פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי....הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"...SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCIבאתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום....למה דרייברים בכלל נמחקים?איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים זה לא הרמקולים שלך זה הכרטיס קול שלך.תן את השם של הכרטיס קול ואם יש לך מובנה בלוח אם אז את השם של הלוח ואני יביא לך את הדרייברים
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים בקשר לשאלה של:"למה הדרייברים נמחקים?"...תשאל את מיקרוסופט. גם הם לא יודעים...
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים מחבר זהו לוח אמי, הכרטיס קול מובנה:(MSI 865PE Neo2-S (MS-6728דרך הגב, מה דעתכם עליו?תודה רבה!
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/973952.exeאו שפשוט תתקין מה CD שהגיע עם הלוח (CD בצבע כחול שכתוב עליו DRIVERS)
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים זהו לוח אמי, הכרטיס קול מובנה: (MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 דרך הגב, מה דעתכם עליו?תודה רבה! זה לוח בסדר גמור+ויכול להיות שביטלתה את זה בביוס בטעות או משהו?אם הדרייברים לא יפעלו תבדוק בביוס אם הכרטיס קול מבוטל או משהו :-\
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים אתה יכול אולי להביא לי גם את הדרייברים של הכרטיס קל שלי כי יש לי אותה בעייה...זה כרטיס קל מובנה ...והלוח אם שלי הוא ABIT -IC-7... ,תודה
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים IC7ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/fae//wdm_a344.exeIC7-Gftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/fae//wdm_a342.exeזה באמת לא מסובך, ניסית לחפש באתר שלהם לפני כן ?
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים ניסיתי אבל פחדתי להוריד משהו שלא יתאים או משהו כזה..ותגיד זה דרייברים רק לכרטיס קול או לכל הלוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.