פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים אני ראיתי את האפשרויות האלו בסרטון שהבאתי לך, בסרטון הסבר על הביוס החדש של גיגהבייט.שב תראה את הסרטון ואם צריך תעצור כל שניה ותקרא את הפונקציות שם.
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים מחבר עברתי על כל הסרטון ולא ראיתי את הפונקציות Turbo Boost ו OFFSET , אולי אצלי זה מוגדר אחרת ? זה אמור להיות בלשונית Power Management אולי ? נערך 2013 בדצמבר 1811 שנים על-ידי קלוקיי
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים מחבר הצלחתי לשנות את התצוגה איכשהו ככה : בחרתי ב - ואז זה שינה לי לזה - נערך 2013 בדצמבר 1811 שנים על-ידי קלוקיי
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר לבחור בסרטון יש הגדרות ופונקציות שלי אין בביוס המיושן .אצלי זה ניראה כמו ביוס דמו כשאני עובר לגרסא המיושנת .לפי התמונות של הביוס החדש ששלחתי לך ראית את הפונקציות שדרכם אני מכבה את הטורבו של אינטל ואת צריכת החשמל וכו' ? .תודה- - - תגובה אוחדה: - - -הפונקציות שיש לבחור מהסרטון בביוס המיושן לא קיימות בביוס המיושן שלי .יש דרך לאתר את הפונקציות האלה בביוס החדש ? , כי חיפשתי בכל הלשוניות ולא ראיתי אופציה שמוזכרת בסרטון .תודה .- - - תגובה אוחדה: - - -הפונקציות שיש לבחור מהסרטון בביוס המיושן לא קיימות בביוס המיושן שלי .יש דרך לאתר את הפונקציות האלה בביוס החדש ? , כי חיפשתי בכל הלשוניות ולא ראיתי אופציה שמוזכרת בסרטון .תודה .
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים יש בביוס המיושן יותר את כל הפונקציות, דפדף בין המסכים.היה לי ביוס באחד הלוחות הקודמים Z77..לפי התמונות נראה שלחיצה על F3 משנה את תצוגת הביוס.
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים צודק, רואים באחת התמונות בתחתית המסך F2 לשינוי לתצוגה קלאסית. נערך 2013 בדצמבר 1911 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר עברתי לביוס הקלאסי דרך לחיצה על F2 . מה אני צריך להגדיר ? תמונות מהביוס : תודה
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים קודם כל תעדכן ביוס ל- F7 - הביוס מאוד יציב, כמובן זה על אחריותך המלאה, אם אתה לא רוצה, תתחיל ללמוד על אוברקלוק ולשאול שאלות ספציפיות כשאתה נתקע או לא מבין הגדרה מסויימת, אי אפשר להסביר לך איך לעשות אוברקלוק מ- 0 . בהצלחה שאגב, יש המון מדריכים שדרכם תוכל ללמוד היטב איך להתחיל בתהליך .
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר קודם כל תעדכן ביוס ל- F7 - הביוס מאוד יציב, כמובן זה על אחריותך המלאה, אם אתה לא רוצה, תתחיל ללמוד על אוברקלוק ולשאול שאלות ספציפיות כשאתה נתקע או לא מבין הגדרה מסויימת, אי אפשר להסביר לך איך לעשות אוברקלוק מ- 0 . בהצלחה שאגב, יש המון מדריכים שדרכם תוכל ללמוד היטב איך להתחיל בתהליך . איפה אני יכול למצוא את העדכון האחרון לביוס שיש לי ? ואיך אני מריץ את העדכון על הביוס של ג'יגבייט .
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר ממליץ לא לעדכן כרגע כלום, קודם תשתפשף קצת כדי שלא תדפוק משהו..עדכנתי בעבר את הביוס הקודם שהיה לי במחשב הקודם (עשרות פעמים), אז אם תסבירו לי איך לעדכן את הביוס הנוכחי אני לא חושב שתהיה בעיה .תודה
פורסם 2013 בדצמבר 2011 שנים מחבר מישהו יכול להגיד לי איפה אני מבטל את ה Turbo Boost של אינטל ? והיכן נמצאת הפונצקציה OFFSET , כדי שאוכל לבטל גם אותה .תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.