עבור לתוכן

חושב לקנות מסך חדש לגיימינג

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתקדם למסך קצת יותר רציני ממה שיש לי כרגע..

חשבתי בכיוון של מסך עם 120HZ אבל לא מצאתי כאלה בחנויות בארץ..אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אשמח..

מצד שני NVIDIA הולכת להשיק עם מספר חברות מסכים עם טכנולוגיית ה Gsync ומכיוון שיש לי כרטיס מסך שלהם זה נראה לי מאוד מפתה, אך אני לא יודע מתי זה אמור לצאת בכלל..אם מישהו יודע אשמח לעדכון..

בנוסף הייתי רוצה לשאול אתכם מה דעתכם? האם עדיף לקנות כבר עכשיו מסך עם 120HZ או שעדיף לחכות למסכים החדשים בידיעה שאין לי מושג כמה יעלו ומתי יגיעו לארץ בכלל..

תודה מראש :)

פורסם

זה לא הפורום הנכון... יש פורום למסכים

פורסם

מועבר לפורום מסכי מחשב.

פורסם
  • מחבר

סליחה..לא שמתי לב שיש פורום מיוחד לזה..

תקציב שלך?

קודם כל בוא נראה שיש להשיג כזה..אחרי זה נדבר על התקציב..

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אין להשיג מסך כזה?

פורסם

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=4423&aff=Ret&utm_source=ret.co.il

נחשב למסך גיימינג נהדר, 120 הרץ, INPUT LAG נמוך הופך אותו לאידיאלי עבור משחקי יריות תחרותיים כמו קאונטר-סטרייק לדוגמה, אבל המחיר בארץ גבוה מדי לטעמי.

אתה יכול להזמין אותו דרך חברה שמתמחה במשלוחים מארה"ב בפחות מ2,000 שח, אם אין לך התנגדות להזמין מאמזון.

עריכה: יש גם VG248QE של ASUS, מסך 144 הרץ שיהיה בין הראשונים לתמוך בG-SYNC של NVIDIA.

נערך על-ידי DOYSH

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאין אותם בארץ..אני רואה שכן, אבל באמת יקר וגם אין אפשרות לתשלומים לפי האתר

הבנתי שה ASUS פחות טוב אז נראה לי שארד ממנו..

נברר אם האתר אם ניתן בכל זאת לעשות תשלומים..

אין עוד אפשרויות בארץ?

פורסם

חיפשתי בRET וזאפ וזה מה שמצאתי.

לצערי אין בארץ מבחר גדול של מסכי גיימינג כי רוב האנשים, כולל גיימרים, לא לוקחים בחשבון דברים כמו קצב רענון וINPUT LAG בבואם לקנות מסך חדש אלא רק גודל ורזולוציה.

מסכים כאלה עם קצב רענון גבוה וזמן תגובה נמוך ככל האפשר פופולריים בקרב גיימרים תחרותיים וזה סוג של מוצר נישה, וכמו כל מוצר נישה בארץ מוכרים במחיר מופקע.

אם יש לך אפשרות להזמין מאמזון דרך חברה כמו USA2BUY, זה אמור לעלות לך סביבות 1,700 ש"ח לעומת 2,700 בארץ.

אני לא יודע איזה גיימר אתה, כזה שמשחק משחקי יריות תחרותיים ולוקח אותם באופן רציני/חצי רציני, או כזה שמשחק להנאתו, אבל אם אתה האחרון אני לא חושב שכדאי לך להשקיע במסך 120/144 הרץ עם רזולוציה מקסימלית 1920X1080, במקום מסך IPS עם תמונה מרשימה ורזולוציה מקסימלית גבוהה יותר.

אני הראשון ובגלל זה אני מתכוון בזמן הקרוב להזמין את המסך של BENQ. :)

פורסם

ואי פעם ראשונה שאני שומע על INPUT LAG

טוב לומדים משהוא חדש כל יום =)

מסתבר שלDELL שלי יש מדד של 22(יחדות אונ' :P) כשל- BENQ שדיברת עליו יש 6 כשמעל ל 30 ומשהוא לא מומלץ לגיימרים

input_lag_1a.jpg

נערך על-ידי Gal&Gal

פורסם
כמו קאונטר-סטרייק לדוגמה, .

טוב שלא אמרת doom 2 :lol:

פורסם
  • מחבר
חיפשתי בRET וזאפ וזה מה שמצאתי.

לצערי אין בארץ מבחר גדול של מסכי גיימינג כי רוב האנשים, כולל גיימרים, לא לוקחים בחשבון דברים כמו קצב רענון וINPUT LAG בבואם לקנות מסך חדש אלא רק גודל ורזולוציה.

מסכים כאלה עם קצב רענון גבוה וזמן תגובה נמוך ככל האפשר פופולריים בקרב גיימרים תחרותיים וזה סוג של מוצר נישה, וכמו כל מוצר נישה בארץ מוכרים במחיר מופקע.

אם יש לך אפשרות להזמין מאמזון דרך חברה כמו USA2BUY, זה אמור לעלות לך סביבות 1,700 ש"ח לעומת 2,700 בארץ.

אני לא יודע איזה גיימר אתה, כזה שמשחק משחקי יריות תחרותיים ולוקח אותם באופן רציני/חצי רציני, או כזה שמשחק להנאתו, אבל אם אתה האחרון אני לא חושב שכדאי לך להשקיע במסך 120/144 הרץ עם רזולוציה מקסימלית 1920X1080, במקום מסך IPS עם תמונה מרשימה ורזולוציה מקסימלית גבוהה יותר.

אני הראשון ובגלל זה אני מתכוון בזמן הקרוב להזמין את המסך של BENQ. :)

קודם כל תודה רבה על העזרה ועל התשובות המנומקות..

אני בוחן אפשרות להזמין דרך השירות של American Express שהוא אותו עיקרון כמו Buy2Usa אבל יותר זול לפי מה שהבנתי..אם אתה יודע משהו עליהם אשמח לשמוע..

המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי FPS..בעיקר BF4 כרגע..אז מסך כזה דיי נחוץ..

ומה בקשר למסכי G-Sync שיושקו בקרוב? שווה לחכות? בטח יעלו קצת (הרבה) יותר..?

פורסם

בקשר למחיר - לא ידוע. בקשר לטכנולוגיה - תעיף לך את הפוני.

פורסם

לא יצא לי להתנסות בשירות של American Express, מצטער.

מסך עם G-SYNC מובנה של ASUS יושק בחצי הראשון של 2014 ויעלה $399 לעומת $289 למסך ASUS VG248QE בלי G-SYNC, אתה תשלם יותר בעבור התענוג בין אם תחכה או לא.

נערך על-ידי DOYSH

פורסם
  • מחבר

הנה סרטון של Linus למי שמכיר שהעלה לפני כמה שעות על ה G-Sync..

עושה רושם שזה באמת דבר גדול..השאלה כמה ייצא לנו הישראלים לשלם על כזה דבר..

נראה לי שאחכה לזה בכל זאת.

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים