עבור לתוכן

עזרה בשיפור איכות השמע באוזניות ומערכת השמע שברשותי

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אשמח לקבל ממכם הצעות לשיפור חווית שמיעה.

אז ככה, המקור שלי זה המחשב שלי. יש לי לוח אם טוב עם כרטיס קול לא רע, אבל בהחלט לא מספיק.

מדובר על לוח אם Asrock Z77 Extreme4 שמגיע עם כרטיס קול 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec).

לכרטיס קול מחובר סט איכותי 2.1 של ALTEC LANSING ומקדימה אני מחבר את האזניות שלי.

1. audio technica ath 50

2. V-MODA M80

בנוסף, למחשב מחובר דרך HDMI פרוססור של emotiva UMC-1 ביחד עם מגבר XPA-5. אלהם משודכים סט מלא(קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב) של monitor audio RX6.

מה שבעצם קורה שאני שומע פשוט "גרוע" מהאוזניות שלי. הם פשוט נשמעים לא זה!

לאומת זאת במערכת אני שומע דיי טוב, למרות שאני חושב אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר טובות אם לשפר את המקור.

אני מקשיב למגוון סגנונות מוזיקה. אבל לא לאופרה,קלאסית,גא'ז וכו... (רק ממש לעתים רחוקות).

מוזיקה שאני מוריד בדרך כלל FLAC או MP3 באיכות 320.

אשמח לקבל הצעות ורעיונות של מה לעשות כידי שאוכל לקבל תוצאה משמעותית יותר טובה לאוזניות שברשותי וגם לסט הסטריאו.

* חסרון גדול של UCM-1 שאין לו יציא לחיבור אוזניות*

פורסם

קודם כל תנסה לחבר ליציאת הקול מאחורה ישירות ללוח אם, לרוב היציאה טובה יותר מזאת בפאנל הקדמי

אם עדיין לא מספיק טוב, מגבר אוזניות יעשה את הטריק..

גם אם האוזניות עצמם לא דורשות הגברה כדי להניע אותן, הצליל שיופק דרך המגבר יהיה טוב יותר מהאונבורד שלך

יש שלל סוגים ומחירים.. כוון אותנו בערך מה התקציב, איזה פיצ'רים דרושים וכו'

פורסם

איך האוזניות נשמעות בחיבור לסמארטפון למשל?

פורסם
  • מחבר

אהלן אבי,

אכן אני מודע לזה שמגבר אוזניות יעשה את העבודה. אבל אני חושב שכידי אולי להשקיע על משהו משולב שיתן לי מענה גם לאוזניות וגם לסט הקולנוע ביתי(והסטריאו)

התקציב יכול להיות בין 1000-2000 אבל אני מעדיף לא להשתגע! אלה אם אפשר לקבל משהו טוב במחיר סביר אז אני אלך על זה.

הפיצ'רים שמעניינים אותי זה בגדול לשמוע טוב (כפי שאני שומע מהרמקולים), לקבל את כל האפשרויות של קולנוע ביתי (5.1) וכמובן שישמע טוב במשחקי מחשב.

גיל, במכשיר הסמסונג S2 הם נשמעים יותר טוב, יחד עם זאת, עדין רחוק ממה שהם יכולים לתת ולהציע.

פורסם

לא יודע אם יש מכשיר שיכול לטפל בשני הדברים בצורה טובה, ואם יש אז המחיר בטח לא זול

עדיף לדעתי לחפש מגבר אוזניות בנפרד, לא צריך משהו פאנסי.. ביד שניה/איביי יש דברים מצויינים בפחות מאלף

בקשר למערכת, אתה יכול לפרט איפה הבעיה בדיוק?

ה HDMI מחובר לכרטיס מסך או ללוח?

פורסם
  • מחבר
לא יודע אם יש מכשיר שיכול לטפל בשני הדברים בצורה טובה, ואם יש אז המחיר בטח לא זול

עדיף לדעתי לחפש מגבר אוזניות בנפרד, לא צריך משהו פאנסי.. ביד שניה/איביי יש דברים מצויינים בפחות מאלף

בקשר למערכת, אתה יכול לפרט איפה הבעיה בדיוק?

ה HDMI מחובר לכרטיס מסך או ללוח?

איזה מגברים מומלצים לסוג האוזניות האלו? יד שניה בא כמובן בחשבון.

קבלתי המלצות על :

iDAC

iUSBPower

Gemini

Fiio E17

AMB GAMMA 1 DAC

כרטיס קול

Asus Xonar Essence ST

אבל אין לי מושג מה בדיוק אתן לי תמורה במחיר הגיוני ולא סתם לקנות "מותג"

ה HDMI מחובר לכרטיס מסך 6970 ATI. שוב פעם כמו שאמרתי, כאן האיכות ממש טובה! אני אני מחפש איך לקבל יותר. השאלה עם כרטיס קול איכותי אתן יותר תמורה ואיכות מאשר חיבור דרך HDMI

פורסם

AMB GAMMA 1 DAC שמעתי עליו דברים טובים, 350 ביד שניה

http://www.hifimusic.co.il/%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-AMB-GAMMA-1-DAC-t17471.html?st=0&sk=t&sd=a

כרטיס קול טוב ככל שיהיה מעצם היותו בתוך המארז הוא נתון לרעשים, בניגוד ל DAC

איזה אורך ה HDMI ?

אולי אם תחבר עם כבל אופטי תקבל אות טוב יותר

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפוש קצר נתקלתי ב 3 מוצרים שנראים לי מעולים. כולם נמכרים בלוחות יד 2

JDSLabs C421 - 450

Fiio E17 - 400

AMB GAMMA 1 DAC - 350

מה לדעתכם אתן לי את התמורה הכי טובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים