עבור לתוכן

מסך מחשב עם גוון ירוק של הפיקסלים

Featured Replies

פורסם

שלום!היום הדלקתי את המחשב, והמסך מחשב שלי הראה גוון ירוק של הפיקסלים, נראה בולט בעיקר כשהמסך שחור.דגם: HP L1710חיבור: VGAרזולוציה: 1280X1024 @ 60Hzניסיתי על כמה מחשבים, כמה כרטיסי מסך, חשוב לציין שזה קורה גם כשהמחשב מחובר לחשמל בלבד, ולא מחובר למחשב.וגם אתמול בזמן שהחשב היה דלוק, הכל היה בסדר, אז זה הופיע פתאום, שיחקתי קצת עם החיבור וזה הסתדר, אם כי זה מוזר בגלל שעדיין הבעיה קיימת למרות שהמסך לא מחובר למחשב.יש למישהו מושג?תודה רבה!תמונה: שימו לב ליד סמל הEN מצד ימין יש קצת קווים ירוקים כאלו.בנוסף, יש גוונים שתופסים את הירוק הזה, כמו הקשתות בקטלייסט בתמונה השנייה52ad80c99849a.jpg

נערך על-ידי skippy22

פורסם

בן כמה המסך?

פורסם
  • מחבר

הוא לא ישן, הייתי אומר שהוא יחסית די חדש, לא יותר מ4 שנים. בנוסף יש לי שלושה כאלו בדיוק, רק הוא עושה בעיות.

פורסם

תבדוק כבל.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון שבדקתי, די בסיסי...

פורסם

אז מה השאלה? אם אתה יודע בוודאות שהמסך לא תקין, לאיזה מידע בדיוק אתה מצפה?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע שבוודאות הוא לא תקין. אני מצפה לקבל מידע על הבעיה. אם מישהו יודע מה הפתולוגיה, ואולי גם אם יש פתרון, לזה נועד הפורום תמיכה טכנית, לא?

פורסם

אם זה קורה גם כשהוא לא מחובר למחשב אז וודאי שזו בעיה במסך.

פורסם
דבר ראשון שבדקתי, די בסיסי...

בדקת - זה אומר החלפת ?

הוצא את החיבור הצד הצג והכנס אותו היטב כולל נעילה בעזרת הברגים וכנ"ל בכרטיס הוידיאו.

פורסם

תבדוק את הכבל בתוך המסך, שמחבר את המעגל הפנימי והפאנל (כבל שטוח לבן או צמה בגרסאות שונות של המסך)

פורסם
  • מחבר
בדקת - זה אומר החלפת ?

הוצא את החיבור הצד הצג והכנס אותו היטב כולל נעילה בעזרת הברגים וכנ"ל בכרטיס הוידיאו.

אכן החלפתי. בנוסף כמו שרשמתי, יש את הבעיה גם אם אני לא מחבר שום כבל למחשב, זאת אומרת, תוציא את הכבל VGA מהמשוואה, מדובר רק במסך שמחובר לחשמל. ועדיין יש את הבעיה. כאילו אחת הנורות של הRGB לא פועלת, כי הגוון הירוק נראה רק בצבעים מסויימים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תבדוק את הכבל בתוך המסך, שמחבר את המעגל הפנימי והפאנל (כבל שטוח לבן או צמה בגרסאות שונות של המסך)

אתה מדבר על הפורט של הספק חשמל, או הפורט של הוידאו?

פורסם

אם אתה מפרק את המסך יש בתוכו פאנל LCD ו 2 מעגלים אלקטרוניים - מעגל תצוגה שיש עליו חיבורי VGA/DVI וספק כוח שיש עליו חיבור חשמל

מהמעגל תצוגה לפאנל הולך כבל LVDS. בהרבה מקרים בעיות של צבעים קשורות לכבל הזה. בגרסאות שונות של המסך זה יכול להיות או כבל לבן שטוח או צמה של חוטים דקים. תבדוק שהכבל הזה יושב טוב

מהספק לפאנל הולכים כמה חוטים של מתח לפלורסצנטים (לתאורה האחורית של המסך), הם לא קשורים לבעיה

פורסם
  • מחבר
אם אתה מפרק את המסך יש בתוכו פאנל LCD ו 2 מעגלים אלקטרוניים - מעגל תצוגה שיש עליו חיבורי VGA/DVI וספק כוח שיש עליו חיבור חשמל

מהמעגל תצוגה לפאנל הולך כבל LVDS. בהרבה מקרים בעיות של צבעים קשורות לכבל הזה. בגרסאות שונות של המסך זה יכול להיות או כבל לבן שטוח או צמה של חוטים דקים. תבדוק שהכבל הזה יושב טוב

מהספק לפאנל הולכים כמה חוטים של מתח לפלורסצנטים (לתאורה האחורית של המסך), הם לא קשורים לבעיה

הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון, הכל יושב טוב. את חושב שאם אני אחליף אולי את הכבל LVDS לאחד חדש, זה יפתור את הבעיה?

פורסם

אתה משחק איתו כשהמסך עובד, משהוא משתנה ? (ACHTUNG אל תיגע במעגל של הספק !)

פורסם
  • מחבר
אתה משחק איתו כשהמסך עובד, משהוא משתנה ? (ACHTUNG אל תיגע במעגל של הספק !)

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים