עבור לתוכן

ספקית אינטרנט הכי טובה למשחקי רשת?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

במשך שנים הייתי מחובר לבזק בנלאומי בבית של ההורים והאינטרנט שלהם מעולה, רוב הפעילות שלי במחשב היא משחקי רשת (שרתים באירופה) והורדות מסיביות של קבצים.

עכשיו שעברתי לגור לבד אני מעוניין לחבר אינטרנט ורציתי לבדוק מה עדיף, לשלם קצר יותר יקר על בזק בנלאומי או הוטנט שהם קצת יותר זולים?

פורסם

עברתי בערך בין כולם בשנתיים האחרונות. בממוצע, בשבילי, באיזור ירושלים, הבחנתי שלבזק בינלאומי הפינגים מעט נמוכים יותר.

ההבדלים לא היו גדולים אבל ממה שאני מבין דברים כאלה גם עלולים להשתנות באיזורים שונים בארץ ובתשתיות מקומיות, אז לקחת את דברי בערבון מוגבל

פורסם
  • מחבר
עברתי בערך בין כולם בשנתיים האחרונות. בממוצע, בשבילי, באיזור ירושלים, הבחנתי שלבזק בינלאומי הפינגים מעט נמוכים יותר.

ההבדלים לא היו גדולים אבל ממה שאני מבין דברים כאלה גם עלולים להשתנות באיזורים שונים בארץ ובתשתיות מקומיות, אז לקחת את דברי בערבון מוגבל

כנראה שזה גם תלוי באזור, בנהריה יש לי 85 פינג עם בזק בנלאומי ובחיפה יש לי 75 פינג עם 012, רק ש012 זה יותר גרוע מסרטן

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
כנראה שזה גם תלוי באזור, בנהריה יש לי 85 פינג עם בזק בנלאומי ובחיפה יש לי 75 פינג עם 012, רק ש012 זה יותר גרוע מסרטן

למה?

פורסם
למה?

היי

Bragiz,

במידה ואתה מעוניין בסיוע, אתה מוזמן לשלוח פרטים לתיבת המייל שלנו, talk2us@012.net ונשמח לסייע.

ליאור

פורסם

סיוע במה בדיוק? הוא רק שאל למה Bragiz מתלונן. אם מישהו כאן צריך סיוע, זה Bragiz.

פורסם
  • מחבר
סיוע במה בדיוק? הוא רק שאל למה Bragiz מתלונן. אם מישהו כאן צריך סיוע, זה Bragiz.

אפשר לסייע לי רק אם לא מזכירים את 012 לידי

פורסם

Lol

מניסיוני, לבזק בינ"ל הפינגים הכי נמוכים, בפרט לאירופה. יש להם כבל תת ימי משלהם, בעוד ששאר הספקיות שוכרות רוחב פס.

אני משלם 30 ש"ח ל-100 מגה, שזה מחיר יחסית נמוך ומשתלם עבורי. גם אם אפשר להשיג במעט זול יותר אצל המתחרים.

פורסם

לצערי, חייב להסכים שלבזק בנלאומי יש את התשתית הכי נורמלית. פשוט אל תתחייב אליהם, ופעם בכמה זמן תדבר עם שימור לקוחות ותזכיר להם לא לקחת אותך כמובן מאליו.

פורסם
  • מחבר
Lol

מניסיוני, לבזק בינ"ל הפינגים הכי נמוכים, בפרט לאירופה. יש להם כבל תת ימי משלהם, בעוד ששאר הספקיות שוכרות רוחב פס.

אני משלם 30 ש"ח ל-100 מגה, שזה מחיר יחסית נמוך ומשתלם עבורי. גם אם אפשר להשיג במעט זול יותר אצל המתחרים.

איזה פראייר, אני משלם 29.90, אבל רציני עכשיו, נכון שזה קצת יותר יקר מהמתחרים אבל אי אפשר להשוות באיכות (במיוחד אם אתה משחק משחקי רשת)

פורסם

מה הבעיה? תתחבר לבזק בנלאומי ואז להוטנט ,תעשה השוואה בינהם ותחבר מה הכי טוב בשבילך.

להתחבר ולהתנתק היום מספק תקשרות זה תהליך של כ30 שניות :)

נ.ב עובד הוט ..

פורסם

אני לקוח של בזק בינלאומי ויש לי גם יוזר של הוטנט שקיבלתי בחינם בשל היותי לקוח של הוט מובייל. כרגע היוזר ללא שימוש מכיוון ש 014 פשוט עובדים יותר טוב גם מבחינת פינגים וגם מבחינת גלישה (בהורדות הוטנט יותר מהירים).

לפעמים כשיש עומס רב ב 014 אני עובר זמנית ליוזר של הוטנט וחוזר ל 014 לאחר כמה שעות.

(תשתית בזק. בתשתית הוט עד כמה שידוע לי הוטנט עובדים יותר טוב).

פורסם

תשתחררו מהכבל התת ימי, זה פשוט פאטת, גם למד נאוטילס וטמרס יש כבל תת ימי שלא מנוצל עד הסוף כל החברות יכולות לקנות מהם רוחב פס וגם מבזק בנלאומי אין פה שום עדיפות טכנולוגית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים