פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים שלום חברים היום פירמטתי את המחשב ואין עליו כמעט כלום שום תוספים חוץ מג'אבה. ועכשיו אני מנסה לפתוח או להוריד ולפתוח קובצי EXE המחשב מיד מתכבה. איך אני פותר את זה?
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים עשיתי OC המהרה ?הרצת משחק או סתם משהו פשוט ? נערך 2013 בדצמבר 811 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים מחבר אני רוצה להוריד את הדפדפן של גוגל או סתם להוריד וינראר דבריפ פשוטיםהוא מתכבה כאילו לחצתי על הכפתור הוא עושה את כל התהליך של היציאה נערך 2013 בדצמבר 811 שנים על-ידי YARONGT
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים FIREWALL חוסם משהו קריטי אולי(מהרצה, לא גישה)?היה לי קטע כזה לא מזמן.הלכתי לשים מים לקפה, וכשחזרתי המחשב איתחל את עצמו ולא הבנתי מה לעזאזל קרה כי זה לא אמור לקרות אצלי.אז הלכתי להכין את הספל, וכשחזרתי שוב זה קרה.אחרי שהקפה היה מוכן וחזרתי ושוב זה קרה, כבר לא קמתי ולכן הייתי שם כשהFIREWALL ביקש לאשר הרצת קובץ של תוכנה שבדיוק עברה עדכון קודם.וזה בדיוק מה שגרם לאיתחול, החסימה של אותו הקובץ הקריטי. נערך 2013 בדצמבר 911 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים מחבר יכל להיות אבל זה לא על קובץ ספציפי זה על כל קובץ בסיומת EXEכן יש לי כפתור אבל לא נראה לי שזאת הבעיה נערך 2013 בדצמבר 911 שנים על-ידי YARONGT
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים אם זה תמיד קורה ביצירת/הרצת EXE אז כנראה שזה קשור או לוירוס או לתוכנה שמנסה להגן מווירוסים.נסה לעלות בSAFEMODE ותריץ סריקות עם כמה כלים מתאימים.תראה אם בכלל התופעה מתרחשת בSAFEMODE.
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים אני פשוט מתפלא מהתשובות החסרות בסיס פה.כמו שכתב IVAN, זאת פעולה שלא מבתצעת סתם ככה מאפס.דרך אגב, זה ACPI shutdown מסודר או פתאומי?
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים למה חסרות בסיס?לא יכול להיות שSERVICE קריטי שנופל או לא זמין גורם לאיתחול מערכת?כמדומני שנתקלתי במצב זה בעבר בוינדוס XP.זה גם לא חייב להיות SERVICE של הוינדוס, זה יכול להיות של תוכנה כלשהיא.צריך לקחת בחשבון גם אפשרויות נדירות שאולי לא נתקלנו בהם.נראה לי שבשלב זה פותח הדיון צריך כמה שיותר רעיונות. נערך 2013 בדצמבר 911 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים ב Windows XP היה את זה:http://en.wikipedia.org/wiki/Blaster_%28computer_worm%29בגלל חור אבטחה במנגון RPC של המערכת הזאת (לא שלא היו שם שלל חורים אחרים).הקשר בין מה שהוא מתאר למקרה הזה הוא שולי ביותר.
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים מחבר הוינדוס מקורי והותקן אתמול ככה שאין דברים מיותריםוהמחשב לא מתכבה פתאום זה כאילו לחצתי על הכיבוי בהתחל זה עושה סגירת תוכניות ויציאה ממש מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.