עבור לתוכן

איזה תוסף תזונה יותר מתאים לי?

Featured Replies

פורסם

אני מתאמן רצוף כבר קרוב לארבעה חודשים (לפני זה הייתי מתאמן לסירוגין בצבא כשהיה לי כוח ואפשרות) והייתי לוקח אבקת חלבון.

כרגע החלפתי לגיינר כי המטרה שלי היא לעלות כ5-10 ק''ג מסת שריר (קודם אני רוצה לעלות 5 ק''ג ולראות אם אני רוצה עוד לעלות)

התייעצתי עם תזונאי ועם הספק של האבקות שממנו קניתי ושניהם אמרו לי לקחת גיינר אחרי אימון בשביל המטרה שלי.

באימון האחרון חבר אמר לי שאחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון ואחרי שעה לאכול/לקחת גיינר ועכשיו אני מבולבל.

המטרה הסופית שלי היא לעלות במסת שריר ולא יתר מידי כמו שאמרתי 5-10 ק''ג נראה לי מספיק.

אם זה עוזר אני שוקל 80 ק''ג וגובה מטר שמונים, מתאמן שלוש פעמים בחדר כושר ובין אימונים משתדל לרוץ כ20-30 דקות אם מתאפשר לי ואוכל מידי יום ארבע ארוחות (לעיתים רחוקות יוצא לי לאכול חמש אם אני ער עד מאוחר ורעב)

אז מה אתם אומרים אני רוצה לשמוע את הדעה שלכם.

ועוד שאלה בימים שאני לא מתאמן אני עדיין צריך לקחת חלבון/גיינר או שמספיק האוכל

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גיינר וחלבון לא בונים שרירים הם רק כלי עזר כדי להגיע לערכים( קלוריות ) שאתה צריך לצרוך כל יום כדי לעלות במסה.

תשתדל יותר לאכול אוכל ופכחות להסתמך על אבקות למרות שגם הם עוזרות.

בקיצור תחשב כמה קלוריות הגוף שלך שורף ביום, מנוחה פלוס אימון ותוסיף לזה 300-500 קלוריות ביום.

פורסם

ודאי שחלבון בונה את השריר, זה א-ב בנושא תזונה ואימון.

ללא אבקות לא תגיע לתוצאות טובות נקודה.

אבקות חלבון כיום מופקות ממי גבינה בכדי להתפרק כמה שיותר מהר בגוף, חלבון מבשר בדגים יתפרק אחרי המון זמן ולא יעניק לשריר את הדרוש בחלון ההזדמנויות שחל מיד אחרי אימון.

http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=2859706

פורסם

שריר בונים ע"י עבודה (בחד"כ) ותזונה נכונה, אבקת חלבון יכולה לעזור אבל זה לא הדבר הכי חשוב.

אם אתה רוצה לעלות במסת שריר ואתה לא מצליח אז אתה צריך יעוץ של איש מקצוע (ואני לא מדבר על ילדון שעשה קורס של חודשיים בשביל להיות מדריך בחד"כ) ולא תגובות בפורום מחשבים.

פורסם

אבקות חלבון כיום מופקות ממי גבינה בכדי להתפרק כמה שיותר מהר בגוף, חלבון מבשר בדגים יתפרק אחרי המון זמן ולא יעניק לשריר את הדרוש בחלון ההזדמנויות שחל מיד אחרי אימון.

חח נו באמת.
פורסם

מה נו באמת, לאילו תוצאות תגיע ללא אבקות?

כמה זמן לוקח לחלבון המופק מבשר/דגים להתפרק בגוף?

פורסם

אם אתה יודע מה אתה עושה ותיהיה מוכן להשקיע אז לאותן תוצאות....

פורסם

ממש לא ותשאל כל בודי בילדר רציני, אין מצב ללא תוספים/אבקות.

פורסם

אני מדבר על אבקת חלבון ואתה כנראה מדבר על סטרואידים... כדאי שלפחות תבין מה ההבדל בין השניים לפני שאתה מיעץ לאנשים מה הם "חייבים" לצרוך

פורסם

סטרואידים זה בשלב מתקדם יותר אליו בודי בילדרים מגיעים ונתקעים אחרי שצרכו תזונה נכונה, חלבונים, פחממות, חומצות אמינו וכל מה שמסביב.

רק מחלבונים המופקים מתזונה קשה וכמעט בלתי אפשרי לגדול, מה גם שאתה צריך לצרוך כמעט פי שניים גרם חלבון ממשקל גופך וללא אבקה שמכילה ריכוז גבוהה של חלבונים זה סיוט יקר וכמעט בלתי אפשרי.

פורסם

25-30 גרם חלבון שיש במנת אבקה (במקרה הטוב) זה לא בשמיים להשיג ממקור אחר (למשל קופסת טונה, או 3-4 ביצים).

בנוסף, מחקרים הראו שאפשר לצרוך חלבון לפני אימון ולהגיע לתוצאות דומות מאוד (כמובן, לא לאכול משהו כבד זמן קצר לפני אימון).

גורם נוסף ומאוד משמעותי זה אופי האימון, בתכנית של A-B עם 3 סטים של 10-12 חזרות לתרגיל תתקשה מאוד לגדול...

פורסם

ותוך כמה זמן החלבון הזה מבשר או מקופסת טונה מתפרק?

פורסם

חוץ מתחושת רעב כל שעה פירוק מהיר של חלבון לא ייתן כלום.

אם הוא רוצה לעלות במשקל, שיתחיל מזה שירשום מה הוא אוכל לפי ערכים( קלוריות,חלבון,וכו'). ורק אז יתאים איזה תוסף הוא צריך...

גיינר= אבקת חלבון+מלטודקסטרין במחיר מוגזם, אתה רוצה גיינר? קנה דלי חלבון ושק מלטודקסטרין ותבנה אותו לבד:

http://www.poliva.co.il/store-product-609191.html

יש לך שאלות מעבר? תקרא ותתייעץ בפורום המתאים...

http://www.kilogram.co.il/74/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8/

https://www.lbs.co.il/

בהצלחה

פורסם

עידן לא התכוונתי לומר שחלבון לא בונ שריר התכוונתי שכל האבקות חלבון וגיינרים למינהם לא עוזרות יותר מאשר אוכל מוצק.

ואין דבר כזה חלון הזדמנויות רק שתדע.

מה נו באמת, לאילו תוצאות תגיע ללא אבקות?

כמה זמן לוקח לחלבון המופק מבשר/דגים להתפרק בגוף?

ללא אבקות אפשר להגיע לתוצאות מעולות כי כל עוד אתה צריך לצרוך לדוגמא 150 גרם חלבון ליום אז אם תגיע לזה רק עם אוכל אין צורך באבקת חלבון!

ממש לא ותשאל כל בודי בילדר רציני, אין מצב ללא תוספים/אבקות.

אם תשאל כל בודיבילדר מקצועי או אפילו חובבן הם יגידו לך שלא רק שיש מצב להגיע לרמה גבוהה בלי אבקת חלבון הם גם לא משתמשים באבקות חלבון וגיינרים. אולי רק קצת בשביל הפרסום אבל הם בטח שלא מסתמכים על זה כי אסור להסתמך רק על אבקות חלבון וגיינרים.

ואם יש לך ספק המה שאני אומר אז אתה מוזמן לבדוק וחוץ מזה שאני מתאמן כבר כלכך הרבה שנים אני שיש לי חדר כושר פרטי בבית אז אני מבין בזה קצת.

זה לא חשוב כמה זמן לוקח לחלבון הזה להתפרק.

תוספים הם דבר נהדר שיודעים איך להשתמש בהם נכון ולא לנצל אותם יותר מידי.

נערך על-ידי haimamazavs

פורסם

אוי נו באמת שוב פעם הסוגיה עם האבקה.

אם יש לך איזה בעיה בעיכול, או שבגלל בעיה אחרת אתה פשוט לא יכול לצרוך חלבון מהחי, קח אבקה, אחרת, למה לשתות אבקה מגעילה כשאפשר לאכול דג או סטייק טעים ולהינות מהאוכל גם? לא מבין.

לצורך השוואה:

[TABLE=width: 500]

[TR]

[TD]ארוחת הערב שלי היום (אמיתי)

3Fo2kNU.jpg[/TD]

[TD]ארוחת הערב שלך???

HmkrIZQ.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מממ... מעניין, ממש גורם לבן אדם להתלבט...!

הא ו-PuppEDogg, אתה כן צריך לאכול חלבון כל הזמן, לאורך היום, גם בסופ"שים. זה לא שאתה אוכל קופסת טונה חצי שעה אחרי אימון ואתה מסודר, לא עובד ככה באמת, אולי רק בפורומים...

אתה צריך לשבת עם עצמך ולחשוב מה תהיה מוכן לצרוך, ואיך תבנה את סדר היום שלך שכן יכלול אימונים, למשך תקופה קצרה של בוא נגיד... 40 שנה הקרובות.

נערך על-ידי UberGitter

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים