עבור לתוכן

האם שיחקתם כבר ב COLIN MACRAE RALLY 04

Featured Replies

פורסם

להגיד לכם את האמת אני לא חובב גדול של RALLY אבל את הסדרה הזאת של המשחקים אני לא מפספס. היה לי את 02. ב03 היו שיפורים והיה מאוד מציאותי 04 נראה ממש ממש טוב. הגראפיקה ה נזק לאוטו מאוד מציאותים. המנוע גראפי חבל"ז הרצתי אותו ב ברמה הכי גבוהה והוא הלך חלק. (אני רק מקווה שישתמש באתו מנוע גראפי לTOCA RACE DRIVER 2 לדעתי זה הולך להיות משחק שיחליף את NFSU). בכלל לא נרא לי שיצא משחק RALLY יותר טוב מהסדרות של COLIN MACRAE RALLY.

מספר תמונות: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally04/screenindex.html

מה דעתכם על המשחק?

פורסם

לא ידעתי שיצא 4 , אבל שיחקתי ב2 וב3 , שניהם היו מדהימים! אני מוריד עכשיו את הדמו של הרביעי...

פורסם

זה רק אני או שהראשים שלהם בגודל של הגלגל??

פורסם

אני ממש היתרשמתי מהתמונות ואני חובב מרוצים,לצערי הרב לא הצלחתי לימצו קישור פעיל לדמו אני ממש אוצה להוריד אותו אשמח אם תיתנו קישור פעיל תודה

פורסם

http://www.fileshack.com/file.x?fid=4610

במרחק של הרשמה קטנה (לא יותר מדקה וחצי), הוא יתחיל לרדת במהירות של עד 100 קילובייט לשניה (אצלי יורד על 87).

פורסם

מרחק של לחיצה אחת... (לינק תוקן)

http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=285&orderby=dateD

והוא יתחיל לרדת במהירות של למעלה מ100 קילוביט... (אצלי 180 ממוצע) :)

חוץ מזה משחק ממש טוב יותר טוב מ03 ואני כבר מחכה לו... (עד סוף חודש הבא שהוא יוצא)

לדעתי יש מקום לשיפור בגרפיקה קצת... (נגיד האבק שהמכונית עושה ועוד טיפה אבל כמו שכתוב המשחק מוכן 95%) אולי ישנו את זה טיפה

פורסם

נחמד, חוץ מהצווחות הצורמניות והלא כ"כ מציאותיות של המנוע, אין לי יותר מדי תלונות...

תמונה של שעשוע קצר עם הסיטרואן קסארה...

נ.ב, "חבלה", הלינק שצירפת לא ממש עובד...

פורסם
  • מחבר

כמה חסרונות למשחק: אי אפשר לעשות מבט לאחור לראות עד כמה ריסקתה את הרכב מקדימה סתם בשביל השעושע :). אין RESET לאוטו לפעמים זה מעצבן אם נכנסת עמוק לתוך איזה יער עד שאתה יוצא ממנו יוצא לך החשק מהמרוץ. אין RESTART רק RETIRE. בסדר RALLY מציאותי אבל לפעמים מעיק ומעצבן. היו יכולים ללמוד משהו בנושא ה GAMEPALY מ EA שעשו עבודה טוב עם NFSU.

דרך אגב הנה לכם אתר ששם תוכלו למצוא את כל הדמואים שיוצאים לפעמים זה יורד מהר לפעמים לא סה"כ אתר טוב:

http://www.3dgamers.com

פורסם

אני לא אהבתי את ה-3, הסאונד עיצבן אותי לאורך כל המשחק ושליטה ברכב היתה מציאותית מדי לדעתי, זה לא היה כיף.

דרך אגב- למי שמוריד דרך הקישור שפירסם SABOTAGE אל תורידו דרך הקישור של EURO תורידו דרך US#1 דרך האירופי זה הוריד לי על 9.2K בUS#1 אני מוריד על93.5 (!!)

פורסם

אני אבדוק על מה ההתלהבות (בדרך כלל אני בודק את המשחקים שאנשים "מתלהבים" מהם כמו COD או UNREAL החדש...)

ונראה מה הוא שווה.

אני לא חושבב גדול של מרוצים אבל שיחקתי את NFSU והוא היה ממש טוב לדעתי... ;)

פורסם

שיחקתי וזה מה שאני חושב :

הגרפיקה מעולה! אבל אני לא רואה שיפור משמעותי מב-3 למרות שהגרפיקה פה טובה יותר. המשחק פועל טוב מאוד על האפשרויות הכי הגבוהות גם על המחשב שלי (GF4 MX) מה שנותן לו ציון בונוס ;). מודל נזק מדהים כמו ב-3 רק הפעם שמתי לב שהשמשות נשברות (אני חושב שבקודם זה לא היה, אולי כן) בקיצור נראה מדהים+. בעיה אחת שראיתי זה שאין אורות למכונית, אולי זה באג, אולי זה בגלל הקרטיס מסך שלי :-\.

שליטה השתפרה, אבל עדין זה לא כיף לנהוג במכונית (במסלולי עפר\חול) אני מרגיש כאילו אני מנווט סירה בים ולא נוהג בראלי וקורע את המסלול כמו שאני רוצה להרגיש, השלב שאני הכי אהבתי הוא היפני, תשחקו ותראו ששם יש אחיזה טובה בכביש ובמסלול וזה הרבה הרבה הרבה יותר כיף לשחק כך, זה מרגיש... טוב!, אני לא רוצה לדעת איך זה לנהוג בגשם :(

.

סאונד טוב מאוד למרות שהמכוניות צווחות ברעשים מוזרים כמו חתולה מיוחמת, טוב נו אולי כך נשמעת מכונית עם 350HP, מדגשי טורבו וכל הטכנולוגיה שאפשר להכניס במכונית בגודל של CITROEN משפחתית. אני מת על הקול של הנווט הוא ממש מצחיק יש לו מבטא סקוטי או משהו, זה קורע כשהוא אומר "tight" (הדוק).

לפי הדמו אני נותן למשחק 87 בערך.

שיחקתי עוד קצת ומצאתי בעיה במשחק, איך זה שילד מסכן בן 15 שלא נהג במכונית בחייו (זה אני ;D) יכל לשבור את שיא העולם?

כנראה שהמשחק לא מציאותי לגמרי, לא שזה רע.

פורסם
  • מחבר

אהבתי לנסוע בהולנד בגלל ששם הכביש הכי ישר. השליטה היא אותה שליטה כמו במשחקים הקודמים לא קלה. אני מתאר לעצמי מה יהייה במסלולים באנגליה עם הגשם ובוץ. יש הרבה יותר שיפורים מאשר שמשות שבורות הפעם הנזק ממש נרא טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים