עבור לתוכן

צעד קטן למדינת ישראל, צעד גדול להולכים על ארבע

Featured Replies

פורסם

מנגד אני יכול לספר על כך שכשחתול טורף ציפור, הוא לא ימית אותה במיידי, אלא יחזיק אותה בפה במשך שעה ארוכה, יגש לכל החברים שלו בשכונה, יעיר אותם, ישוויץ בפני חבריו איזה צעצוע חדש יש לו, ולהם אין

למה מנגד? הגאווה שאתה מתאר היא בדיוק רגש, ובדיוק ההפך ממכניזציה.

אמנם הם מתנהגים כמו אנשים בעת העתיקה וכו' , וכמו מארגיני ארועי גלדיאטורים וכו' ברומי.שלא מהם אנו שואבים את עקרונות המוסר.

טוב לכן הם לא מלמדים אותנו מוסר, הם חיות טרף כמו חלק גדול מהבע"ח ולמעשה גם האנשים,

נכתב במקור על ידי Snake_Eater

last-left.png

quote_icon1.png לא זורקים חיה לרחוב כמו שלא יזרקו את הילד הנכה/מופרע שלהם. quote_icon2.png

לחלוטין לא דומה.

מסכים איתך שהרבה יותר גרוע לזרוק בן אדם לרחוב, אבל אני לא בטוח שזה לא מגיע מאותו שורש ברברי.

פורסם
  • מחבר

מוסר,לא אבל בכיף ניתן ללמוד מהם נקיון.

החתולה שלי מתנקה שעות. יותר מכל אדם שאני מכירה (ומכירה אני לא מעט אנשים נקיים - כולל אני) לאומת זאת יוצא לי בעיקר בחורף - אז המיים קרים להיתקל באנשים שכנראה סבורים שאם אינם מכוסים פיח - הם נקיים.

אני רוצה לנצל במה זו ולומר לכולם שאם אתם מתכוונים להשאר ספונים בדלת אמותכם ללא נפש חיה נוספת - עשו כרצונכם. אבל אם אתם יוצאים החוצה ורואים אנשים, יתרה מזאת אם אתם עובדים עם אנשים או מגיעים לפגישות עבודה / עסקים במטוטא מכם, התקלחו.

תודה. בשם הלא-תתרנים הרבים המקיפים אתכם.

עריכה - כעת נזכרתי שגם בקיץ אנשים מסריחים, אבל מסיבות של הזעה רבה יותר. בקיצור. התקלחו. בכל עונות השנה.

נניח, מינימום פעם ביום?

פורסם
לחתולים אין שום צרכים רגשיים...
פורסם
  • מחבר

^לחתולים (וכלבים) אסור להתקרב לשום!

פורסם
יתרה מזאת אם אתם עובדים עם אנשים או מגיעים לפגישות עבודה/עסקים במטוטא מכם, התקלחו.

אני מסכים מאוד - לפעמים אני נהפך להיות ממש שונא אדם שמישהו ממש מסריח עובר לידי

או כמו שאמר סמית' (ממטריקס) - their stench unbearable any longer

אני מאוד רגיש לריחות רעים

אני לא מבין איך בנאדם ב-0700 בבוקר מריח כמו מאפרה משומשת בפאב (ואני מעשן לשעבר)

פורסם
  • מחבר

גבריאל, זה ממש פשוט,

מי שמעשן כבד הריח כבר יוצא לו מהעור.

אז ברור שבערב לאחר יום של עישון שגם נספג בבגדים זה מסריח הרבה יותר.

אבל בבוקר, במיוחד אם לא החליף חולצה מאתמול, ייתרה מכך אם גם לא החליף חולצה וגם לא התקלח, זה גם.

פורסם

ההיתי מעשן כבד (למעלה משני חבילות כאמל\אדום ליום)ונגמלתי (תכף חוגג שנה).

לא עברתי סדנאות וכו', פשוט השארתי לעצמי סווצ'ר שספוג ברעח העישון, להזכיר לעמי איך הרחתי, (והתקלחתי והחלפתי בגדים...)

לא אחזור לזה לעולם!

פורסם

גם אני נורא אהבתי כאמל (צהוב קופסא וחצי ולפעמים יותר) ולאקי סטרייק - שלא לדבר על טבק למקטרת שאני ממש הייתי משוגע על זה

בניגוד אלייך - אני כל יום מוצא את עצמי מפנטז על סיגריה - אבל עדיין נלחם בעצמי ולא מעשן (הפסקתי לפני כמעט שנתיים)

פורסם
  • מחבר

גבריאל, טוב שאתה מצליח להתגבר על זה.

המשפחה שלך אינה רוצה לאבד אותך.

חוצמזה, אם למות יחסית צעיר, לפחות שיהיה מהיר, קל ונטול כאבים ככל הניתן. בערך ההפך מסרטן..

וגם המתנות האחרות שהסיגריות מביאות אינן להיט. ראה ערך ניחוח.

ויוסי, המשך כך!

אבל הזהר משאננות בנושא, כבר שמעתי על כאלה שחזרו לכך גם אחרי כמה שנים.

פורסם

בניגוד אלייך - אני כל יום מוצא את עצמי מפנטז על סיגריה - אבל עדיין נלחם בעצמי ולא מעשן

לא בניגוד, גם אני מפנטז על זה , אומרים שזה חולף אבל גם אם לא.. זה שווה את זה..

ויוסי, המשך כך!

אבל הזהר משאננות בנושא, כבר שמעתי על כאלה שחזרו לכך גם אחרי כמה שנים.

תודה.

וואלה סדנת תמיכה חינם..:smiley1:

פורסם

הגיוני - חתול - לעומת כלב \תינוק - מאוד עצמאי ולא תלוי כל כך בצד שני כדי להגשים "שאיפותיו"

פורסם

יאו לדעתי זה קנס לא מספק

איזה חוסר אחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים