פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים מחבר אם היית מתנהג כמו בן אדם ולא כמו איזה אחד שחושב את עצמו גאון הדור הייתה פשוט עונה על השאלה ולא מחליט אם זה בשבילי או לא
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים כאון הדור אני לא, אבל אני יכול ללמד אותך כמה דברים על המקצוע.הדבר הראשון שכדאי לך ללמוד זה מה הערך של הסמכות של ספקי חומרה/תוכנה ומה בפועל אתה לומד שם.תפתח את הספרות של ההסכמה הזאת ותראה על בעצם היא מדברת.
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים מחבר אני יודע וראיתי על מה היא מדברתאני מדבר על בפועל...היא נחשבת ל"מבוקשת" ? כיאלו אם יהיה לי אותה אני ימצא עבודה נורמלית
פורסם 2013 בדצמבר 811 שנים עבודה אתה תמצא לפי הכישוריים המקצועיים והנסיון שלך ולא לפי איזה חתיכת נייר עם מספר סידורי שאומרת שלמדת חומר תיאורתי על מוצר מאוד מסויים מבלי שיש לך מושג איך לעבוד עם המוצר הזה בעולם האמיתי וכשתגיע לסביבה הטרוגנית שלא כוללת רק את המוצר הזה או בכלל גרסאות שונות ממה שלמדת באותה הסמכה, אז תמצא את עצמך בפאניקה.אם ישבת לקרוא את מה שמתיימרים ללמד שם, מה אתה יכול להגיד על הנושא? זה מעניין אותך ביום יום?בן כמה אתה ואיזה נסיון מקצועי יש לך היום?
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים לא, אם יהיה לך אותה לא תמצא עבודה, כמו שנאמר, ניסיון בתחום שווה יותר מתעודות.
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים לדעתי הסמכת MCITP יוצרת פרדוקס מאוד מעניין. מצד אחד, מי שעושה את ההסמכה ואין לו נסיון בתחום, לא יוכל למצוא עבודה בעזרתה. מצד שני, מי שיש לו עבודה כבר לא צריך את ההסמכה המטופשת הזאת ולא יעשה אותה.אז למי בעצם ההסמכה הזאת מיועדת..?
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים הקורסים האלה נותנים יתרון גדול ברגע שאתה כבר בתוך עבודה שקשורה לזה או אפילו קרובה לזה, להתקבל לעבודה זה בטח לא יעזור.אם כבר תתחיל עם CCNA - עדיף, וחס ושלום אל תלך למכללות, יש קורסים שלמים באינטרנט כגון CBTNUGGETS
פורסם 2013 בדצמבר 911 שנים מחבר בן כמה אתה ואיזה נסיון מקצועי יש לך היום?בן 22 הייתי טכנאי מחשבים בצבא ולפני זה התעסקתי הרבה עם מחשבים(תיקונים ופתרון בעיות)
פורסם 2013 בדצמבר 1011 שנים מחבר תיקון תוכנה/חומרהפתרון תקלות ברשתאחזקה שוטפת של המחשביםלפני הצבא גם עבדתי בחנות מחשבים בתור טכנאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.