהה 540 שלפי מה שהבנתי אחלה רסיבר...בייחוד לקולנוע ביתי..

פורסם

סדרת X30 של יאמהה יוצאת כרגע ומוחלפת על ידי סדרת X40, לך כבר על היאמהה 540 אם כבר.

פורסם

גם המרנץ הוא 6.1

פורסם

kenwood מייצרים מגברים פשוטים שעושים את העבודה.

אני אישית חושב שבתחום המחירים שלהם יש אופציות טובות פי כמה, וזה מבן אדם שמחובר לו כרגע מגבר של קנווד (האמת זה קנווד משודרג ע"י אלביט, אבל הבנתם את הכוונה) פה בחדר.

איזה דגם ?

פורסם

Elbit ERV710.

זה קנווד מאוד ישן, מעידן הפרולוג'יק המקורי.

פורסם

לי יש סטיראו אינטגריידד KA52

שמה אפילו פרולוג'יק אין :)

פורסם

אני אישית חובב מושבע של ימהה(כרגע יש לי Yamaha RX-V800) אבל זה נראה מגבר ממש מצוין ביחס למחיר

גם לי יש אותו וקניתי אותו גם ב2400ש"ח באול-סייל, לדעתי הוא ממש מעולה ונשמע ממש טוב במוזיקה.

פורסם
  • מחבר

קניתי את ה540 היום...נשמע...מצויין לאללה...

פורסם

מישהו כבר יכול להסביר לי משהו אל מה שיש לי TX-82

הוא שווה משהו?

יש לו פרולוגיק? הוא משנת 94-95 אם אני לא טועה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים