עבור לתוכן

משלוח מתעכב מחו"ל

Featured Replies

פורסם

סבבה אנסה את מזלי מחר. תודה :)

פורסם

כל יום ניסיתי כמה פעמים בשעות שונות של היום וכלום. לא עונים. שירות מעולה. תענוג של ממש.

הרגע החבילה התעדכנה בסטאטוס הדואר, במקום סטאטוס של "הפריט נשלח מארה"ב.." עכשיו זה "הפריט התקבל מארה"ב ב 25/12/2013"

לפחות זה בארץ.

עכשיו נראה אם הסטאטוס הבא יהיה שזה הועבר ליחידת הדואר הקרובה או מתעכב במכס.

אצלך גם התעדכן במקרה?

עדכון (10:00): קיבלתי עדכון מ-USPS שאומר "Customs Clearance". באסה. נראה כמה זמן זה יתעכב שם.

עדכון (10:02): קיבלתי עדכון מאפליקציה בטלפון עם 3 עדכונים, כאשר שניים מהם זה מה שכבר כתבתי והשני זה שבדיקת מכס הושלמה.

לדעתי זה די מוכיח שהחבילה היתה בארץ הרבה זמן עד שהגיעה לבדיקה בפועל במכס. 3 שבועות כנראה.

כמו שאמרתי בעבר, היה לי את זה עם חבילה אחרת מארה"ב במשך שבועיים שום עדכון ואז שזה היה במכס (ורק בחו"ל היה כתוב, בארץ כלום).

פורסם
  • מחבר

אצלי עדיין באוויר (סוגר חודש היום), גם בדואר וגם ב-USPS. החנות פתחה תלונה בUSPS, תהליך שלוקח זמן לפי מה שהבנתי.

לא מפתיע שזה נתקע אצלך במכס כל כך הרבה זמן, אין אצלהם תחושת זמן.

פורסם

אני שלשום אמרתי למוכר לבדוק עם USPS.. לא יודע אם משהו שקשור לזה, מניח שלא, אבל העיקר החבילה לא הלכה לאיבוד.

עכשיו נשאר לראות אם הסטאטוס ישתנה לכך שצריך ללכת אליהם ולשחרר עם תשלום או שהעבירו הלאה לסניף הדואר.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין. הגיע אתמול פתק על דואר רשום עם מספר מעקב פנימי (YY-IL). מסתבר שזה השעון, אין שום איזכור למספר מעקב המקורי

ומבחינת USPS והדואר הוא עדיין באוויר ממיאמי. איזה שכונה...

פעם אחרונה שאני מתפתה להזמין דברים יקרים עם USPS

פורסם

מה?? איך זה קרה? זה בחיים לא קרה לי.....ואני מזמין הרבה מארה"ב והכל נשלח עם USPS.

ואין מכס נכון?

אולי טעות של המכס?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי חותמות של המכס על הקופסה, רק מספר מעקב פנימי שהדואר הדביקו על החבילה. לא שילמתי כלום, זה הגיע כאילו זה מטען לאייפון מדילאקסטרים

והחשבונית על סך 400$ מודבקת בבירור על החבילה שבעצמה לא קטנה. בקיצור, שכונתי כבר אמרתי?

פורסם

חח הכל כתוב כדי שיחייבו ולא חייבו. פה חשדתי בתפקוד המכס..

אני קיבלתי את החבילה הבוקר!

המידע של החבילה נשלח למשרד התחבורה לאישור, והם אישרו והיתה חותמת פטור ממס על הדף/מדבקה של הUSPS.

רק למלא טפסי הצהרת יבואן וזהו

כנראה באמת התעכב שם, לא רק נתפס במכס אלא גם במשרד התחבורה (קרה לי פעם אחת אבל קיבלתי מהם מכתב הביתה).

פורסם

אמנם זה לא ב USPS אבל אני חייב לשאול אתכם אולי יצא לכם מקרה כזה.

הזמנתי שני מוצרים בCHINA AIR POST אחד בתחילת נובמבר והשני כמה ימים לאחר מכן.

הסטטוס של הראשון 2013-11-08 00:00, 交航, PVG, 以色列

הסטטוס של השני 2013-11-16 00:00, 交航, PVG, 以色列

אני לא מבין מה קורה, שאלתי את המוכרים והם אמרו שזה נראה להם גם מאוד לא הגיוני ושזה בטח במכס.

שני המוצרים הם באזור ה40-50$ ולא מתקרבים אפילו לסף המחיר של 75$

מה ניתן לעשות? אני כמובן רוצה את המוצרים.

אני יודע שאפשר לבקש החזר וכל הבלגן אבל אלה מוכרים שכבר הזמנתי מהם כמה פעמים ולא הייתה שום בעיה, פעם ראשונה שאני נתקל בכזה דבר.

אשמח לתשובות אם מישהו נתקל במקרה כזה בעבר...

תודה

פורסם

יכול להיות שנתקע במכס או הלך לאיבוד.

סטאטוס PVG זה אומר שזה יצא בעצם משדה התעופה בשנחאי.

לי נעלמה חבילה ועברו כבר 40+ ימים והמוכר שלח שוב (מגן מסך לטלפון..).

אחרות קיבלתי בלי בעיה.

המוצרים לא בתחום שדורש אישורים בארץ? אם זה משרד תחבורה, מכון תקנים או לא יודע מה..

פורסם
יכול להיות שנתקע במכס או הלך לאיבוד.

סטאטוס PVG זה אומר שזה יצא בעצם משדה התעופה בשנחאי.

לי נעלמה חבילה ועברו כבר 40+ ימים והמוכר שלח שוב (מגן מסך לטלפון..).

אחרות קיבלתי בלי בעיה.

המוצרים לא בתחום שדורש אישורים בארץ? אם זה משרד תחבורה, מכון תקנים או לא יודע מה..

ממש לא, זה זה נעליים והשני סווטשירט.

אני יודע שהסטטוס אומר שהחבילות כבר יצאו מסין אבל איך זה הגיוני שהן עדיין לא הגיעו? מה קורה פה?

פורסם

השבוע קבלתי משלוח מסין שנשלח ביוני - לקח למשלוח חצי שנה להגיע

פורסם

מיכאל האם קיבלת החזר על המשלוח הזה?

כי יש מצב שעל אחד המוצרים אני לא אצליח לקבל החזר...

יש תקווה לראות עדיין את החבילה לפי דברייך, בכל מקרה תודה.

החבילה שלך גם הייתה תקועה בסטטוס כמו שלי?

מעניין האם העיכוב נובע מדואר ישראל או דואר סין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים