פורסם 2013 בדצמבר 1611 שנים כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!
פורסם 2013 בדצמבר 1611 שנים קצת פרטים, הוא בהתחלה מסתובב על 300-400 ואז עולה לRPM התקין ? או שהוא נתקע בRPM הזה ?מה הגדרות המאוורר בביוס ?
פורסם 2013 בדצמבר 1611 שנים ככה זה. הוא מסתובב לאט כי הטמפרטורה נמוכה. אם תשנה הגדרות קירור לPERFORMANCE או בדומה המאוור יסתובב על מקסימום וההודעה תעלם אבל יהיה לך יותר רעש. לדעתי עדיף פשוט להתעלם מההודעה ודי.
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים מחבר מממ הוא נשאר סביב ה-400RPM הלוח אם נותן התראה שזה פחות מ-600RPM אבל אף פעם בשבעת החודשים שהוא היה מורכב הלוח אם לא נתן התראה זאת אומרת שגם בהפעלה ראשונית כשהיה קר היה מסתובב במהירות גדולה יותר מ600RPM לא מצאתי שום פוטנציומטר או אפשר בביוס לשנות את המהירות שלו לכן אני לא יודע אם הוא תקין או לא גם כשמסתכלים עליו רואים בעין שהוא מסתובב לאט תודה
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים צריכות להיות הגדרות למאור , אולי משהו עם PWM וכו' , אבל זה שהמאורר מסתובב לאט זה בסדר גמור, אלה אם כן המחשב לא במאמץ המאורר צריך להתסובב על המינימום, אצלי המאורר שהגיע עם הMugen 3 גם מסתובב ב450RPM כשמחשב במנוחה , כל עוד אין בעיות טמפ' אל תנסה לתקן בעיה שלא קיימת .. אצלי בדיוק ביום שישי המאורר של הMugen 3 החליט לגסוס, ויש לי IVB מרובע ליבות שלא בדיוק נחשבים לסדרה הקרירה ביותר, בהתחלה ניסיתי לראות אם אפשר להחיות אותו , אבל אחרי שראיתי את הטמפ' שהקור הזה הביא איתו החלטתי פשוט לוותר עד שאני אמצא זמן לקנות מאורר PWM חדש,בינתיים המאורר לא עובד אז אפשר להגיד שאני משתמש בMugen 3 כקירור פאסיבי ואני בכל זאת מאמץ את המחשב כמה שבא לי ,הטמפ' ממילא לא עוברות את ה55-60 במאמץ(25+- במנוחה) ,אז לא כזה מפריע בינתיים. נערך 2013 בדצמבר 1711 שנים על-ידי David_K
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים קצת פרטים, הוא בהתחלה מסתובב על 300-400 ואז עולה לRPM התקין ? או שהוא נתקע בRPM הזה ?מה הגדרות המאוורר בביוס ??
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים מחבר הוא נשאר סביב 300-400RPMלא מצאתי בביוס שום מקום להגדרת המהירות של המאורראיפה זה אמור להיות שם?
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים לא צריך לגעת בזה, המאוורר הזה יכול לעבור ב-RMP נמוך מאוד ועדיין לקרר כמו שצריך בגלל זה זה מתקבל בחלק מהמחשבים.לפני שהחליפו לי לוח אצלי גם היו פעמים שהייתי מקבל את ההודעה הזאת עם ה-KATANA 3 שלי.
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים בלשונית הMONITOR תבדוק עם הQ FAN מופעל, תבדוק מה מוגבר הגבול שמה ואיזה פרופיל טעון STANDARD או משהו אחר.
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים מחבר בדקתי ה-QFAN פועל המינימום זה 600 כרגע המאורר מסתובב ב250-300RPM ניסיתי לבטל QFAN ולעשות ריסט ולא עזר אותה מהירות המאורר הלך? איזה קירור לקנות? נפלתי כבר עם שני מאוררים של Scythe אחד החזיק שנתיים בקושי והשני חצי שנה
פורסם 2013 בדצמבר 2611 שנים ולי יש מאווררים של SCYTHE עובדים כבר 5-3 שנים, אז ? בכל מקרה אם יש לך מתאם לספק הכוח לבדוק אם המאוורר 100 תקוע, אם לא גם ביטול הQFAN אמור לאמת את זה. בכל מקרה לגבי בחירת מאוורר אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום יש המון מידע והמלצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.