עבור לתוכן

איזה מארז+ ספק כדי לבחור? תקציב:300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אין שום דבר שמתחרה במארז הזה בתקציב הנ"ל לי יש אותו ואני מאוד מרוצה (מה שכן הוספתי מאורר 120 מ"מ נוסף)

יש לו מסילות לשליפה נוחה של הכוננים כלובים מתפרקים להארדיסקים ולפלופי ומקום לשני מאוררים 120 מ"מ שהוא מגיע עם אחד

פורסם

בשביל לקבל תשובה לעניין אתה צריך לתת יותר אינפורמציה...

אם אתה מכיר קצת מקורות יהודיים, זה פורמט טוב:

דע מאין באת (מה רע במארז הנוכחי) דע לאן אתה הולך (מה אתה רוצה לעשות למארז החדש) ודע מול מי אתה עומד לתת את הדין (האם השינוי למחשב שווה 300 ש"ח או שסתם שרפת כסף).

ולדעתי על המארז עצמו - אין בו מגוון של תכונות רעות, אך באותה מידה אין בו מגוון של תכונות טובות. תדרש עבודת מודינג רצינית בשביל להוציא מזה משהו יפה.

פורסם
  • מחבר

אני זקוק לספק למחשב חדש, יש לי מארז גנרי ששוכב בבית, הוא מתאים לATX, אך חשבתי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות גם מארז, אני לא מתכנן להתעלל במארז בזמן הקרוב, ורצוי שיהיו יציאות USB בקדמת המארז.

פורסם

יש לו

פורסם

למה ספק חדש?

אם הישן נשרף, מובן. אבל שם אתה צריך חדש כי הישן לא מספק מספיק, אז אתה כנראה צריך להוסיף כסף ולקנות ספק שעולה יותר מ 50 ש"ח. אז נשאלת השאלה - מה התקציב למארז?

פורסם

המארז הזה מגיע עם ספק HEC-300AR-T שנחשב לספק איכותי במיוחד יחסית למחיר

וכן יש לו גם USB קדמי וגם יציאות סאונד קדמיות

פורסם

לפי מיטב ידיעתי אין שום דבר שמתחרה במארז הזה בתקציב הנ"ל לי יש אותו ואני מאוד מרוצה (מה שכן הוספתי מאורר 120 מ"מ נוסף)

מסכים עם כל מילה.

גם לי יש אותו וגם אני הוספתי מאוורר 120 מ"מ. ;)

ונתנו לך את כל הפרטים על המארז, מה שנותר לך הוא רק להזמין.

תתחדש.

פורסם

אני חייב להצטרף לקודמיי ולציין שאני ממליץ גם כן על ה-6A19. מארז מעולה, במחיר שווה ערך לכל כיס, מגיע עם ספק (HEC זו חברת הבת שלהם) שנבדק במספר אתרי חומרה ונמצא אמין מאוד ואף מסוגל לספק יותר WATT ממה שמצויין עליו במצב עומס (~350WATT).

אחרון חביב, המארז מצוייד בהרבה מאוד פיצ'רים כמו המסילות הנשלפות, המאוורר עם הסנסור התרמי ועוד.

נ.ב.

לא הגיע הזמן ש-compucase תתחיל לחלק לנו תמלוגים או דיבידנדים? ;)

פורסם

בהחלט...

דרך אגב אמרישיום (או איך שמבטאים את זה) אני יודע שבאתר שלנו (מי שתוהה שיסתכל בחתימה) לא הערנו לך על החתימה כי קנייה ומכירה זה חוקי אצלנו כאן יעירו לך על חתימה כזאת מאוד מהר (אם לא הספיקו בפרטי)

פורסם
  • מחבר

קניתי את המארז שלשום בלילה, מהתרשמות ראשונית הוא מעולה, נוח ויפה בהרבה מהמארז שבמחשב הישן שלי. מומלץ ביותר.

פורסם

כמו שידענו.

תתחדש.

;)

פורסם
  • מחבר

הכל עובד כמו שצריך פרט למאוורר שמסרב לעבוד מישהו יודע למה?(אני מקווה שאני לא צריך להתחיל להסתבך עם pc*)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים