עבור לתוכן

Project Gaming Workstation

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני שמח לחלוק איתכם את יומן הפרויקט הראשון שלי.

רקע:

קודם כל קצת רקע עליי על מנת להסביר את השם הלא רגיל של הפרויקט, קוראים לי לאון רוזנגרטן אני סטודנט למדעי המחשב ומהנדס מחקר ופיתוח בשתי חברות סטארטאפ קטנות וגיימר כבד.

למזלי הרבה עיקר העבודה שלי היא בתחומים שקשורים בטכנולוגיות מעולם הגיימינג כמו עבודה עם Opengl, Direct X ושימוש מאסיבי ב(GPGPU (general purpose graphics processing כמו CUDA של Nvidia או OpenCL של AMD.

ככה שכל מחשב גיימינג טוב הוא גם מחשב עבודה מצויין ולהפך.

החומרה:

מעבד:

היות ואחת הדרישות שלי היכולות Multitasking מצויינות הבחירה הייתה ממש קלה ומעבד שנבחר הוא AMD FX 8350.

להבדיל מIntel המעבד הנ"ל הינו Oct core אמיתי ולא נרובע ליבות שבו כל ליבה מחולקת לשתי ליבות לוגיות.

כרטיס מסך:

בגלל העדפה אישית של OpenCL על CUDA והעובדה שלהבדיל מ CUDA אין על OpenCL הגבלה של יצרן והוא עובד גם על כרטיסים של Nvidia וגם כרטיסים של AMD וממומש ברבה יותר טוב על כרטיסים של AMD הכרטיס שבחרתי בוא באופן ממש לא מפתיע הוא R9 290x.

יתר החומרה:

Asus Sabertooth 990FX R2.0

GSkill Ripjaws 1600 4Gb x 4

בגלל שביצועים בשבילי הם לא רק עוד כמה FPS בבאטלפילד 4 אלא ממש כסף שאני יכול להרוויח על ידי קיצור זמני עבודה החלטתי שדרוש אוברקלוק מאסיבי מה שאומר כל העסק יקורר נוזלית.

המארז שאותו בחרתי הוא ה Corsair obsidian 900d ודיי ברור למה :)

​קירור נוזלי:

בלוק מעבד:XSPC Raystorm

בלוק כרטיס מסך: EKWB EK-FC R9-290X - Nickel

רדיאטור: Koolance HX-CU1320V

מאגר: Monsoon Series Two D5 Premium Dual 5.25

משאבה: EKWB EK-D5 Vario Motor

המשך יבוא...

נערך על-ידי lion03

פורסם

יפה לך , תעדכן..

בהצלחה.

פורסם

תתחדש

אחלה מארז =)

פורסם

בהצלחה!

מתוכנן איזה פרויקט מודינג מעבר לקירור המים?

פורסם

מארז מעניין

למה דווקא הרדיאטור הזה?

שיהיה בהצלחה , אני מחכה לעדכונים נוספים

פורסם
  • מחבר

מבחינת מודינג נוסף אני שוקל לעשות סליבינג אישי לכבלים.

בחרתי ברדיאטור הזה ספציפית בגלל שהוא מדורג ל 1300w ככה שהוא יתן לי מספיק מקום גם לאוברקלוקיקינג וגם להרחבה עתידית של הלופ.

עדכונים:

עשיתי אוברקלוק בסיסי למעבד ולכרטיס מסך, המעבד כרגע עובד על 4500MHz לכל ליבה.

מהירות הליבה של הכרטיס מסך עכשיו עומדת על 1100MHz והזכרונות על 1375.

התוצאה הנוכחית ב3dMark fire strike היא 9009 נקודות.

מחר אמורים להגיע רוב הרכיבים לקירור הנוזלי ואני אני יעלה סרטון unboxing והתחלה של תכנון הלופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים