פורסם 2002 במרץ 2623 שנים לפחות בעולם הפחות חוקי2 דיסקיםהוצאת devianceיצא אתמול*אל תנעלו לי כי זה חוקי לגמרי*
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר מדובר גם מדוברשוב2 דיסקיםממשק חדש לגמרי(אפשר גם לעשות פרי אורדר באמזון, 50 דולר)
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים כבר השגתי אותו , אבל לא התקנתי אותו , רק בשביל אח שלי (הוא אוהב אסטרטגיה ואני פעולה) . אתם חושבים שזה יעלה אצלו במחשב vodoo 3 זיכרון 128mbו pentium 2 350 ?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים עוד 7 שעות יהיה לי אותו. ;Dאתה שואל אך?? אני מקיר אנשים מתוך deviance וFLT ;D
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים זה בסדר אני קונה את המשחקים ( שאני אוהב) בחנות אחרי שאני רואה עם זה משחק טוב כי עם מקורי אפשר לשחק בתחרויות
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מדובר גם מדוברשוב2 דיסקיםממשק חדש לגמרי(אפשר גם לעשות פרי אורדר באמזון, 50 דולר)למה לעשות פרה אורדר כשהמשחק כבר יצא בחנויות? (רק בישראל, בגלל הפסח (משהו טוב היה חייב לצאת מכל המצות האלה..)).
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אכן, והמשחק יצא ראשון בארץ. כן כן, במדינתנו הדלה!חבר מערכת באתר Vgames.co.il מנהל את אחת מסניפי חנות-המחשבים פריק בישראל, והוא גם זכה להיות הראשון אשר מחזיק בעותק חוקי של המשחק. חנות זו זכתה 'להביא' ראשונה למכירה את המשחקים דיאבלו ובלדאורז-גייט, לסניפיה בארץ.
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים קניתי אותו אתמול......עושה רושם מצויין בינתיים.אבל, וזה אבל גדול, אני לא מצליח לצרוב לעצמי עותק גיבוי.מישהו הצליח?
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים לפחות בעולם הפחות חוקי2 דיסקיםהוצאת devianceיצא אתמול*אל תנעלו לי כי זה חוקי לגמרי*אנא, צור עימי קשר באימייל שלי. תודה מראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.