עבור לתוכן

קושי בגלישה דרך רפיטר

Featured Replies

פורסם

אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד.

חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה

פורסם

כדי לשלול בעיה במכשיר שלך, חבר אותו לשקע באותו החדר שהנתב נמצא בו כך שבטוח הוא יקלוט את הנתב היטב, לאחר מכן תגלוש על הרפיטר ותוודא שהגלישה תקינה, חוץ מזה תבדוק שהוא משדר בתדר שונה מהראוטר כדי למנוע הפרעה הדדית בניהם.

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הרפיטר בחדר ושם הוא עובד מצויין. בדיקה ב-speedtest היתה 40.8 מגה לעומת הרשת לש הראוטר שבו קבלתי 42 מגה. כלומר אותו דבר בערך. אבל ברגע שזזתי לחדר אחר למרות שהסיגנל כמעט מלא הגלישה ירדה ל 1.5 מגה ברפיטר וברשת של הראוטר 23 מגה. כיצד אני יודע אם יש התנגשות ואיך אני מבצע שינוי.?

תודה

פורסם

בתפריט של הראוטר או של הרפיטר, אני לא מכיר את הציוד שלך ולכן קשה לי לעזור מעבר לכך.

פורסם

בהתקנת רפיטר הערוץ שלו חייב להיות כמו של הנתב הראשי אחרת זה לא יעבוד.

תנסה למקם את הרפיטר במקום אחר ותראה אם יש שיפור, תוודא שיש במקום הזה קליטה של לפחות 60%

מהנתב הראשי.

פורסם

אתה יכול לרכוש נתב TPLINK נוסף ולחבר אותו כגשר אלחוטי

אם יש לך מהירות 100, תקבל בנתב השני מהירות של 50 שהיא די והותר לכל מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים