עבור לתוכן

משלוח מתעכב מחו"ל

Featured Replies

פורסם

נשלח ב-22/11 דרך USPS Priority, באתר של USPS העידכון האחרון זה שהוא עזב את מרכז המיון בטיסה וכרגע בדרך.

באתר של דואר ישראל, רשום רק שהוא נשלח מארה"ב. עברו כמעט 3 שבועות, זה הגיוני? אין לי הרבה ניסיון בהזמנות מחו"ל

אבל USPS אומרים שזה משלוח של 7-10 ימים

פורסם

יש לי בעיה בדיוק כמוך, חבילה שנשלחה דרך USPS מסוג Priority Mail International Parcels מארה"ב כמובן.

כתוב לי באתר הדואר "הפריט נשלח מארה"ב ב 03/12/2013" אבל אין שום עדכון. כנ"ל ב-USPS כמו שלך.

לרוב אני מקבל את החבילה תוך 7-9 ימים (רגילים, לא עסקים) ופתאום זה מתעכב.

אני לא יודע אם זה נתקע במכס או לא.

החבילה שהזמנת אמורה להיעצר במכס?

פורסם
  • מחבר

סיכוי סביר

- - - תגובה אוחדה: - - -

אבל בדרך כלל רשום "הפריט התקבל בבית מכס תל אביב" או שטתו בסגנון

פורסם

יכול להיות שנעצר ולא עדכנו את החבילה כי אין מצב שהחבילה לא בארץ.

מארה"ב הטיסה ישירה.

היו לי מקרים שהסטאטוס נתקע ככה 3-4 ימים ואז הוא התעדכן רק אחרי שכבר לקחתי את החבילה מהדואר.

פורסם
  • מחבר

בחיפוש קצר ברשת אני רואה של-PRIORITY לוקח גם חודש להגיע מארה"ב, מקווה שזאת הסיבה ולא מכס

פורסם

עם איזה שתי אותיות המספר מעקב שלך מתחיל?

פורסם
  • מחבר

CJ

בדואר אומרים שעדיין לא בארץ, ושהנוהל הוא בין 3 שבועות לחודש.

אני מקווה שאני לא יגלה אחרי שבוע שזה שכב בארץ סתם ואז חזר לשולח

פורסם

גם שלי מתחיל עם CJ.

בפעם האחרונה היה לי מקרה שהחבילה הגיע לארץ כרגיל ואחרי שבוע מסתבר לי ששכחו לשים לי פתק בתיבה.

פעם אחרת החבילה התעכבה במכס שבועיים (!) ורק כשהיא עברה ליחידת הדואר שלי אז התעדכן במספר מעקב בחו"ל בלבד שהחבילה היתה במכס.

והחבילה לא דרשה מע"מ ולא שום דבר... סתם התעכבה שם כנראה בגלל גודל הקרטון.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי, נפלאות דואר ישראל. ההזמנה שלי בשיווי 400$ (שעון), אם היא לא תעבור במכס זה יהיה נס. מה שאומר, שיש לי עוד לחכות

נראה מה יהיה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הגיע לי פתק דואר רשום שרשום עליו שצריך להוסיף 515 ש"ח (ההזמנה 400$ כולל משלוח), ז"א 35% מס, אני יודע ששעון זה רק 18% מע"מ

מה הפרוצדורה במצב כזה?

פורסם

מס קנייה?

פורסם

בעמוד 4 כאן:

http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx

רשום רק 18% על שעונים.

לדואר בטוח יש את המכתב המלא מהמכס שמפרט על מה חוייבת, אז תבקש לראות.

אם זה נכון והם טעו (וככה נראה), אתה צריך להגיש ערעור למכס.

אשמח לדעת אם סטאטוס מספר המשלוח השתנה אצלך או שעדיין תקוע כאילו יצא מארה"ב למרות שהחבילה כבר בסניף הדואר שלך.

אצלי עדיין ללא שינוי.

פורסם
  • מחבר

יצאתי חומוס, זה לא החבילה הזאת, זה עם מספר מעקב פנימי YY של הדואר(מספרים שבדואר מדביקים לחבילות בלי מספר מעקב) , הם סתם רשמו 515 על הטופס האדום, לא נראה שזה קשור למשהו.

הסטטוס על השעון לא השתנה. אחרי 700 טלפונים לדואר ולמכס שאמרו שזה לא אצלם, שלחתי מייל לחנות והם פתחו תלונה אצל USPS, אמרו שיקח עד 21 יום עד למגיעים להחלטה אם זה אבד.

פורסם

לאיזה מספר טלפון התקשרת בדיוק כדי לבדוק? כי ניסיתי שניים ולא ענו בכלל.

פורסם
  • מחבר

דואר 171 מכס 6303369 - 03

לוקח למכס כמה פעמים, בדרך כלל עונים

בין 12-1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים