עבור לתוכן

מחפש חוות דעת - startPC - IQPC לפני רכישת כ"מ

Featured Replies

פורסם

אם מישהו רכש מהם בעבר אני אשמח לקבל חוות דעת על טיב השירות , תנאי אחריות וכו...

תודה!

פורסם

IQPC חנות טובה יש עליה עוד המלצות בפורום. לגבי סטארט לא יודע מעולם לא קניתי.

פורסם

IQPC :jafafa:

פורסם

לא שמעתי על אנים שקנו ב-STARTPC, אז בטח לא על כאלו שמימשו אחריות שם ויכולים לתת חוות דעת.

IQPC נחשבת חנות טובה עם ביקורות מצוינות בדרך כלל, אישית אין לי ניסיון איתם, אבל שמעתי עליהם בעיקר דברים טובים.

פורסם

גם אני שמעתי דברים טובים על IQPC אם כי המחירים שלהם מעט יקרים בזמן האחרון.

סטארטPC עם מחירים זולים מאוד אבל ללא ביקורות או חוות דעת של משתמשים שמימשו אחריות.

יש עוד חנויות זולות ואמינות יותר..

פורסם

לא הבנתי כיצד IQPC קשורים לשאלה של פותח האשכול, הוא כנראה מצא מחיר אטרקטיבי יותר אצל סטארט ולכן שואל.

בכל אופן, אני רק לפני שבועיים הזמנתי מסטארטפיסי מפרט מלא, שהרכבתי בעלות 4,000 ש"ח.

אפילו יש אשכול שפתחתי על ההרכבה כאן.

לשאלתך - אני יכול להמליץ רק דברים טובים, אספקה הייתה בזמן, ועוד משלוח עד הבית ללא תשלום. (כיף)

המוצרים הגיעו עם חשבונית ואחריות. ארוזים, עובדים מעולה.

השירות היה במייל ובטלפון ותמיד קיבלתי תשובה לכל דבר,

קיבלתי אפילו הנחה, והתחייבות למחירי בלאק פריידי אחרי בלאד פריידי, רק כי ביצעתי את ההזמנה בתקופת המבצעים.

לסיכום - אני לא הייתי חושש לבצע רכישה, ובהחלט אם אצטרך ארכוש מהם שוב.

פורסם

תקרא שוב את הכותרת, הבחור חיפש חוות דעת חיובית על שתי החברות כולל IQPC.

בקשר לחווית הקניה שלך הכל טוב ויפה, מה בנוגע למימוש אחריות? לא ממש יצא לי לשמוע פה על מימוש אחריות בסטארטPC, אם החליפו ללא בעיה וכמה זמן זה לקח..

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על startpc

מהסיבה של זמינות מהיום למחר, המחיר, ומיקום הסניף(תל אביב) .

משהו קטן לבינתיים: המחירים באתר הם למזומנים, לתשלום באשראי תוספת 2%.

הם חברה צעירה יחסית עם נסיון כיבואנים, סניף ראשי בנתניה, בתל אביב ניתן רק לאסוף מוצרים או לקבל שירות מעבדה.

עוד בהמשך

פורסם
החלטתי ללכת על startpc

מהסיבה של זמינות מהיום למחר, המחיר, ומיקום הסניף(תל אביב) .

משהו קטן לבינתיים: המחירים באתר הם למזומנים, לתשלום באשראי תוספת 2%.

הם חברה צעירה יחסית עם נסיון כיבואנים, סניף ראשי בנתניה, בתל אביב ניתן רק לאסוף מוצרים או לקבל שירות מעבדה.

עוד בהמשך

תיתן חוות דעת על החברה :)

סתם מתוך סקרנות, איזה כרטיס אתה קונה?

שאלה קטנה: ה-2% זה התשלום באשראי של 10 חודשים? זאת אומרת, בתום ה-10 חודשים האלה כל מה שהוספתי זה 10 אחוז, או שכל חודש זה 2% מהמחיר המקורי?

האופציה השנייה לא הגיונית אבל נשאל לשקט הנפשי :D

פורסם

אני גם קניתי מIQPC מחשב שלם בסוף חודש יוני השנה,ממליץ בחום,חנות מעולה עם שירות מעולה.

לא התמודדתי עדיין עם מימוש אחריות אבל לא מאמין שתהיה בעיה.

פורסם

IQPC חנות וותיקה ומוכרת בפורום. קניתי משם מחשב ב-2006 וההתנהלות עם מימוש אחריות זכורה לטובה.

STARTPC חנות חדשה ולא תצליח לקבל עליה ביקורות. אתה יכול להגיע למקום ולנסות להתרשם מהמקום ומהמקצועיות

של נותני השירות שם.

פורסם
  • מחבר

עדכון :

אספתי את הכרטיס בשעה שנקבעה, סה"כ תהליך הרכישה עבר חלק , והוא עבד מצויין , היום בבוקר אחרי משחק battlefield 4 הוא פתאום החל לקרטע , בדקתי שזה לא רק המשחק ונתתי לו איזה דיאגנוסטיק כלשהו מהאינטרנט ובזמן הבדיקה הכרטיס התחיל לצווח ( באמת לצווח) ביררתי קצת באינטרנט , מסתבר שזה מצביע על בעיה חשמלית כלשהי , התקשרתי לSTARTPC עוד לא הספקתי להסביר מה ומי , וישר הציע להחליף את הכרטיס לחדש, עוד מחר הוא יגיע . RIP כרטיס אהוב...

פורסם

משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

כןןן....

פורסם

סתם לרקורד, Coil Whine היא לא בעיה, פשוט תופעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים