עבור לתוכן

החליפו לי כרטיס במסגרת האחריות צריך את הדעה שלכם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכולם ! יש כאן אחלה חברה ובאמת תודה שעניתם ונתנתם כאן דיון.

הסיפור המלא יותר: אני במקור מאשדוד, הכרטיס מסך שלי hd 6950 אחרי שנתיים וחצי פשוט נשרף.

למזלי האחריות היא ל3 שנים, הלכתי עם הכרטיס ל KSP אשדוד עד הלום, שם החליפו לי לאותו כרטיס מסך גירסה "טובה" יותרDC II לאחר שחיכיתי שבועיים, באמת ראיתי שהוא נראה טוב יותר ויש לו יותר גופי קרור והכל, הוא היה של ASUS ובמקור גם שלי הוא של ASUS. חזרתי הביתה והכרטיס פשוט

לא עבד טוב, מלא ארטיפקטים (איך שלא רושמים או אומרים את זה) במילים פשוטות הרבה צורות וצבעים כמו "רעש" על המסך ברוזולוציה של 1080,

זה הופיע תמיד על כל המסך גם ב DESKTOP - בלי קשר למשחקים, בדקתי טמפרטורה והכל היה תקין, בקיצור הכרטיס לא טוב, שוב הלכתי לKSP ואז

אמרו לי שהם יבדקו את הכרטיס, לאחר שבועיים שוב פעם הביאו לי כרטיס "חדש" שוב של ASUS ואותה גרסה של כ.מסך DCII.

תנחשו מה?! הכרטיס בכלל לא עלה, בדקתי במחשב אחר של אחי (יש לו מחשב חדש עם ספק כח מטורף) גם כן לא עלה. הלכתי שוב וביקשו ממני להביא את המחשב, הבאתי את המחשב ולאחר שבוע אמרו לי ששמו לי כרטיס והכל עובד עכשיו, חזרתי הביתה, והמחשב לא עבד, פשוט לא עלה, הסתכלתי על הכרטיס וזה היה נראה אותו כרטיס כמו בפעם האחרונה שהביאו לי. ממש הרגשתי מאוכזב כבר חודש וחצי וכלום לא עובד, אני חייב לציין שאני כרגע עם הכרטיס מסך של אחי גם לו יש Radeon HD 6950 והכל עובד פיקס, אז זה בהכרח הכ.מסך ולא המחשב. לאחר מכן הלכתי הבחור שם ממש הרגיש רע בשבילי ואמר לי הפעם אני ידאג שיביאו לך כ.מסך טוב וחדש, האמנתי לו, וחיכיתי בסבלנות עוד שבועיים שלמים. הכרטיס מסך "החדש" שהוא הביא לי שוב היה מחברת ASUS גירסת DCII ושוב היה מלא ארטיפקטים על כל המסך על ה DESKTOP. התייאשתי וכבר נכנסתי לתקופת מבחנים, לאחר חודש וחצי הלכתי ל KSP הרצליה כי לאשדוד עד הלום אני כבר לא ילך יותר. הלכתי להרצליה כי חברה שלי מהרצליה אז זה על הדרך, סיפרתי להם שכבר 4 פעמים הלכתי לKSP והחליפו לי ולא היה טוב וכו וכו.. והם אמרו לי שזה ממש מוזר והם יטפלו בי, ביקשתי שזה לא יהיה של ASUS, לא אכפת לי שיהיה SHAPPIRE

או כל חברה אחרת רק לא ASUS. לאחר שבועיים הביאו לי כ.מסך NVIDIA של ZOTEC גירסת GTX 470 1.25GB

עדיין לא בדקתי איך הוא עובד ואם הוא בכלל עובד, הסיבה היא בגלל שחברה שלי הלכה ואספה את הכרטיס מסך מהרצליה והיא תביא לי את זה מחר (יום שישי), הרגשתי שמשהו לא מסתדר לי ושזה כרטיס ישן יותר ובגלל זה שאלתי אותכם כאן אם זה טוב, ואם לא אז בכמה זה גרוע.

סליחה על החפירה ותודה לכל מי שקרא. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני לא אחד שעושה בלגן ולא אחד שצועק, אני רק מרגיש שהחברה מנסה למשוך אותי עד שהאחריות תגמר לי, אני ממש לא מרוצה, אני מבין שפעם בכמה זמן יש בעיות אבל לא פעם אחר פעם, ועוד אחרי הכל להביא לי כרטיס מסך נחות יותר

מאשר "לצפר" אותי בכרטיס מסך קצת יותר טוב כמו שאתם רשמתם.

מה עושים?!

פורסם

עכשיו הכל הגיוני, זאת KSP שאני מכיר.

לך לשם עם המחשב, דרוש לבדוק שהכל עובד ואל תצא עד שלא ראית בעניים שלך שזה עובד כמו שצריך.

פורסם

אני גם לא מופתע שכמה וכמה פעמים הם ניסו לדחוף לו כרטיסים "מתוקנים" שבעצם היו כרטיסים תקולים שכנראה הוחזרו אליהם ומעולם לא תוקנו. אכן, אלו הם KSP.

פורסם

הם הכניסו לשוק תחרות חזקה וטובה והורדת מחירים שמטיבה עם כולנו

במה?

המחירים שלהם ושל אייבורי כאילו נכתבו ע"י אותו אחד.

פורסם
כן, אבל מותר להם לספק לו מוצר מתוקן.

אסור להם. מותר להם לתקן את שלו, לספק חדש שווה ערך או להחזיר לו את הכסף - אלא אם הם פרסמו תנאים לאחריות מוגבלת (לתקופה של מעל השנה הראשונה).

פורסם

לא נכון, הם יכולים לספק לו מוצר מתוקן אחר.

פורסם

הכרטיס שהוא קנה ב-KSP הוא ייבוא עצמי של KSP או יבואן רשמי?

כי אם זה ייבוא עצמי זה די מסביר למה הם מספקים לו כרטיסים אחרים שהיו פגומים ובסוף כרטיס ישן ולא שווה ערך רק כדי להיפטר מהלקוח.

פורסם
  • מחבר

עדכון : לאחר שפרסמתי את המקרה שלי בדף הפייסבוק יצרו איתי קשר, והם שולחים אליי כרטיס מסך חדש Radeon HD 7870 או ה 7850 (לא ממש זוכר היתי ממש עייף)

תודה רבה לכולכם שעזרתם לי, בזכותכם הבנתי שהכרטיס שהביאו לי הוא ממש ישן ולא טוב יחסית למה שהיה לי.

סוף טוב הכל טוב, עכשיו רק נקווה שבאמת יביאו לי את הכרטיס :-)

פורסם

אפילו אם יביאו לך HD 7850 זה יהיה טוב. הכרטיס חדש ויותר חזק מHD 6950 שהיה לך. תתחדש

פורסם

וצורך פחות חשמל מה-6950 והרבה הרבה פחות מה-470

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים