עבור לתוכן

רכישה דרך buy2usa נראה כאילו מורחים אותי או שלא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כנראה ש"קונים עבורך" מאריך מעט את התהליך (אני יכול לחשוב על כמה סיבות מדוע) בכל אופן אני עדיין ממתין..

• תגובות 38
  • צפיות 13.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון: את מי שזה עניין או יעניין בעתיד , האוזניות הגיעו היום שזה יותר מוקדם מהצפי המגוחך שנתנו לי (28,12) אני מזכיר שאת הרכישה ביצעתי ב 24,11 ככה שזה עדיין באיחור.. ולמי שקרא את ההודעות הקודמות מי שרכש באותו תאריך מאותה החנות אבל לא השתמש בשירות: "קונים עבורך" קיבל את זה הרבה יותר מוקדם ממני..

ככה ש"קונים עבורך" עלול להיות איטי יותר או שרק אני סבלתי מהשירות הזה.. לא יודע.. אני רק מפרסם מה קרה איתי..

שכחתי לשאול... זה לא אמור להגיע עם שליח עד הבית? (ככה כתוב באתר) אליי לא הגיע הייתי צריך לאסוף מהדואר..

פורסם

אמור להגיע עם שליח, אבל אם הוא לא תופס אותך בפעם הראשונה הוא משאיר פתק ללכת ולאסוף את זה במחסן שליחים. ככה זה עובד בדואר ישראל.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לומר בוודאות שלא היה פה שליח שאולי ניסה לתפוס אותי.. אלא ישר הגיע לסניף הדואר אני גר ביישוב אז "סניף הדואר" פה הוא אנשים שהם לא זרים לי ...

פורסם

זכור לי שרשום משהו בתקנון שלהם שאם מקום החלוקה הוא בין היתר ישוב, הם משאירים את זה בסניף הדואר.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. אז זה יותר מסתדר..

בכל אופן תודה לכל מי שכיוון ושיתף מידע.

פורסם

אני מזמין קבוע מקונים עבורך, לא היו לי תקלות למעט אחת. עיכובים גם כן לא ממש היו, כנראה תקופה של חגים.

אני גר בכפר והשליח מגיע עד הבית, הוא כבר זוכר את הבית קבוע ואומר לי פשוט לצאת החוצה.. :D

פורסם

הוזמנה חולצה באותו השירות בתאריך ה29/11, עד עכשיו עוד לא התקבלה אצל BUY2USA...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי כמה חולצות דרכם הם קיבלו את החולצות באזור ה 7-8/12 ועד עצם היום הזה אין איזכור כלשהו לחולצות

באמת שכל פעם אני נופל איתם מחדש, אני מאשים את עצמי שבכלל הזמנתי דרכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים