עבור לתוכן

MCITP שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

בתור התחלה להיכנס לתחום?

פורסם
  • מחבר

כן...ניהול רשתות

פורסם
  • מחבר

אם היית מתנהג כמו בן אדם ולא כמו איזה אחד שחושב את עצמו גאון הדור הייתה פשוט עונה על השאלה

ולא מחליט אם זה בשבילי או לא

פורסם

כאון הדור אני לא, אבל אני יכול ללמד אותך כמה דברים על המקצוע.

הדבר הראשון שכדאי לך ללמוד זה מה הערך של הסמכות של ספקי חומרה/תוכנה ומה בפועל אתה לומד שם.

תפתח את הספרות של ההסכמה הזאת ותראה על בעצם היא מדברת.

פורסם
  • מחבר

אני יודע וראיתי על מה היא מדברת

אני מדבר על בפועל...היא נחשבת ל"מבוקשת" ? כיאלו אם יהיה לי אותה אני ימצא עבודה נורמלית

פורסם

עבודה אתה תמצא לפי הכישוריים המקצועיים והנסיון שלך ולא לפי איזה חתיכת נייר עם מספר סידורי שאומרת שלמדת חומר תיאורתי על מוצר מאוד מסויים מבלי שיש לך מושג איך לעבוד עם המוצר הזה בעולם האמיתי וכשתגיע לסביבה הטרוגנית שלא כוללת רק את המוצר הזה או בכלל גרסאות שונות ממה שלמדת באותה הסמכה, אז תמצא את עצמך בפאניקה.

אם ישבת לקרוא את מה שמתיימרים ללמד שם, מה אתה יכול להגיד על הנושא? זה מעניין אותך ביום יום?

בן כמה אתה ואיזה נסיון מקצועי יש לך היום?

פורסם

לא, אם יהיה לך אותה לא תמצא עבודה, כמו שנאמר, ניסיון בתחום שווה יותר מתעודות.

פורסם

לדעתי הסמכת MCITP יוצרת פרדוקס מאוד מעניין. מצד אחד, מי שעושה את ההסמכה ואין לו נסיון בתחום, לא יוכל למצוא עבודה בעזרתה. מצד שני, מי שיש לו עבודה כבר לא צריך את ההסמכה המטופשת הזאת ולא יעשה אותה.

אז למי בעצם ההסמכה הזאת מיועדת..?

פורסם

הקורסים האלה נותנים יתרון גדול ברגע שאתה כבר בתוך עבודה שקשורה לזה או אפילו קרובה לזה, להתקבל לעבודה זה בטח לא יעזור.

אם כבר תתחיל עם CCNA - עדיף, וחס ושלום אל תלך למכללות, יש קורסים שלמים באינטרנט כגון CBTNUGGETS

פורסם
  • מחבר

בן כמה אתה ואיזה נסיון מקצועי יש לך היום?

בן 22 הייתי טכנאי מחשבים בצבא ולפני זה התעסקתי הרבה עם מחשבים(תיקונים ופתרון בעיות)

פורסם

הכל עוד לפניך. :)

מה זה "טכנאי מחשבים"? תפרט במה התעסקת.

פורסם
  • מחבר

תיקון תוכנה/חומרה

פתרון תקלות ברשת

אחזקה שוטפת של המחשבים

לפני הצבא גם עבדתי בחנות מחשבים בתור טכנאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים