עבור לתוכן

עזרה במציאת ספק

Featured Replies

פורסם

גם באתר של הx לא רשום את ההגנות שציינת, תסתכל בעמוד 5 בביקורת

שהבאתי

פורסם

זה העמוד ממנו ציטטתי ממילא.

לגבי הx, לtechpowerup יש את חוברת המוצר, ואין להם אינטרס להוסיף למפרט נתונים בדיוניים.

פורסם

יש לדגם שהצעת 2 חסרונות:

* נצילות נמוכה עוד יותר (Bronze<Silver).

* לא מודולרי

מנגד אכן מסתמן שיותר הגנות כלולות, ומכאן אולי (?) עדיף. אני מסכים שהתמורה טובה למחיר (אם קונים ביבוא רשמי.. אהמ הלינק הראשון שלך)

פורסם

הוא מודולרי

פורסם

התמונה באתר ksp מטעה, שיהיה. בכ"מ ביבוא רשמי (אם הדגם הזה כלל מיובא לישראל ביבוא רשמי), הוא עולה הרבה יותר:

http://www.tms.co.il/product/7295

הוא לא מופיע בzap, או wellcom.co.il או vipsales.

אבל הייתי לוקח את הסיכון, נשמע כיף:

http://hwzone.co.il/community/threads/512329-למה-נשרף-לי-הספק-אם-היה-אמור-לעמוד-בעומס-ואיזה-לקנות-במקומו?p=4607653&highlight=%D7%A0%D7%A9%D7%A8%D7%A3+seasonic#post4607653

פורסם

איזה ספק היה לך ?

ואיזה UPS ?

הוא החזיק את המפרט אם 2 כ מסך ?

ואיך/מתי הוא נשרף ?

פורסם

יכול להיות שזה יבוא מקביל, אז?

הלינק שהבאת זה ספק אחר לגמרי,

במחיר כזה הייתי קונה הוא מגיע עם אותה אחריות 5 שנים

מה הקשר vipsales וwellcom

היבואן הרשמי זה cdlog

ד"א הדגמים עם הd אחרי ההספק כבר

לא מיוצרים

פורסם

הלינק שהבאת זה ספק אחר לגמרי,

היבואן הרשמי זה cdlog

א. יבוא מקביל זול יותר, כי חלק ניכר מהיחידות (לכאורה עפ מקורות זרים) לא חדשות. בארהב קוראים לזה refurbished ופה, בעיקר לא קוראים לזה. מנסיון אישי, הפסקתי לקנות דרכם גם מוצרי gigabyte (אותו סיפור) כי נתקלתי בתקלות יצור משניות (למשל חיבור 19pin לUSB3.0 מפעיל רק יציאה אחת, או 4pin fan header בלי voltage control שתמיד נותן max rpm). כנראה שלא ראית אי פעם לקוח מנסה לממש אחריות בKSP. אם הרכבת את המוצר בעצמך ולא מדובר במחשב מורכב על ידם- זיבי

עוד תשובה לשאלה

נמצאת בלינק הודעה קודמת

ב. הלינק שהבאתי זה דגם M12D (הכי קרוב להצעתך, אבל יבוא רשמי) ואתה הבאת M12II יבוא אפור. עצם זה שמהדורה חדשה עולה פחות 200 ש"ח רק מעצים את הטיעון של refurbished

ג.

מה הקשר vipsales וwellcom

היבואן הרשמי זה cdlog

אז תמצא חנויות אחרות שעובדות עם cdlog ומספקות את הדגם שהמלצת. אין

פורסם

א. הקופסאות ארוזות יפה (כך גם היה בלוחות שאני קניתי), כי מפעל אורז את המוצר מחדש ושם מדבקת refurbished על הנילון הסינטטי - מדבקה שקל מאוד להסיר. תכלס, אישית קצת מחשיד אותי שקיימים יבואנים רשמיים בארץ (מור לוי וcdlog) לgigabyte וseasonic אבל יש מי שבוחר לעקוף את הנתיב הזה, ללא שום הכרה של המותג העולמי למימוש אחריות. יבואן רשמי כמעט ולא נושא בהוצאות בגין החלפת מוצר, לעומת זאת יבואן אפור כן כי המותג העולמי לא יספק לו תחליף בהליך RMA מסודר. לכן יבואן אפור יעמיד יותר קשיים למימוש אחריות, היא עולה לו יותר.

משום מה השרשור הזה לא עוסק בסוף שמח עם מימוש אחריות:

http://hwzone.co.il/community/threads/512329-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A0%D7%A9%D7%A8%D7%A3-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%A1-%D7%95%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95

ב.

הלינק שהבאת הוא לדגם הs שהוא לא מודולרי

ועדיין יותר יקר ביבוא רשמי, זה הקונטקסט.

פורסם

מסכן הבחור, בא לקבל המלצה לספק :rolleyes:

פורסם
  • מחבר

חחחח תודה על העזרה אבל 800 ש"ח זה הרבה ראיתי לא מאט ספקים של 750W ב550-650\700 ש"ח של חברות מוכרות בעיקר של SS כמובן שלא הכי כדאי להתפשר על איכות של הספק כדי ששאר המחשב לא ילך לעזאזל אבל זה לא יספיק? ובנוגע ל2 כרטיסים למסך אחד בקרוב יצטרף עוד מסף ואולי טלוויזיה LCD (עדין בהתלבטות) אבל אני משתמש בו בעיקר בשביל לעשות מיינינג לביטקוין\לייטקוין וגם בשביל העתיד המחשב הזה אמור לספר אותי לכמה שנים טובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים